Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Kiedy jakieś kolabo z Soulem, Człowieku Ziarno? 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

I pomyslec, ze kiedys robil za wyrocznie tutaj

Opublikowano

soul, kukuryku, ukanio, fanek i dykusja o ktorej porze dnia odpalic asasyna, co zjesc i jak sie ubrac by grafika byla najlepsza

Opublikowano

kS7iIwS.png

Opublikowano

Oni za rok beda gwiazdami z milionami zlotych donejta a Wam pozostanie tylko toksyczne narzekanie w Konsolowej Teczy.

Opublikowano

W kilku filmach gosciu próbuje sie przebic i cos powiedziec, ale zaczyna sie jąkać a Soul i ten drugi go zlewaja cieplym moczem i wracaja do rozmowy miedzy soba. Szkoda mi goscia. I ta koszula krzyczaca "nie chce taki byc :frog: "

Opublikowano
2 godziny temu, Velius napisał:

Eearly access powoli taka padaka jak loot boxy.

Seriously ktos porownuje model gamblingu w grach do placenia za niewiadomo co ?

Soul zdecydowanie ma parcie na szklo, prawda.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

czy soul to ukanio?

Opublikowano

caly ten early acces to jakies jakies zebranie na indyki, i tylko losie sie na to nabieraja, tyle.

W listopadzie 2014 amerykańska firma EEDAR, która zajmuje się badaniem rynku gier komputerowych, przedstawiła wyniki analizy programu Steam Early Access. Z opublikowanych badań wynika, że ukończono 25% produkcji, które wzięły udział w tym programie.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
58 minut temu, asax napisał:

Kiedy jakieś kolabo z Soulem, Człowieku Ziarno? 

Ja na obecną chwile nie mam czasu. Jednak Soul to osoba która mogłaby z powodzeniem dołączyć do mnie i Ukanio.

Z całego growego internetu jest jeszcze niejaki teraz to raczej nijaki Wulfen, którego też bym tam widział ponieważ na technikaliach chłopak się zna, ale osoba tak zabłądziła, że aż strach pomyśleć jak zniszczy ustawieniami ostatnio zakupiony przez siebie świetny tv. 

Opublikowano
46 minut temu, kermit napisał:

czy soul to ukanio?

I czy soul to ten od bólu du.py?

Opublikowano

soul to ten co go ficuś jechał, że jarał się zeldą i jej nie skończył, a sam się zaciął na drugim chapterze w yakuzie no ale przecież taka za(pipi)ista xd

Opublikowano
1 godzinę temu, Heviro (Fanboy BDG) napisał:

Nie zawsze mogę być tak wygadany , a przechwyt 4k nie jest łatwy. Ale spokojnie dojdzie sie i do tego. Krok po kroku

Heviro FANBOY BDG jesteś na tym filmiku?

Opublikowano

no kupilem ps4 specjalnie dla yakuzy i wszedzie pisze jakie goty

Opublikowano
Godzinę temu, ragus napisał:

kS7iIwS.png

hah hahahahah ahahhahahahhah hahhahah 

Opublikowano
3 godziny temu, Faka napisał:

Na Golden Joystick też ten rak prowadzi? Ogólnie to i tak takich serwisów do typowania gier jest wiele ale z tego, co mniemam to ten GJ jest chyba bardziej prestiżowy.

Ale grałeś w tą grę? Dlaczego to jest niby rak?

Opublikowano

A co za różnica czy grałem czy nie grałem? Wystarczająco wiem czym jest to multi i jaka jest struktura tej gry, a grać nie mam ochoty w takie gry. Kiedyś w lol (wiadomo moba i inny gatunek ale ja nie o tym) grałem ten sam rak, zyebane community to i podobnie do pubg, społeczność z rodem tibii. Co będę tego raka ogrywał, jeszcze Mnie tak nie poyebało. Mam inne lepsze do ogrywania gry, które przewyższają taką srakę jakim jest pubg. Pluję na tę grę.

Opublikowano

Heviro nie daj sie randomom.

PUBG rak bo dostal nagrode dla najlepszej gry a jest w early accesie, to jest bezbectwo pierwszej wody, srodkowy palec dla calego normalnego rynku.

Ogarnijcie dupala, bo nominacja dla PUBG jasno pokazala, co sie oplaca na PC,  wszyscy robia battleroyale ze skrzynkami.

Zreszta co ja bede tlumaczyl blaszce, co maja robic :yao: Tam wszyscy graja w Lola.

Opublikowano

to jakaś zbiorowa paranoja, czy wy tak na serio? 

Opublikowano

Nie PUBG jest rakiem, tylko praktyka early access. W zasadzie w dużej mierze przypadków to jest to samo, co: "nie chce mi się dalej robić tej gry, ale niech janusze i tak za to zapłacą". I potem takie dziwolągi z grafą jak z PS2 stają się hitami na PC. Nie mam nic do PUBG, w zasadzie battlegroundy stały się tak samo specyficzne jak MOBY. Można je kochać albo nienawidzić. Ale jakby ta gra miała grafikę jak poprawne blockbustery AAA, muzykę, single player, no ogólnie byłyby pełnymi grami, to może czasy świetności PC-ta by wróciły, a tak to sorry sami sobie rycerzyki bicz na tyłek ukręciły...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.