Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

bezbeka ktora wchodzi na moj profil i tylko minusuje trzeba ukarac, nie ma innej opcji.

Najsmieszniejsze jest to, ze akurat tego posta w CW nie zminusowal, moze nie zauwazyl XD a moze jednak ma troche oleju we lbie i nie ma minusuje za posiadanie s z to s o w ?

20 minut temu, Pupcio napisał:

Rejwen skubaniec ma panią robot w stealbooku

tez mam, ogolnie nieposiadanie Nier w domku powinno byc jakos wyszczegolnione w profilu zeby sie na mine nie nadziac na forum

22 minuty temu, raven_raven napisał:

na środku dodałem Horizon bo klejnocik generacji powinien być w tak e l i t a r n y m towarzystwie

Fajne jest to, ze kazdy ze swietej trojcy oferuje zupelnie inne doznania, na najwyzszym poziomie rzecz jasna. Odpalilem Personke i po pierwszym filmiku wczuwa na maxa, az mam jakies dobre anime obejrzec, Nier to jedyny lek na brak dobrego slashera w tej generacji, okraszony geniuszem Yoko Taro, a Horizon ?

xd tutaj mial byc link a dali gifxd no krowa mac xd

(pipi)e xd

no ogolnie ze niczym nowa generacja, wkleilbym link kto widzial ten wie xd

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

nie no ten horizon to mógłby być w śmietniku

Opublikowano

a Ty dalej swoje co ?

Opublikowano
8 godzin temu, Ficuś napisał:

raven jak tam mario na switcha? plusy zgarniete, mozna bylo odlozyc na polke?

Do kontenera karitasu bardziej.

Opublikowano

Kurcze fajne pudełeczko ma ta Persona. Szkoda że gra po 40 godzinach nudzi. 

Opublikowano

Po 40h? To chyba niezle. Niektore po 6h sie koncza.

Opublikowano

Jak sie gra w stylu #szybkobotanieje to kazda gra sie taka wydaje. Ja Nier przechodzilem miesiac przeplatajac innymi grami, horizon wiadoma wessal mnie i na koncu "ale jak to juz koniec :whyyy:" no a personka 5 4h jak z bicza strzelil.

I tutaj tez prawde powiem Wam, ze jesli chodzi o czysta frajde z grania to raczej Horizon bedzie na 1szym miejscu.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Nioh mam, mialem kupowac ta Yakuze za stowke, ale ... na ten rok zdecydowanie wystarczy JP gierek, kupilem For Honor, Rainbow Six Siegie itp zamiast tego.

Te promki na PSN calkiem calkiem wiec moze jeszcze cos wpadnie.

Opublikowano

PC gejming to największa pomyłka ludzkości.

Word in the voting jury is that some companies are trying to push for PUBG to win Game of the Year due to it's strong marketability as a Streaming and eSports title.

A lot of eligible voters are furious at this move, with some were were previously voting for Mario Odyssey, Horizon & Persona 5 now changing their votes to Breath of the Wild, as they feel it has the best chance of winning against PUBG due to it's strong critical reception.

Other Journalists are voting for BOTW in protest over the fact that PUBG is still in Early Access, and pushing that game to win sets a very dangerous precedent for major publishers who would try to use Early Access to get away with releasing unfinished games early for profit, and saying PUBG winning would essentially mean gamers would be giving the ok for such a thing to happen.

Opublikowano

Problem jest głębszy

Jakby powiedział Korwin tak działa Dupokracja i nic na to nie poradzimy 

Opublikowano

Ktoś dobrze posmarował i tyle. Jak gierka w fazie Early Access ma prawo zostać GOTY :sapek:

Opublikowano

Szkoda strzępić ryja na tego raka pubg srug.

Opublikowano

Jak najbardziej popularna gierka ostatnich może prowadzić w powszechnym plebiscycie, gdzie każdy może oddać głos. No nie rozumiem, czuje się niesamowicie zaskoczony 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Na Golden Joystick też ten rak prowadzi? Ogólnie to i tak takich serwisów do typowania gier jest wiele ale z tego, co mniemam to ten GJ jest chyba bardziej prestiżowy.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

xD Faka jak zwykle ogarnięty. 

Najbardziej prestiżowe jest The Game Awards, http://thegameawards.com/awards/

a PUBG rak, bo? no w sumie nie wiadomo dlaczego xD

Opublikowano

Aj, z rana nie do końca kumaty po zakrapianej imprezie jestem. Co do pugb, tak jest rakiem niestety i to większym od takiego lola, które przebiło już toksycznością community. Ale to i tak w każdej grze multi jest. Tyle gier w tym roku wyszło i to o wiele lepszych od takiego pubg.

Opublikowano

Eearly access powoli taka padaka jak loot boxy. Na stemie coraz wiecej tego pazdzierza a i sam widze ze gierki, które kiedys byly bardzo popularne teraz swieca pustkami bo developer przestal rozwijac gre jak natłukł odpowiednia sprzedaz, albo juz robi sequel zostawiajac jedynke w early access.

Ja i tak w takie gierki raczej nie inwestuje, czasem jakis indyk (Book of Demons np teraz mnie interesuje), ale to musi byc naprawde dopracowany, single mode musi dostarczac odpowiedniego poziomu rozrywki itp. Aha no i AYYY PC GAMING EARLY ACCESS POMYLKA. Na konsolach mamy cos podobnego, ale pod inna nazwa, wydawanie kawałka gry a reszta to DLC, które jest juz gotowe i zostawlo poprowu usuniete zeby bulić ekstra.

Ogólnie jest kiepsko, ale jest jeszcze sporo pozycji niedotknietych tym smierdzacym patykiem.

Opublikowano

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA o (pipi)asz xD 

Opublikowano

Bardzo dobra anliza. Trzech typow patrzy na telewizor z czego gada tylko dwoch. Digital Foundry moze zwijac biznes.

Opublikowano
2 minuty temu, Mejm napisał:

Bardzo dobra anliza. Trzech typow patrzy na telewizor z czego gada tylko dwoch. Digital Foundry moze zwijac biznes.

Nie zawsze mogę być tak wygadany , a przechwyt 4k nie jest łatwy. Ale spokojnie dojdzie sie i do tego. Krok po kroku

Opublikowano
20 minut temu, Kyokushinman napisał:

Wiecie,że ten z lewej to Soul? ;) 

Opublikowano

Troche brakuje wiedzy, ale i tak sobie Soul nieźle radzi. Na plus to fakt, że w końcu ziarno widzicie, szkoda że do tego dopiero potrzebny był tv 4k. Na minus tryb gra przy prezentacji gier.

Jednak kanał mi się podoba i oby tak dalej a powinno być coraz lepiej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.