Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
39 minut temu, _Be_ napisał:

Jak nie widzisz fizyki w filmiku z kamieniem to expercik pała i siadaj do ksiązek

Widze chłopaka który wchodzi na koniec deski która to powinna pod jego ciężarem spaść razem z nim i nic się nie dzieje, faktycznie, jest co podziwiać w tej fizyce.

Pała bluber i siadaj do książek.

30 minut temu, Yakubu napisał:

cooo? przebywanie na mrozie i umieranie z zimna w gierce to fizyka wtfcoo? :yao:

Widziales fizykę w Tomb Raiderze gdy Lara jest na mrozie? 

Cala się telepie z zimna!

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

fizyka w zeldzie ZAORANA, teraz o mario podyskutujcie :popcorn:

Opublikowano
Godzinę temu, Starh napisał:

To który z Panów w końcu uargumentował swoją teorię na tym sympozjum? 

Nie wiem, wiem za to, ze Zelda przegrala.

Opublikowano

ja nie wierzę, że jakiś człowiek mógłby być tak ceramiczny jak on xD

to muszą być jakieś skrypty, tam nie siedzi po drugiej stronie prawdziwy dzban

Opublikowano

Czy jest ktoś może w stanie stworzy emotke dzbanu z jego avatarem? 

Opublikowano
2 minuty temu, raven_raven napisał:

ja nie wierzę, że jakiś człowiek mógłby być tak ceramiczny jak on xD

to muszą być jakieś skrypty, tam nie siedzi po drugiej stronie prawdziwy dzban

no a później tak was intelektualnie rozleniwiają takie ameby, że później czytam jak to trylogia dmc nie była exami, bo jej ostatnia część wyszła (rok później) na pc :usmiech:

Opublikowano
23 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

nawet jeśli fizykę w zeldzie uważasz za słabą to i tak dla horizona czy gravity rush to poziom top tier

gravity rush 2 miazdzy fizyke obiektow z zeldy. 

Horizon ? Pi razy drzwi poziom porownywalny.

Zreszta, koniec gadania o tym kopiuj-wklej z innych gier z mojej strony.

Edytowane przez aphromo
eot

Opublikowano

Przecież horizon nie ma fizyki.

Opublikowano
10 minut temu, nobody napisał:

że później czytam jak to trylogia dmc nie była exami, bo jej ostatnia część wyszła (rok później) na pc :usmiech:

nawet mi nie przypominaj

Teraz, Pupcio napisał:

Przecież horizon nie ma fizyki.

skoro tak mowisz

Opublikowano
35 minut temu, raven_raven napisał:

ojej, ale szybciutko i wybiórczo odpowiedziałeś :3

:3

Opublikowano

A jak znajdziesz tego, kto napisał, że trylogia DMC nie jest exem na PS2 to daj znać. Bo ja nigdzie tak nie napisałem. Nie spiesz się z odpowiedzią, bo widzę ostatnio długo to idzie :lapka:

Opublikowano

raven walczy o reputacje na forum, ale nic mu to nie da, bo bicz bozy juz na niego jest

14 STYCZEŃ 2007

kapec112    >  raven_raven

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

co tu się odjaniapawla to ja nawet nie xd

te rozwalające się skrzynki w GR2 jako przykład f i z y k i xddddddddddd co się dzieje kto odkręcił zawór z autyzmem

Opublikowano
Godzinę temu, raven_raven napisał:

A jak znajdziesz tego, kto napisał, że trylogia DMC nie jest exem na PS2 to daj znać. Bo ja nigdzie tak nie napisałem. Nie spiesz się z odpowiedzią, bo widzę ostatnio długo to idzie :lapka:

no znalazłem, ciebie :lapka:

Cytat

I już też nie zapędzaj się z tą trylogią DMC kojarzoną z PS2. Pierwsza część owszem, tak. Druga raczej mieszane recenzje miała, więc chyba nie ma czego żałować i tak. A trzecia (uważana też za najlepszą jeśli się nie mylę) na PC wyszła.

zresztą wszyscy od brygady RR po ultra klapeuszy cię wyjaśnili za ten post więc eot & elo bo nie lubię pastwić się nad zwłokami :cool:

Opublikowano

raven chyba wroci do tego kapcia112 niedlugo dla niepoznaki

Opublikowano

Wy tu o jakiś fizykach gadaciw a tu stała się tragedia....Kinga odeszła z playstationpolska :( kochałem ją. Nowa nawet ładna, ale to nie to samo. No i po co mieć playstation jak ukochana odeszła?

Opublikowano

Figaro [*]

Kasias [*]

Kinga [*]

coś jest na rzeczy, wszystkie jednostki kolejno opuszczają tonący okręt. Niedługo zostanie tylko Mendrek i aphromo 

Opublikowano

Jak Hania założy PlayStation VR to będzie nawet 6/10.

Opublikowano

Buzia cudna, ale figura... no przydałoby się na siłownię pochodzić 

Opublikowano

Był tutaj taki bardzo gęsto plusikowany post, posłużę się nim.

W dniu 27.11.2017 o 13:25, Rayos napisał:

Nikt tu przecież nie mówi ze któras serwia WYWODZI się z pleja tylko ze mu sie z PS KOJARZY. czaisz roznice?

No właśnie nobody, czaisz różnice czy musimy się odnieść do słownika języka polskiego, żebyś zrozumiał co ja napisałem? Od kiedy niekojarzenie serii z daną platformą oznacza, że seria nie była exem na daną platformę? Jeśli coś może się wywodzić z innej platformy niż jest kojarzone gdyż są to różne rzeczy, to mogę również niekojarzyć exów danej platformy właśnie z tą platformą nie negując faktu ekskluzywności.

Dyskusję to ja mogę co najwyżej skończyć za wmawianie mi rzeczy, których nigdzie nigdy nie napisałem.

Edytowane przez raven_raven

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.