Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Ostatnie podrygi umierającego gatunku xD

Z wyścigówkami nie było tak dobrze jeszcze nigdy w życiu, i trzeba mieć autyzm by myśleć inaczej.

Opublikowano

Z wyścigówkami nie było tak dobrze jeszcze nigdy w życiu, i trzeba mieć autyzm by myśleć inaczej.

Zaczekaj, zanim napiszesz mi skierowanie do lekarza, spojrz na to

https://www.gtplanet.net/racing-games-are-better-than-ever-so-why-arent-they-selling/

napisane na gtplanet takze najprawdziwsza prawda, panie.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Jak dla mnie to mogą tam napisać ze Mario Kart jest najlepszym symulatorem.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

- firma, ktora praktycznie nigdy nie wymyslila nic swojego, a to co sie przyjelo zgapila od konkurencji (analogi, wibracje, trofea itp)

- firma mordujaca swoje pomysly, zostawiajac klientow na lodzie (eye toy, move, 3d, vita, vr)

- firma jako pierwsza w historii wprowadzajaca konsole bez mozliwosci uruchamienia gier uzywanych (psp go)

- firma jako pierwsza w historii sprowadzajaca mocniejsza revizje konsoli stacjonarnej (ps4 pro)

- firma zamykajaca swoje dobre studia jak evolution czy liverpool

- firma z aktualnie calym jednym dobrym studiem wewnetrznych gdzie molestuja i pedaluja

- firma gdzie kazdy jej ex musi byc tlou style

- firma gdzie by grac w gierke single player trzeba byc online

Opublikowano

jak Sony przeorane, a co najlepsze samymi bombami prawdy

Ficuś spokojnie, bo mi plusów na Ciebie dzisiaj nie wystarczy, bo to nie jedyne miejsce gdzie tak robisz :obama:

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Ficek dziś obrażony na sony, za kilka dni znowu będzie ich bronił. Nic nowego. 

Opublikowano

dziecku ukrad słicza i nagle rozumu nabrał :pawel:

Opublikowano

- firma, ktora praktycznie nigdy nie wymyslila nic swojego, a to co sie przyjelo zgapila od konkurencji (analogi, wibracje, trofea itp)

- firma mordujaca swoje pomysly, zostawiajac klientow na lodzie (eye toy, move, 3d, vita, vr)

- firma jako pierwsza w historii wprowadzajaca konsole bez mozliwosci uruchamienia gier uzywanych (psp go)

- firma jako pierwsza w historii sprowadzajaca mocniejsza revizje konsoli stacjonarnej (ps4 pro)

- firma zamykajaca swoje dobre studia jak evolution czy liverpool

- firma z aktualnie calym jednym dobrym studiem wewnetrznych gdzie molestuja i pedaluja

- firma gdzie kazdy jej ex musi byc tlou style

- firma gdzie by grac w gierke single player trzeba byc online

pffffffffft

- firma, ktora prawie w ogóle nie wymyslila nic swojego, a to co sie przyjelo zgapila od konkurencji (analogi, wibracje, kinect)
- firma mordujaca swoje pomysly, zostawiajac klientow na lodzie (kinect, kinect 2.0, xbox, xbox one)
- firma jako pierwsza w historii chciala wprowadzić konsole stacjonarna bez mozliwosci uruchamienia gier uzywanych
- firma jako pierwsza w historii wydajaca mniejszy model konsoli stacjonarnej o dodatkowej mocy i funkcjonalnosci (Xbox One S)
- firma zamykająca dobre projekty jak Scalebound, prawie zabijając Platinium, firma, która trzyma pokraki w stylu RARE i twórców crapdown 3
- firma z mocno średnimi studiami wewnętrznymi, które i tak klepią forzahalogirsy
- firma gdzie kazdy jej ex musi byc forzą, halo bądź girsami
- firma, która chciała wprowadzić DRM na konsoli i wymuszenie ciągłego podpięcia do sieci

jezu ale ta generacja jest s(pipi)ona, dobrze, że mamy Nintendo :obama:
Opublikowano

- firma, ktora prawie w ogóle nie wymyslila nic swojego, a to co sie przyjelo zgapila od konkurencji (gry open world, hybryda jak cross play między ps4-vita)

- firma mordujaca swoje pomysly, zostawiajac klientow na lodzie (Virtual boy, New 3DS, Wii Remote Plus, WiiU)
- firma jako ostatnia zniosła blokadę regionalną
- firma jako pierwsza w historii wydająca po 5 rewizji tego samego handhelda
- firma z mocno średnimi studiami wewnętrznymi, które i tak klepią mariozeldapokemony
- firma gdzie kazdy jej ex musi byc kolorowy, dla dzieci i łatwy
- firma, która wprowadza płatne online bez komunikacji głosowej
Opublikowano

dobra, caly rynek jest spjerdolony, nie ma dobrego wyjscia, dalismy sie wyruchac w dupe wszyscy, z kazdego obozu

Opublikowano

Jeśli nintendo ma dostarczać taki gierki, to Rayos możesz dawać się ruchać bez skrupułów.

Opublikowano

Pffffff

giphy.gif

giphy.gif

giphy.gif

Opublikowano

Co tam seplenisz? 

Opublikowano

PC

PC

no dobra.

A co ma piernik do wiatraka? Wbijam czy dany tytuł jest na PC czy też nie. PC nikogo kurza jego mać.
Opublikowano

Pffffff

giphy.gif

giphy.gif

giphy.gif

tumblr_ora87c53cv1wpyxh6o1_500.gif

giphy.gif

1Sokue5.gif

Opublikowano

ale ja te gierki szanuję, przedstawiam tylko F A K T Y :cool: 

Opublikowano

Jezu, jak pieknie będzie wklejać chorągiewce te wszystkie jego wypociny pod plusy.

Opublikowano

Rayos dobrze mówi po co mam kupować tego śmiecia xboxa skoro wszystkie gry mogę uruchomić na PC? Jedynie tego sunseta żal.

Opublikowano

A niech Sony idzie z tym pseudo prologiem w cholerę. Poskładali  jakiegoś lepiańca  i bronią sie ,że to dlatego bo gra jest pod "online". Bez żadnego singla i  always online? Może niech Poly przestanie sobie robić orgie z nissanami i zacznie robić wyścigi  , nie mówię ,żeby taśmowo jak  Forza ale przynajmniej  jedno pełnoprawne gran turismo na ps4  powinno się ukazać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.