Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Remaster MK8, Zelda z Wiiu, Splatoon 1.5 i kolejna część tasiemca z Mario więc mają rację.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

No ale jeśli ktoś odkrywa Nintendo w 2017 to ma prawo się jarac.

Opublikowano

https://twitter.com/Xbox/status/925786678115041282

What specifically is your development team doing to enhance The Witcher 3: Wild Hunt for Xbox One X?

With the additional power of the Xbox One X, we are able to deliver The Witcher 3: Wild Hunt in 4K, while providing numerous visual tweaks such as higher-quality shadows, ambient occlusion & texture filtering, as well as higher resolution textures, and an all-around performance boost.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

W temacie nowego Assasyna piszą ze gra się w niego tak miodnie jak w nowa Zelde.

Mi już wystarczy internetu na dzisiaj.

Opublikowano

to dlatego ludzie jarają sie ps4? bo odkrywają sony w 2017 i ich gry z ps2?

Opublikowano

Ja mysle ze PS5 prędko nie ujrzymy. Ilu jest posiadaczy PS4? Mnóstwo. A Sony ma teraz chęć wejsc w mikrotransakcje i inne "usługi". Im wiecej osób ma wykupione konsole, wiecej mozna zebrac na mikro, wiec takiej kury znoszacej zlote jaja sie nie zabija, przynajmniej dopoki konkurencja na to pozwoli (MS).

Bedą próbowali doić ile wlezie za pomoca PS4, nie spieszy im sie zbytnio i z marketingowego punktu widzenia nie ma narazie sensu wydawania nowej konsoli, zwlaszcza ze technologia nie idzie juz tak szybko jak kiedys do przodu i wystarczy wydawac edycje PRO, DELUXE, PRO GAMER tej samej konsoli z lekko podrasowanymi bebechami.

Dlatego potrzebny jest silny i zdolny cokolwiek zdziałać Microsoft. Inaczej Sony gonna Sony i dymanie będzie tylko się pogarszać. A tak jak mają zewnętrzną presję to i z tragicznego PS3 potrafili zrobić coś w miarę OK.

Konsolometr jaki? Xd

W zeszłym miesiącu 6+, w tym jeszcze nie sprawdzałem. Ale chyba nie wyżej niż plejstejszon. A obok recenzji SMO tekst o tym, jak na Switcha trzeba patrzeć na chłodno i w ogóle kupują go tylko zapaleni fani Wii U xD

Opublikowano

Do konca marca chca sprzedac 14mln czyli w rok tyle ile wiiu sprzedalo sie przez cale zycie, dosc zapaleni ci fani

Opublikowano

Nie, bo ufają marce która ich nie zawiodła od czasów PSXa.
Opublikowano

xD

Opublikowano

biedny, chyba przespałeś erę ps3 i ps4

mnie zawiedli już przy ps2, bo gry super, ale konsola choojowa

Edytowane przez gekon

Opublikowano

biedny, chyba przespałeś erę ps3 i ps4

mnie zawiedli już przy ps2, bo gry super, ale konsola choojowa

Nie mamy w takim razie o czy rozmawiać bo ja wole gry.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

żeby się z nich cieszyć musisz mieć jeszcze konsole, a nie rozwalające się (pipi), które nie czytało płyt i bez online

eot

Opublikowano

gekon mówi prawde

Opublikowano

http://www.eurogamer.net/articles/2017-11-02-la-noires-switch-physical-edition-requires-14gb-download-to-play

The download version of LA Noire on Switch doesn't fit on a Switch, which means you have to buy a microSD card to play it.

Nintendo SDwitch :dynia: Nintendo jak zwykle lata świetlne za konkurencją.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

No majątek taka karta kosztuje.

Opublikowano

http://www.eurogamer.net/articles/2017-11-02-la-noires-switch-physical-edition-requires-14gb-download-to-play

The download version of LA Noire on Switch doesn't fit on a Switch, which means you have to buy a microSD card to play it.

Nintendo SDwitch :dynia: Nintendo jak zwykle lata świetlne za konkurencją.

Dobrze, że chociaż ładowarkę dali :)

Opublikowano

gekon mówi prawde

Ty byś przyznał racje nawet gościowi który Ci kobietę obraca, aby tylko nie przyznać mi racji.

Nie zgadzam się i tyle, wychowałem się na zabawkach w czasach w których nie było internetu, wgrywałem gry na Amigę po 20x bo co chwile wywalało błąd odczytu dyskietki, nie będziecie mi wiec wmawiać ze czasy w ktorych był multiplayer w grach to najlepsze czasy.

Opublikowano

Na (pipi) komuś jakieś LA Noir na Switchu.

Przyznaj, zagrałbyś. 

Opublikowano

Ja bym zagrał. Ale nie kupie carta bez gry no sorry.

Opublikowano

Xbox One X już w drodze :obama:

Wreszcie marka XBOX z powrotem jest tą najmocniejszą, jak to było w przypadku pierwszego klocka i X360 :cool::czesc:

Zawsze szanowałem.

Opublikowano

Xbox One X już w drodze :obama:

Wreszcie marka XBOX z powrotem jest tą najmocniejszą, jak to było w przypadku pierwszego klocka i X360 :cool::czesc:

Zawsze szanowałem.

W przypadku X360 nie tak do końca. Więcej powera miał PS3, ale jego moc była ukryta :kaz:

Edytowane przez Kyokushinman

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.