Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

ale zdajesz sobie sprawę, że dodawanie jakiejś różnicy user score do średniej ocen z magazynów jest zje,bane samo w sobie, niezależnie czy dobrze sobie cyferki w głowie ubzdurałeś czy nie?

A czy ja napisałem ze tak należy robić? XD

Rzuciłem luźny komentarz od siebie, żeby temat nie umarł ale Xbox defens fors robi z tego drame i prywatne wycieczki, ja bym nie miał nawet serca im jedynej gry w tym roku obrażać.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 586,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

yeti znowu zniknie na pół roku, Bestia Scorpio i wieści gminne go zajebały, expert sam się codziennie zapierdala, mednrek przestał się modlić do sony i ucieka do PC do pana Spencera i Gabena   :xboss:  :newell:

w miedzyczasie oboz zielonych kurczy sie i kurczy coraz bardziej...

Opublikowano

Jedyne co sie skończyło to twój mózg :kaz:

Opublikowano

yeti znowu zniknie na pół roku, Bestia Scorpio i wieści gminne go zajebały, expert sam się codziennie zapierdala, mednrek przestał się modlić do sony i ucieka do PC do pana Spencera i Gabena   :xboss:  :newell:

w miedzyczasie oboz zielonych kurczy sie i kurczy coraz bardziej...

w obozie sony chyba już tylko sam yeti, którego znowu UFO porwało na pół roku. 

Opublikowano

Jakaś beka się szykuje 7 listopada?

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

DMoUb6eWsAAF0X7.jpg

Opublikowano

Zastanawiam się po co wplątałeś w swój wywód moją żone? Jakieś kompleksy się uaktywniły?  Bo to już któryś raz zupełnie bez sensu dodajesz coś o żonie. Co do dania i nie dania ciekawe kto tobie i co daje :D

A wracając do tematu. Mówisz jak to exy sony ma za(pipi)iste a sam jak większość klapów spędzasz 90 % czasu na konsoli z multiplatformami dostępnymi wszędzie od pc do xboxa one. Czyli jak ktoś gra prawie tylko w multiplatformy to może ograć je na skorpionie w lepszej jakości. Wolfenstein 2, evil within 2 czy resident evil 7 w listopadzie ogram sobie na skorpionku. Ty w tym czasie będziesz kończyć just cause 3 grę kompletnie zepsutą na bieda wersji ps4.

Bo wpadłeś o 8 rano do CW sfrustrowany o to, że jakiś tam Mendrek powiedział parę słów nt. kiepskiej biblioteki na xbąku i zacząłeś czepiać się tego że gram w gry. Nie wiem co mogło wywołać taką agresję, ale się niczym Sznuk domyślam.

Nie jest istotne to w ile ex'ów zagrałem na PS4 do tej pory - istotne jest że mogłem. Jakbym miał blaszaka jako główną platformę do gier, to bym miał ch*jowe życie gracza, podobnie jakbym z jakiś abstrakcyjnych przyczyn preferował xbąka który ssie na zmianę z pc-tami, zresztą nawet zaczął współdzielić z nim bibliotekę, bo jak wiadomo słabeusze lubią się bratać żeby choć trochę być konkurencyjni.

Istotne jest to, że MOGĘ. W każdej chwili. Kupiłem ostatnio Nioha, a Ty co? Kolejne izometryczne rpg na mocarnym tytanie za 2000 PLN?

Multiplatformy? Haha, właśnie wyobraziłem sobie jak czekam w lobby na jakiegoś pro gracza w Tekkena 7 na blaszce. Sorry, ale wolałem pograć na lepszym sprzęcie do multiplatform, czyli konsoli. Dzięki czemu mogę grać z czołówką polskiego Tekkena w jednym lobby/turnieju i będąc na jednym chat party ;)

Opublikowano

ale przeciez blantman ma ps4 czyli oprocz mozliwosci ogrywania tego co ty moze jeszcze ogrywac gierki jakich ty nie mozesz na pc, swichu, a zaraz na xox

Opublikowano

Ale ta konsola jest ładna. Bardzo przypomina mi PS2Fat. Edycja Scorpio będzie ładnie wyglądać u mnie na półce obok Prosiaka :)

w dodatku KOX według tego co teasuje Spencer, za darmo zremasteruje dla Ciebie gry we wstecznej kompatybilności. Więc będzie miał możliwość ogrania gier z trzech generacji w najwyższej jakości. 

Zapewne chodzi o wyższą rozdzielczość (4K?) i wyższy framerate niż w oryginale, co może być niezłym szokiem dla osób przyzwyczajonych do remasterów serwowanych przez Sony. 

źródło za gamespotem:

Spencer also remains confident that the feature will be out before the end of the year, as planned. "Oh yeah," he said about his certainty of a 2017 launch. He also teased that there are still details about backwards compatibility will work on Xbox One X that have yet to be revealed: "There's some stuff we're going to talk about in that space in terms of how compatibility's going to work on [Xbox One] X specifically that I think people will find pretty interesting.

