Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Mielibyście baderasów, kazów i inne memy o giereczkach bez gafa.

O taki chuy.

Aha xD no spoko, dobrze, że zdechli 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

nie wiem o jakich dyskusjach piszesz

90% tematów na neogafie to był shitposting w najczystszej postaci. Kompletny burdel nad którym nikt nie panował.

BTW ciekawe porównanie

DM1EAXvXUAAuUcB.jpg

DM1EA83WAAEyOB4.jpg

Spencer taki dobry, że Xbox za darmo zremasteruje nam gry 

i chyba już wiadomo co teasował Spencer w newsie o którym pisałem kilka(naście?) stron temu. Ciekawe czy KOX w podobny sposób zremasteruje gierki z 360-tki

już potwierdzone, że niektóre gry z X360 dostaną boosta na KOXie, np. Halo 3, Assassin's Creed, Fallout 3, Oblivion. Mam ndzieję, że lista się będzie powiększać i dojdzie do niej np. dark souls 

http://uk.ign.com/articles/2017/10/23/4-xbox-360-games-getting-xbox-one-x-enhancements

Opublikowano

Dyskuje na gafie o gierkach nie miały sobie równych. Na forumku jest tylko pyerdolenie o platynach i teksturach trawy xD albo o tym jak sie czeka na grę, bo jest tylko na PC a nie na PS4.

PS. To prawda

Serio? Próbowałem kiedyś to czytać to nie dość, że wyglądało jak gów,no to pełno pier,dolenia i nic sensownego.

Opublikowano

papaj będziesz płakał?  :cool:

Opublikowano

skoro neogaf nie żyje, to czy figaro również? 

Opublikowano

i chyba już wiadomo co teasował Spencer w newsie o którym pisałem kilka(naście?) stron temu. Ciekawe czy KOX w podobny sposób zremasteruje gierki z 360-tki

już potwierdzone, że niektóre gry z X360 dostaną boosta na KOXie, np. Halo 3, Assassin's Creed, Fallout 3, Oblivion. Mam ndzieję, że lista się będzie powiększać i dojdzie do niej np. dark souls 

http://uk.ign.com/articles/2017/10/23/4-xbox-360-games-getting-xbox-one-x-enhancements

cała polityka remasterów Sony została właśnie zaorana. Ciekaw jestem czy nadal będą na tyle bezczelni by wciskać te bezczelne remastery, ale pewnie znając życie będą...

ciekaw jestem opinii aphormo...

Edytowane przez asax

Opublikowano

Wizyty u chirurgów i psychologów już poustawiane na listopad klapy?

Opublikowano

no super te gierki, tyle ich

Opublikowano

taka trochę bez jajec ta reklama

Opublikowano

Żeby tak jeszcze pozdychały w męczarniach wszystkie blacharskie tuby to już w ogóle byłaby pełnia szczęścia...

Opublikowano

cała polityka remasterów Sony została właśnie zaorana. Ciekaw jestem czy nadal będą na tyle bezczelni by wciskać te bezczelne remastery, ale pewnie znając życie będą...

ciekaw jestem opinii aphormo...

Oczywiscie, ze beda, bo remaster- a zwlaszcza od Sony- oferuje duzo wiecej.

Plus do xoxa, przyda sie. MS moze jeszcze nie nadrabia strat, ale zdecydowanie robi kroki w dobra strone.

Wizyty u chirurgów i psychologów już poustawiane na listopad klapy?

Obejrzalem, nie widzialem tam absolutnie nic zadziwiajacego

Reklama raczej w stylu nowej karty graficznej, bym powiedzial

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Jprd, boty takie jaranko wsteczną, jakby ta konsola była tylko to tego stworzona...(pipi) z nowymi ip, ważne że będzie to samo w lepszej oprawie..

Opublikowano

Ładna beka musi być z tej reklamy na gafie.

Oh wait xd

Opublikowano

moga sie przeniesc na forum ppe, firago juz tam jest

Opublikowano

Skąd ponsmierci gafa Starth będzie brał opinie czym wypada się jarać?

Opublikowano

Czemu sugerujecie ze czytał gafa skoro ma pre ordera na Xboxa X?

Opublikowano

"Neogaf umiera, popularność społeczności FPE rośnie"

Opublikowano

ładnie napisali ten emulator. żarty żartami, ale jeżeli dadzą do tej wstecznej kompatybilności GTA 3, Vice City i San Andreas, to wreszcie będzie można zagrać w 2017 roku jak biały człowiek.

i przy okazji sprzedałbym moje egzemplarze za dużo pieniędzy

Opublikowano

Pieniądze generowane przez mikrotransakcje są pokaźne. Wpływy ze sprzedaży pakietów kart z multiplayera Mass Effect 3 były tak duże, że musieliśmy wrzucić multiplayer również do Dragon Age. Widziałem ludzi, którzy wydali 15000 dolarów na multiplayerowe karty do Mass Effect. Dlatego BioWare szykuje teraz Anthem, grę która nie wygląda jak tradycyjny tytuł od BioWare i z tego powodu EA zamyka Visceral i przenosi pracę do Vancouver. Liniowe gry AAA singleplayer są martwe dla EA w tym momencie - powiedział Manveer Heir w rozmowie z Waypoint Radio.

http://www.ppe.pl/news/54266/liniowe-gry-aaa-singleplayer-sa-martwe-dla-ea-autor-mass-effect-tlumaczy-zamkniecie-visceral.html

EA? Nigdy nie szanowałem, growe ścierwo, oby inni nie poszli ich tropem 

Opublikowano

branża [*]

Opublikowano

Chcialoby sie powiedziec ze hurr durr i (pipi)ane korporacje, no ale skoro ludzie to kupuja i zyski z tego sa niebotyczne, no to trzeba byloby chyba byc debilem a nie biznesmenem zeby z tego nie skorzystac, tym bardziej ze te kase sie trzepie po linii najmniejszego oporu wystawiajac jakies paczki z kolorkami/ekwipunkiem do store'a.

Opublikowano

no niestety, gracze sami sobie przyrzadzili taki los :sapek: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.