Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

A czy Cooper pisząc o 10% prędkości łącza tez próbował tego na swoim Xboxie?

Jak wrzucamy do jednego worka to wrzucamy, celowo tak napisałem, bo czytałem w internecie ze ludzie maja taki problem, tak jak mieli z GT5, ja nie miałem, wiec?

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

ja pyerdole 

wrzuć sobie w sygnature Expert 

1460509977312.png

Opublikowano

tak, tylko expertowi sie sciagalo wszystko z psnu za czasów ps3 z pelna predkoscia xD a potem instalacja tych 30 rożnych paczy 

Opublikowano

Kiedy były problemy to były, ale nie popadajmy w paranoje, to nie w obozie Sony „doświadczeni” gracze mylili Mbit/s z MB/s.

ja pyerdole

wrzuć sobie w sygnature Expert

1460509977312.png

Widzę ze zapiekło, i prawidłowo.

Opublikowano

Rzucę aby nakarmić eksperta to przestanie być taki nerwowy

Opublikowano

Ale czego ma to dowodzić?

Ze HDR będzie lepszy w GT niż Forzie?

Opublikowano

pamietam czasy kiedy czekalem na kolejne gt byle tylko zobaczyc co polyphony wyciagnelo z konsoli - to zawsze byly najladniejsze racery, a nawet i topy graficzne gier na pleju, szczegolnie na ps2 - gt3 w przerwie na lige mistrzow gdzie viper pedzil po mokrym special route to byl fotoreal xd

a teraz? na tych gameplayach widze praktycznie to samo co na ps3 tylko mniej zabkow i ciekawszy efekt sloneczka

Opublikowano

GT5 Prolog tez robiło wrażenie, później seria umarła.

Opublikowano

Seria umarła, ale jak na klapa przystało i tak jarasz się następnym GT, w końcu ile można grać w drajwsrakę :lapka:

Opublikowano

Seria umarła, ale jak na klapa przystało i tak jarasz się następnym GT, w końcu ile można grać w drajwsrakę :lapka:

Wyolbrzymiasz, nie dziwie się, typowy syndrom botowski, najwcześniej widoczny gdy piszą „mamy gry”

Nie czekam, czekam na recenzje, zobaczę co tak naprawdę ta gra oferuje, czy będzie zmienny cykl dnia i nocy a także zmienne warunki atmosferyczne, ilość samochodów itd.

Na tej podstawie zdecyduje, beta sie strasznie zmieniła pozytywnie i tylko to daje mi nadzieje ze może ta grę kupie.

Ale to CW tu nie ma półśrodków, wiec się jaram.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Przepraszam że post pod postem, ale czy pamiętacie słynną bekę z drzew w Gran Turismo?

Karma to jednak sucz XD

1507112389-04-10-2017-10-57-48.png

1507112416-04-10-2017-10-56-44.png

1507112422-04-10-2017-10-56-52.png

1507112416-04-10-2017-10-57-39.png

Opublikowano

brzydsza niz forza5, do tego drzewa 4d xddd ostre ciecia by bylo natywne 4k, a jak ficus mowil, ze 6 terafankow to i tak za malo do tych rozdzielczosci to boty szydzily

Opublikowano

A, czyli Xbox One X to takie 4k z grafiką jak z poprzedniej generacji? W dodatku bez ex'ów? No to sorry, ale jaki koń jest każdy widzi, kupować nie warto. Drogi niezdecydowany i szukający porady postronny obserwatorze. Nie daj się nabrać, spójrz wyżej chociażby. Taka nie-wiadomo-po-co konsola z głupią jak but nazwą i X na końcu, to ogólnie szkoda Twojej kasy. Lepiej poczekaj na nową generację z nowym zakupem, a w tej ciesz się wspaniałymi grami na wyłączność, na konsoli która w Polsce jest synonimem konsoli  ;)

Opublikowano

No ty będziesz czekać pewnie 2 lata z zakupem nowej generacji jak ps5 wyjdzie. Niektórzy lubią kupować nowe rzeczy. Prosiaka olałem bo za mały skok no i ogrywam na playstation tylko exy. Xox'a kupuje aby ogrywać gierki w najlepszej możliwej jakości na moim tv.

Opublikowano

To nie jest jakis trolling w slusznej sprawie czy cos? BETA GT serio jest po lewej a Forza po prawej? W dodatku wersja PC z max ustawieniami? :yao:

Opublikowano

Na najbliższe dwa trzy lata szykuje się taki oto podział: KoX do gier, a Prostak do chińskich dziwactw :reggie:

Opublikowano

To nie jest jakis trolling w slusznej sprawie czy cos? BETA GT serio jest po lewej a Forza po prawej? W dodatku wersja PC z max ustawieniami? :yao:

Tak napisał autor tego filmu, zresztą opowiedział na wiele pytań w komentarzach pod nim. Nawet na takim pclabie pisali, że graficznie to meh, a to przecież najwięksi graficzni onaniści.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Po co, skoro teraz nie bylo, a i tak klaskają i wiwatują, gdy konia trojańskiego marki awansują.

Opublikowano

Tak napisał autor tego filmu, zresztą opowiedział na wiele pytań w komentarzach pod nim. Nawet na takim pclabie pisali, że graficznie to meh, a to przecież najwięksi graficzni onaniści.

jedyne co tą Forzę może uratować to jakiś konkretny HD patch po premierze X-a, inaczej nie ma szans z GT Sport.

Zresztą tak aktualnie wyglada GT Sport

wjoaer.png

YksLpfX.gif

giphy.gif

Opublikowano

Obie gry wygladaja jak goowno. Mam nadzieje ze pomoglem.

Opublikowano

Piękna generacja, 4 lata najgorsze multipmatformy i zero exow lub crapy na co najwyżej 8, a teraz natywne 4k z detalami poobcinamy do standardów z poprzedniej generacji. GT S graficznie kilka okrążeń dalej niż cofnij n00bie czas. Ciekawe kiedy ten Xbox XDDD, dostanie takie graficzne potwory jak Horizon, U4 czy God of War, o średniej ocen nie wspomnę, bo pod tym względem, to ten sam poziom, czyli Afryka z halo 3 w HD.

Xbox XDDD, banda przegrywow.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

chętnie zobaczyłbym rzetelne porównanie, o tej samej porze dnia. 

Ale w sumie po co? skoro ciemny lud wszystko kupi (taki Expert na przykład wywnioskował z tego filmu, że GT będzie miało lepszy HDR) 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Ty chyba nie wiesz na czym HDR polega, skoro na filmiku z GT Sport cały czas widać słońce, albo na samochodzie albo na horyzoncie to chyba oczywiste ze HDR będzie robił większa robotę w tym konkretnym zestawieniu, dlatego ze, w Forzie nie ma żadnego źródła światła które miałoby boostowac doznania HDR.

Edytowane przez eX4cT_PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.