Edytowane przez asax

Opublikowano

Jakaś beka się szykuje 7 listopada?

Tak, beka z klapów. Od dawna wisi coś w powietrzu. Widać to choćby po nagłym wzroście notowań giełdowych firm zajmujących się produkcją nici i narzędzi chirurgicznych. Również ordynatorzy nieomal wszystkich szpitali też zorientowali się, że coś się święci i na okres od 7-go listopada w dół odmawiają swoim chirurgom urazowym urlopów w wyniku przewidywanego natłoku klapów w izbach przyjęć z powodu pękających dupsk.

Opublikowano

Szok, bo nie trzeba wypinać dupska przy każdym tytule i płacić za dymanie przez Sony przy każdym remasterze z PS3 i PS2.

Opublikowano

jeszcze 6 dni

hqWQR.gif

Opublikowano

ale przeciez blantman ma ps4 czyli oprocz mozliwosci ogrywania tego co ty moze jeszcze ogrywac gierki jakich ty nie mozesz na pc, swichu, a zaraz na xox

Problem z nim jest taki, że preferuje nie to co trzeba. Wiesz, z grami jest jak z alkoholami. Ostatecznie nie możesz przyjmować na raz wszystkich. Blantman zamiast pić Dom Perignon Vintage (nomen omen) raczy się Dorato z Biedry i jeszcze śmie naganiać innych kacapołami jakoby smakowo Dorato wypadało lepiej. Sorry, ja tam wolę pić tylko dobre trunki i nie marnować wątroby na jakieś szajsy. Dlatego mam PS4 jako symbol dobrego, drogiego trunku, a takie g*wienka jak xbąk czy pc to dla mnie co najwyżej do wyśmiania.

Ps. A że czasami trzeba wypić coś bezalkoholowego, to rozpatruję mocno zakup Switcha ;)

Opublikowano

nikt tu nie ma problemu, problem jest tylko i wylacznie z toba bo nie rozumiesz, ze posiadanie wiecej niz jednego sprzetu do grania jest lepsze niz posiadanie tylko jednego bo ma sie dostep do wiekszej biblioteki swietnych tytulow i nie trzeba ograniczac sie

oczywiscie jak kogos nie stac/nie ma czasu i z jakis innych powodow jest zmuszony miec tylko jedna konsole to z trojki dostepnych wybor ps4 wydaje sie najbardziej optymalny ale twoje odwieczne pjerdolenia i porownania sa tak chybione i wmawianie ze do pelni szczescia wystarczy tylko plejstejszyn, ze zygac sie chce

ps. blagam nie kupuj switcha, nie ma tam nawet pol gry dla ciebie widzac w co grasz na plejsztejszyn

Opublikowano

Mendrek...jest takie stare kociewskie przysłowie: "Jeśli kto raz skłamie to potem może sto razy prawdę powiedzieć - już mu nie uwierzą". Także po kąpieli w szambiarsko-blacharskich wątkach gdzie skamlałeś z prośbą o poradę jaką blachę kupić myślisz, że odtąd ktoś z Twoim zdaniem będzie się liczyć? Inną kwestią pozostaje pytanie czy ktokolwiek kiedykolwiek nawet w CW brał Cię na poważnie...

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

ps. blagam nie kupuj switcha, nie ma tam nawet pol gry dla ciebie widzac w co grasz na plejsztejszyn

Patrząc w co gra to powiedziałbym, że mógłby wszystko ogrywać na PCMR

Opublikowano

nikt tu nie ma problemu, problem jest tylko i wylacznie z toba bo nie rozumiesz, ze posiadanie wiecej niz jednego sprzetu do grania jest lepsze niz posiadanie tylko jednego bo ma sie dostep do wiekszej biblioteki swietnych tytulow i nie trzeba ograniczac sie

Nie rozumiem, gdybym kupil teraz Xone ktore mnie w niczym nie interesuje, to mialbym jakos " lepiej" bo mam pudlo do zbierania kurzu ?

A moze chce kupic Switcha bo nowa oferta go zainteresowala, albo to ze konsola to najmocniejszy handheld itp ?

Opublikowano

aphormo to alter-ego Mendrka 

Opublikowano

pozdrawiam wielbiciela

Opublikowano

no już nie schlebiaj sobie ;) 

Opublikowano

Szok, bo nie trzeba wypinać dupska przy każdym tytule i płacić za dymanie przez Sony przy każdym remasterze z PS3 i PS2.

poniewaz wsteczna z xbox one poprawia rozdzialke, grafike, framerate itp, wszyscy to wiemy prawda ? Takiego Crasha czy Ratcheta to centrymetr od telewizora trzeba grac zeby dostrzec roznice.

Edytowane przez aphromo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.