Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

A czy Cooper pisząc o 10% prędkości łącza tez próbował tego na swoim Xboxie?

Jak wrzucamy do jednego worka to wrzucamy, celowo tak napisałem, bo czytałem w internecie ze ludzie maja taki problem, tak jak mieli z GT5, ja nie miałem, wiec?

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 586 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

ja pyerdole 

wrzuć sobie w sygnature Expert 

1460509977312.png

Opublikowano

tak, tylko expertowi sie sciagalo wszystko z psnu za czasów ps3 z pelna predkoscia xD a potem instalacja tych 30 rożnych paczy 

Opublikowano

Kiedy były problemy to były, ale nie popadajmy w paranoje, to nie w obozie Sony „doświadczeni” gracze mylili Mbit/s z MB/s.

ja pyerdole

wrzuć sobie w sygnature Expert

1460509977312.png

Widzę ze zapiekło, i prawidłowo.

Opublikowano

Rzucę aby nakarmić eksperta to przestanie być taki nerwowy

Opublikowano

Ale czego ma to dowodzić?

Ze HDR będzie lepszy w GT niż Forzie?

Opublikowano

pamietam czasy kiedy czekalem na kolejne gt byle tylko zobaczyc co polyphony wyciagnelo z konsoli - to zawsze byly najladniejsze racery, a nawet i topy graficzne gier na pleju, szczegolnie na ps2 - gt3 w przerwie na lige mistrzow gdzie viper pedzil po mokrym special route to byl fotoreal xd

a teraz? na tych gameplayach widze praktycznie to samo co na ps3 tylko mniej zabkow i ciekawszy efekt sloneczka

Opublikowano

GT5 Prolog tez robiło wrażenie, później seria umarła.

Opublikowano

Seria umarła, ale jak na klapa przystało i tak jarasz się następnym GT, w końcu ile można grać w drajwsrakę :lapka:

Opublikowano

Seria umarła, ale jak na klapa przystało i tak jarasz się następnym GT, w końcu ile można grać w drajwsrakę :lapka:

Wyolbrzymiasz, nie dziwie się, typowy syndrom botowski, najwcześniej widoczny gdy piszą „mamy gry”

Nie czekam, czekam na recenzje, zobaczę co tak naprawdę ta gra oferuje, czy będzie zmienny cykl dnia i nocy a także zmienne warunki atmosferyczne, ilość samochodów itd.

Na tej podstawie zdecyduje, beta sie strasznie zmieniła pozytywnie i tylko to daje mi nadzieje ze może ta grę kupie.

Ale to CW tu nie ma półśrodków, wiec się jaram.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Przepraszam że post pod postem, ale czy pamiętacie słynną bekę z drzew w Gran Turismo?

Karma to jednak sucz XD

1507112389-04-10-2017-10-57-48.png

1507112416-04-10-2017-10-56-44.png

1507112422-04-10-2017-10-56-52.png

1507112416-04-10-2017-10-57-39.png

Opublikowano

brzydsza niz forza5, do tego drzewa 4d xddd ostre ciecia by bylo natywne 4k, a jak ficus mowil, ze 6 terafankow to i tak za malo do tych rozdzielczosci to boty szydzily

Opublikowano

A, czyli Xbox One X to takie 4k z grafiką jak z poprzedniej generacji? W dodatku bez ex'ów? No to sorry, ale jaki koń jest każdy widzi, kupować nie warto. Drogi niezdecydowany i szukający porady postronny obserwatorze. Nie daj się nabrać, spójrz wyżej chociażby. Taka nie-wiadomo-po-co konsola z głupią jak but nazwą i X na końcu, to ogólnie szkoda Twojej kasy. Lepiej poczekaj na nową generację z nowym zakupem, a w tej ciesz się wspaniałymi grami na wyłączność, na konsoli która w Polsce jest synonimem konsoli  ;)

Opublikowano

No ty będziesz czekać pewnie 2 lata z zakupem nowej generacji jak ps5 wyjdzie. Niektórzy lubią kupować nowe rzeczy. Prosiaka olałem bo za mały skok no i ogrywam na playstation tylko exy. Xox'a kupuje aby ogrywać gierki w najlepszej możliwej jakości na moim tv.

Opublikowano

To nie jest jakis trolling w slusznej sprawie czy cos? BETA GT serio jest po lewej a Forza po prawej? W dodatku wersja PC z max ustawieniami? :yao:

Opublikowano

Na najbliższe dwa trzy lata szykuje się taki oto podział: KoX do gier, a Prostak do chińskich dziwactw :reggie:

Opublikowano

To nie jest jakis trolling w slusznej sprawie czy cos? BETA GT serio jest po lewej a Forza po prawej? W dodatku wersja PC z max ustawieniami? :yao:

Tak napisał autor tego filmu, zresztą opowiedział na wiele pytań w komentarzach pod nim. Nawet na takim pclabie pisali, że graficznie to meh, a to przecież najwięksi graficzni onaniści.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Po co, skoro teraz nie bylo, a i tak klaskają i wiwatują, gdy konia trojańskiego marki awansują.

Opublikowano

Tak napisał autor tego filmu, zresztą opowiedział na wiele pytań w komentarzach pod nim. Nawet na takim pclabie pisali, że graficznie to meh, a to przecież najwięksi graficzni onaniści.

jedyne co tą Forzę może uratować to jakiś konkretny HD patch po premierze X-a, inaczej nie ma szans z GT Sport.

Zresztą tak aktualnie wyglada GT Sport

wjoaer.png

YksLpfX.gif

giphy.gif

Opublikowano

Obie gry wygladaja jak goowno. Mam nadzieje ze pomoglem.

Opublikowano

Piękna generacja, 4 lata najgorsze multipmatformy i zero exow lub crapy na co najwyżej 8, a teraz natywne 4k z detalami poobcinamy do standardów z poprzedniej generacji. GT S graficznie kilka okrążeń dalej niż cofnij n00bie czas. Ciekawe kiedy ten Xbox XDDD, dostanie takie graficzne potwory jak Horizon, U4 czy God of War, o średniej ocen nie wspomnę, bo pod tym względem, to ten sam poziom, czyli Afryka z halo 3 w HD.

Xbox XDDD, banda przegrywow.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

chętnie zobaczyłbym rzetelne porównanie, o tej samej porze dnia. 

Ale w sumie po co? skoro ciemny lud wszystko kupi (taki Expert na przykład wywnioskował z tego filmu, że GT będzie miało lepszy HDR) 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Ty chyba nie wiesz na czym HDR polega, skoro na filmiku z GT Sport cały czas widać słońce, albo na samochodzie albo na horyzoncie to chyba oczywiste ze HDR będzie robił większa robotę w tym konkretnym zestawieniu, dlatego ze, w Forzie nie ma żadnego źródła światła które miałoby boostowac doznania HDR.

Edytowane przez eX4cT_PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.