Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

ale zdajesz sobie sprawę, że dodawanie jakiejś różnicy user score do średniej ocen z magazynów jest zje,bane samo w sobie, niezależnie czy dobrze sobie cyferki w głowie ubzdurałeś czy nie?

A czy ja napisałem ze tak należy robić? XD

Rzuciłem luźny komentarz od siebie, żeby temat nie umarł ale Xbox defens fors robi z tego drame i prywatne wycieczki, ja bym nie miał nawet serca im jedynej gry w tym roku obrażać.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

yeti znowu zniknie na pół roku, Bestia Scorpio i wieści gminne go zajebały, expert sam się codziennie zapierdala, mednrek przestał się modlić do sony i ucieka do PC do pana Spencera i Gabena   :xboss:  :newell:

w miedzyczasie oboz zielonych kurczy sie i kurczy coraz bardziej...

Opublikowano

Jedyne co sie skończyło to twój mózg :kaz:

Opublikowano

yeti znowu zniknie na pół roku, Bestia Scorpio i wieści gminne go zajebały, expert sam się codziennie zapierdala, mednrek przestał się modlić do sony i ucieka do PC do pana Spencera i Gabena   :xboss:  :newell:

w miedzyczasie oboz zielonych kurczy sie i kurczy coraz bardziej...

w obozie sony chyba już tylko sam yeti, którego znowu UFO porwało na pół roku. 

Opublikowano

Jakaś beka się szykuje 7 listopada?

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

DMoUb6eWsAAF0X7.jpg

Opublikowano

Zastanawiam się po co wplątałeś w swój wywód moją żone? Jakieś kompleksy się uaktywniły?  Bo to już któryś raz zupełnie bez sensu dodajesz coś o żonie. Co do dania i nie dania ciekawe kto tobie i co daje :D

A wracając do tematu. Mówisz jak to exy sony ma za(pipi)iste a sam jak większość klapów spędzasz 90 % czasu na konsoli z multiplatformami dostępnymi wszędzie od pc do xboxa one. Czyli jak ktoś gra prawie tylko w multiplatformy to może ograć je na skorpionie w lepszej jakości. Wolfenstein 2, evil within 2 czy resident evil 7 w listopadzie ogram sobie na skorpionku. Ty w tym czasie będziesz kończyć just cause 3 grę kompletnie zepsutą na bieda wersji ps4.

Bo wpadłeś o 8 rano do CW sfrustrowany o to, że jakiś tam Mendrek powiedział parę słów nt. kiepskiej biblioteki na xbąku i zacząłeś czepiać się tego że gram w gry. Nie wiem co mogło wywołać taką agresję, ale się niczym Sznuk domyślam.

Nie jest istotne to w ile ex'ów zagrałem na PS4 do tej pory - istotne jest że mogłem. Jakbym miał blaszaka jako główną platformę do gier, to bym miał ch*jowe życie gracza, podobnie jakbym z jakiś abstrakcyjnych przyczyn preferował xbąka który ssie na zmianę z pc-tami, zresztą nawet zaczął współdzielić z nim bibliotekę, bo jak wiadomo słabeusze lubią się bratać żeby choć trochę być konkurencyjni.

Istotne jest to, że MOGĘ. W każdej chwili. Kupiłem ostatnio Nioha, a Ty co? Kolejne izometryczne rpg na mocarnym tytanie za 2000 PLN?

Multiplatformy? Haha, właśnie wyobraziłem sobie jak czekam w lobby na jakiegoś pro gracza w Tekkena 7 na blaszce. Sorry, ale wolałem pograć na lepszym sprzęcie do multiplatform, czyli konsoli. Dzięki czemu mogę grać z czołówką polskiego Tekkena w jednym lobby/turnieju i będąc na jednym chat party ;)

Opublikowano

ale przeciez blantman ma ps4 czyli oprocz mozliwosci ogrywania tego co ty moze jeszcze ogrywac gierki jakich ty nie mozesz na pc, swichu, a zaraz na xox

Opublikowano

Ale ta konsola jest ładna. Bardzo przypomina mi PS2Fat. Edycja Scorpio będzie ładnie wyglądać u mnie na półce obok Prosiaka :)

w dodatku KOX według tego co teasuje Spencer, za darmo zremasteruje dla Ciebie gry we wstecznej kompatybilności. Więc będzie miał możliwość ogrania gier z trzech generacji w najwyższej jakości. 

Zapewne chodzi o wyższą rozdzielczość (4K?) i wyższy framerate niż w oryginale, co może być niezłym szokiem dla osób przyzwyczajonych do remasterów serwowanych przez Sony. 

źródło za gamespotem:

Spencer also remains confident that the feature will be out before the end of the year, as planned. "Oh yeah," he said about his certainty of a 2017 launch. He also teased that there are still details about backwards compatibility will work on Xbox One X that have yet to be revealed: "There's some stuff we're going to talk about in that space in terms of how compatibility's going to work on [Xbox One] X specifically that I think people will find pretty interesting.

