Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Btw golf story > everybody's golf

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Sprawdź lepiej jaki user score ma drajwsraka aka największa wyścigowa spyerdolina tej generacji xD

Hehe, ale widzę ze zapieklo.

Ale nawiązanie dobre, 3 letnia gierka, zeszmacona przez boty w każdym możliwym aspekcie okazuje się ze ciagle graficznie i w dopieszczeniu jest lepsza niż gra która reklamują najpotężniejsza konsole świata. XD

Czas na kombinezony to mieli, ale wycieraczki w deszczu? Na ch.uj to komu xD.

Opublikowano

To ze Forza wyszła niedopracowana na szybko, to już wiemy od paru dni, ocena user score na MC mówi o tym.

PC masta srejs + klapy pokroju ciebie i mendrka. Którzy walą jedyneczki, bo już wiedzą, że Gran Turismo Szrot, przy FM7 to będzie s(pipi)ina.

Opublikowano

Jechanie blacharzy słuszne ale to trochę jak sranie do własnego gniazda, przecież dla Spencera jestescie tyle samo warci co blacharze, a to ze na PC coś nie działa? Niech wezmą sobie z ppe paru co nie maja nigdy z niczym problemu na PC.

Opublikowano

Gdyby nie halo, gyrosy i cofanie czasu, ta konsola nie miała by prawa bytu na rynku... Ms wprowadza Xbox xD, bez gier... Czytaj, to samo co było kiedyś.. Sony wraz z prosiakiem potrafi nadal robić nowe IP.

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

Ostatnie desperackie posty botów i blaszek świadczą tylko o tym, jak biedny oni mają świat. Przypomina to trochę sytuację z lat 90, gdzie klasa średnia i bogata miała kasę na górala, a klasa biedniejsza jeżdziła wagantem lub wigry po starszym bracie. I nie chodzi o to by się nabijać z ich biedy, ale pamiętam że ich strategia wyglądała tak, że jak mówiłeś o przerzutkach, to oni zaraz: "haha przerzutki, spowalniają rower/są dla dzieci/łańcuch od nich spada" etc. Nie mogli dorównać sprzętem, to deprecjonowali cudzy.

Z tą różnicą że oni byli biedni i nie mogli mieć tego co chcieli. Botów i blaszki najczęściej stać, ale są idiotami, którzy wolą skupiać się i marnować cenny czas gracza na ch*jowych platformach ;)

Opublikowano

Widzisz dobrze zauważyłeś my mamy wybór i wybieramy lepiej niż playstation. Większość klapów wyboru nie ma i siedzi tylko na playstation bo boi się spróbować czegoś innego. 

Ja mogę jednego dnia pograć na pc, switchu, xbox one czy playstation. Moim WYBOREM jest nie granie na playstation :P W twoim przypadku to jak kłócenie się z rowerzystą bez prawa jazdy o wyższości samochodu nad rowerem. Nie ma w tym większego sensu. Co innego osoba co świadomie woli jeździć rowerem posiadając samochód.  Idiotą zawsze będzie ten co nie spróbuje czegoś nowego w swoim życiu ale będzie to krytykować. My krytykujemy playstation ale jednocześnie mamy je w domu. Nie wypowiadamy się o grach których nie spróbowaliśmy. 

Opublikowano

Ale nawiązanie dobre, 3 letnia gierka, zeszmacona przez boty w każdym możliwym aspekcie okazuje się ze ciagle graficznie i w dopieszczeniu jest lepsza niż gra która reklamują najpotężniejsza konsole świata. XD

XSsjHBj.jpg

Opublikowano

Lotus3 z amigi?

Opublikowano

Widzisz dobrze zauważyłeś my mamy wybór i wybieramy lepiej niż playstation. Większość klapów wyboru nie ma i siedzi tylko na playstation bo boi się spróbować czegoś innego. 

Ja mogę jednego dnia pograć na pc, switchu, xbox one czy playstation. Moim WYBOREM jest nie granie na playstation :P W twoim przypadku to jak kłócenie się z rowerzystą bez prawa jazdy o wyższości samochodu nad rowerem. Nie ma w tym większego sensu. Co innego osoba co świadomie woli jeździć rowerem posiadając samochód.  Idiotą zawsze będzie ten co nie spróbuje czegoś nowego w swoim życiu ale będzie to krytykować. My krytykujemy playstation ale jednocześnie mamy je w domu. Nie wypowiadamy się o grach których nie spróbowaliśmy. 

