Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Mam nadzieję że kapiszontein dostanie 78 i Bethesda zrozumie że Doom ze swoim feelingiem strzelania i akcji zmiata te ciche bąki niczym huragan Ksawery dachy w pomorskim. Mario oczywiście zgarnie z 94-98 bo inaczej gospodarka światowa by się zapadła po epidemii L4 spowodowanych pękniętymi miednicami i Soros by popełnił samobójstwo, natomiast Assassin dostanie 87 bo Ubisoft nie po to winduje ceny żeby kasę w skarpecie trzymać ;)

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 529,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

mam nadzieje ze ty tez czegos dostaniesz, jakiegoś syfilisu czy zęby ci wypadną

Opublikowano

Zabijcie to coś zanim zdąży złożyć jaja

Opublikowano

mario, ac, wolf2 - jakie srednie obstawiacie?

95/79/86

80+0.6= 86 oczywiście

Opublikowano

mario, ac, wolf2 - jakie srednie obstawiacie?

95/79/86
80+0.6= 86 oczywiście
Nie wiem czemu robisz z siebie debila skoro zostało już to wyjaśnione i miałem racje.
Opublikowano

To, że wydaje Ci się, że coś wyjaśniłeś, wcale nie musi oznaczać, że miałeś rację. :sorcerer:

Opublikowano

Dishonored 2 + dodatek, DOOM, Prey, TEW1&2, 3 znakomite Wolfensteiny

Bethesda oficjalnie najepszym wydawcą obecnej generacji. tak, to ci sami co od wiecznego łatania bugów, Fallouta 4 i Skyrim

Opublikowano

Dishonored 2 + dodatek, DOOM, Prey, TEW1&2, 3 znakomite Wolfensteiny

Bethesda oficjalnie najepszym wydawcą obecnej generacji. tak, to ci sami co od wiecznego łatania bugów, Fallouta 4 i Skyrim

Mogli by tylko wydawać gierki a fallouta dać obsydianowi 

Opublikowano

https://fallout-corner.pl/2016/01/22/obsidian-chce-zrobic-kolejnego-fallouta-ale-co-z-tego/

Właśnie dlatego, że New Vegas był taki dobry, Obsidian nie dostanie od Bethesdy kolejnej możliwości zrobienia dobrego Fallouta. Gdyby Bethesda ponownie użyczyła im praw do uniwersum, niejako przyznałaby się, że nie rozumie, o co chodzi w Falloucie i nie potrafi zrobić dobrego Fallouta. Kolejna porządna gra z serii Fallout, wykonana przez inne studio, byłaby dla Bethesdy swoistym strzałem w stopę.

(...) Należy się raczej przygotować na kolejne, coraz bardziej absurdalne odsłony Fallouta, za pomocą których Bethesda będzie chciała udowodnić, że to ona decyduje o tym, jaki Fallout jest “dobry”.

Inna sprawa: Fallout stworzony przez Obsidian byłby dla Bethesdy po prostu mniej opłacalny. W dzisiejszych czasach gry, w których większy nacisk kładzie się na elementy RPG, trafiają do mniejszego grona odbiorców. Dla nowego pokolenia graczy są one nudne, niezrozumiałe i zbyt trudne. Produkcja Bethesdy zostanie kupiona przez większą ilość osób, które oczekują lekkiej rozgrywki z dużą ilością strzelania.

niby gdybanie ale jednak całkiem legitne

Opublikowano

na metacritic wolf2 ma 89, a asasyn 85

Opublikowano

Nie doceniłem Machine games :obama:

Opublikowano

Ja pier.dole CO ZA ROK

Opublikowano

ty kuvwa chory poyebie yebany 2017

Opublikowano

Jednoplatformowcy

Opublikowano

u602PS0.png

A Wy co? jaranie się multiplatformowym Wolfem albo Asasynem? nawet mi was nie żal xdd 

Opublikowano

96 xDDDDDDDD switch dalej bez gier. Może za rok dostaniecie dobrą gre na tego śmiecia ;)

Opublikowano

jak mam do wyboru wypruwanie flaków nazistom albo skakanie i zbieranie pieniążków to wybieram grę dla dorosłych

Opublikowano

na opencritic 98

Opublikowano

ahahaha metacritic padł xD 

kF4lYZD.png

Opublikowano

takie sztosy a raven pewnie znowu nabije cale 5godzin jak w zelde,ale przynajmniej tu te 5h to bedzie polowa gierki xddd

Opublikowano

Dalej piecze? Będziesz o to szczekać do końca życia już chyba. A ja sobie dalej będę grać i 500h w Forzę Horizon 3 popijając twoimi łezkami jak będą miał taki kaprys :usmiech:

Opublikowano

Jeszcze tylko pluski jutro na pchlim i można przestać udawać że jaram się tym pedalstwem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.