Edytowane przez asax

Opublikowano

Jakaś beka się szykuje 7 listopada?

Tak, beka z klapów. Od dawna wisi coś w powietrzu. Widać to choćby po nagłym wzroście notowań giełdowych firm zajmujących się produkcją nici i narzędzi chirurgicznych. Również ordynatorzy nieomal wszystkich szpitali też zorientowali się, że coś się święci i na okres od 7-go listopada w dół odmawiają swoim chirurgom urazowym urlopów w wyniku przewidywanego natłoku klapów w izbach przyjęć z powodu pękających dupsk.

Opublikowano

Szok, bo nie trzeba wypinać dupska przy każdym tytule i płacić za dymanie przez Sony przy każdym remasterze z PS3 i PS2.

Opublikowano

jeszcze 6 dni

hqWQR.gif

Opublikowano

ale przeciez blantman ma ps4 czyli oprocz mozliwosci ogrywania tego co ty moze jeszcze ogrywac gierki jakich ty nie mozesz na pc, swichu, a zaraz na xox

Problem z nim jest taki, że preferuje nie to co trzeba. Wiesz, z grami jest jak z alkoholami. Ostatecznie nie możesz przyjmować na raz wszystkich. Blantman zamiast pić Dom Perignon Vintage (nomen omen) raczy się Dorato z Biedry i jeszcze śmie naganiać innych kacapołami jakoby smakowo Dorato wypadało lepiej. Sorry, ja tam wolę pić tylko dobre trunki i nie marnować wątroby na jakieś szajsy. Dlatego mam PS4 jako symbol dobrego, drogiego trunku, a takie g*wienka jak xbąk czy pc to dla mnie co najwyżej do wyśmiania.

Ps. A że czasami trzeba wypić coś bezalkoholowego, to rozpatruję mocno zakup Switcha ;)

Opublikowano

nikt tu nie ma problemu, problem jest tylko i wylacznie z toba bo nie rozumiesz, ze posiadanie wiecej niz jednego sprzetu do grania jest lepsze niz posiadanie tylko jednego bo ma sie dostep do wiekszej biblioteki swietnych tytulow i nie trzeba ograniczac sie

oczywiscie jak kogos nie stac/nie ma czasu i z jakis innych powodow jest zmuszony miec tylko jedna konsole to z trojki dostepnych wybor ps4 wydaje sie najbardziej optymalny ale twoje odwieczne pjerdolenia i porownania sa tak chybione i wmawianie ze do pelni szczescia wystarczy tylko plejstejszyn, ze zygac sie chce

ps. blagam nie kupuj switcha, nie ma tam nawet pol gry dla ciebie widzac w co grasz na plejsztejszyn

Opublikowano

Mendrek...jest takie stare kociewskie przysłowie: "Jeśli kto raz skłamie to potem może sto razy prawdę powiedzieć - już mu nie uwierzą". Także po kąpieli w szambiarsko-blacharskich wątkach gdzie skamlałeś z prośbą o poradę jaką blachę kupić myślisz, że odtąd ktoś z Twoim zdaniem będzie się liczyć? Inną kwestią pozostaje pytanie czy ktokolwiek kiedykolwiek nawet w CW brał Cię na poważnie...

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

ps. blagam nie kupuj switcha, nie ma tam nawet pol gry dla ciebie widzac w co grasz na plejsztejszyn

Patrząc w co gra to powiedziałbym, że mógłby wszystko ogrywać na PCMR

Opublikowano

nikt tu nie ma problemu, problem jest tylko i wylacznie z toba bo nie rozumiesz, ze posiadanie wiecej niz jednego sprzetu do grania jest lepsze niz posiadanie tylko jednego bo ma sie dostep do wiekszej biblioteki swietnych tytulow i nie trzeba ograniczac sie

Nie rozumiem, gdybym kupil teraz Xone ktore mnie w niczym nie interesuje, to mialbym jakos " lepiej" bo mam pudlo do zbierania kurzu ?

A moze chce kupic Switcha bo nowa oferta go zainteresowala, albo to ze konsola to najmocniejszy handheld itp ?

Opublikowano

aphormo to alter-ego Mendrka 

Opublikowano

pozdrawiam wielbiciela

Opublikowano

no już nie schlebiaj sobie ;) 

Opublikowano

Szok, bo nie trzeba wypinać dupska przy każdym tytule i płacić za dymanie przez Sony przy każdym remasterze z PS3 i PS2.

poniewaz wsteczna z xbox one poprawia rozdzialke, grafike, framerate itp, wszyscy to wiemy prawda ? Takiego Crasha czy Ratcheta to centrymetr od telewizora trzeba grac zeby dostrzec roznice.

Edytowane przez aphromo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.