No bo po co marnować cenny czas na ch*jowe platformy, skoro wszystko co dobra i w zupełności ponad wystarczające jest na Playstation 4? To tak jakbyś miał pyszne danie, a ty na siłę chcesz je przyprawić krowim łajnem, bo "wszystkiego trzeba spróbować". Co do jednego masz rację - Playstation 4 TRZEBA mieć w swojej kolekcji. Cieszę się, że masz. Szkoda, że psujesz sobie ten stan jakimiś pół-środkami. Nie czyni cię to nawet obiektywnym ani mądrzejszym, skoro spierasz się z faktem że Playstation 4 dominuje - ocenami, biblioteką, sprzedażą, rozpoznawalnością marki. Przykro mi, że sfrajerzyłeś tyle kasy na coś, co nic dobrego ci nie przynosi. Tylko proszę - nie naganiaj innych na te bagno, niech inni wybierają dobrze, a nie tak ch*jowo jak ty...

Opublikowano

Czyli wg ciebie posiadanie samego ps4 > posiadanie np ps4,xone i switcha ?

Taki blantman moze zagrac w kazda gre, w ktora mozesz ty i dziesiatki innych jakie ty nie odpalisz ale to czyni go gorszym xd

Opublikowano

XSsjHBj.jpg

giphy.gif

a najlepsze w spoilerze.

Forza 7

d57c0457-4380-4d21-90b1-66b768330c11.PNG

Gran Turismo Sport

wjoaer.png

A to najlepsza beka ever, no ale 4K!!!!!!!!

FM5

fm54qu9d.jpg

FM6

fm6sauq5.jpg

FM7 XDDDDD

fm71mumr.png

XD

screenshot_20170929-1okxs0.png

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Czyli wg ciebie posiadanie samego ps4 > posiadanie np ps4,xone i switcha ?

Taki blantman moze zagrac w kazda gre, w ktora mozesz ty i dziesiatki innych jakie ty nie odpalisz ale to czyni go gorszym xd

No jeśli doba miałaby 72 godziny, to może warto byłoby z braku laku poświęcić trochę czasu na ch*jowe platformy, ale w obecnej sytuacji najlepiej byłoby oczywiście w pełni poświęcić się ogromnej bibliotece na PS4. Która w zupełności wystarcza każdemu szanującemu się graczowi.

Ostatecznie jak już ma się oddawać masochistycznej potrzebie próbowania czegoś gorszego, to nalezy przynajmniej pamiętać o hierarchii - Playstation 4 zawsze priorytet. PC do starych gierek i do pracy. Switch żeby poczuć nudę po 20 godzinach ratowania księżniczek i dla plusów w zakupach growych. Xbox do... eee... nie wiem, nie mam pomysłu.... :/

Opublikowano

Jakbym ci skakal po japie za te brednie xd

Opublikowano

A to najlepsza beka ever, no ale 4K!!!!!!!!

FM5

fm54qu9d.jpg

FM6

fm6sauq5.jpg

FM7 XDDDDD

fm71mumr.png

XD

DemasterBox X. Z remasterów się śmiali, a teraz kupują konsole żeby grać w to samo tylko gorsze graficznie xd

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Ukanio w avku?

Opublikowano

Nie mogę tego piedolenia mendrka czytać. Według niego trzeba posiadać tylko PS4 ale inne platformy to już uj i ciota. Chryste, jakbym miał całe życie tylko jechać na jednej konsoli to prędzej bym popełnił seppuku niż miał się męczyć na jednym, zamiast doświadczać jakieś nowe rzeczy typu ps vita, switch czy inne konsole związane z graniem. A idź pan w uj. Jeszcze te piedolenie "sfrajerzyłeś się" w tym przypadku to osobą jest ten co piedoli głupoty, że posiadanie wielu sprzętów to w ogóle XDXD dla tego typa. Yebać i zaorać.

Najgorsze jest to, że on nie trolluje :(

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Poza tymi tytułami w sklepach nie widziałem nic w co bym nie grał na PC/PS3 więc zacząłem się zastanawiać, na uj ja to kupiłem. Żeby widoczki pooglądać w Uncharted? Nie warto było robić nic.

No to sprzedaj sprzet, w czym problem. Kup sobie zamiast tego Xbox One, tam podobno od groma exow co nie ma ich na PC itp....

posiadanie wielu sprzętów to w ogóle XDXD dla tego typa.

Jesli jedna konsola mu wystarcz to o co drzec szaty ?

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Niech mu i wystarczy ta konsola, chodzi o to, żeby typo przestał już piedolić głupoty, a juz najlepsze, że wg niego, kto kupuje wszystkie sprzęty do grania to jesteś frajer XD

Opublikowano

kto kupuje wszystkie sprzęty do grania to jesteś frajer XD

Nie, to nie jest frajer, ale tez fakt ze masz 2-3 konsole nie znaczy ze jestes jakis omnibus co moze innych ustawiac po katach. Mnie ryra jakas Forza czy Halo.

Opublikowano

sfrajerzona potrzeba grania w cos gorszego...przeciez zamiast zeldy mozna grac w infamous, zamiast mk8d w remaster remastera z psp, zamiast w mario oddyssey w lbp3 lub knack2

Opublikowano

mk8 xddd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.