Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, MaZZeo napisał:

ahahahah, co ty pierd/olisz?

Wklejac ?

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Jesli ma wymagania z kosmosu, to niech czeka na cos lepszego albo kupi inny model, a nie sieje ferment bo jakosc obrazu kluje w oczka, badziewiem to jest Switch w trybie docked czy inny Xbox One OG.

Case closed.

Opublikowano

Oj Mazzeo brak formy, kiedys lepiej Ci wychodzilo, starosc nie radosc, co ?

Zreszta, juz wole byc tym dzbanem niz sluchac takiego pier.dolenia,

Opublikowano

Dobre i choćby wyglądających jakby były w 720p gry to wymagania z kosmosu ? Spoko dzbanie. Walcz dalej o dobre imię plejstejszyn.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

mam więcej szacunku do ludzi chwalących vr niż do dzbanów jarających się "jakością" xboxlive

Opublikowano
12 minut temu, Ins napisał:

Dobre i choćby wyglądających jakby były w 720p gry to wymagania z kosmosu ? Spoko dzbanie. Walcz dalej o dobre imię plejstejszyn.

Rozumiesz, ze jesli grasz na VR to obraz masz ile 2-3 cm przed oczami i nawet 720p bedzie wygladac jak jakies 120p ? Otoz znawco, odlegosc ma najwieksze znaczenie jesli chodzi o ostrosc i jakosc, odpal sobie cos w 720p i dotknij nosem telewizora, to bedziesz miec porownanie. Model VR sam z siebie wymusza najlepszy hign end jaki tylko jest, koniec kropka. A jesli ktos ma to gdzies i kupuje okularki na promocji, zeby zobaczyc jak to jest, to niech nie (pipi)i ze cos mu sie nie podoba. 

Jak na moje to jesli mowimy o VR nawet natywne 4K to moze byc za malo, a ze wzgledu wlasnie na warunki i minimalna odleglosc OLED jest niezbedny. Dopoty nie zrobia takich okularkow za rozsadne pieniadze, to ja mowie pas.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Fajnie dzbanie, że wytłumaczyłeś, w sumie nie wiem komu, że odległość ma znaczenie. 

No i fajnie, że przyznałeś dzięki temu, że niska rozdziałka na Switchu wygląda lepiej niż ta paćka na PSVR.

Opublikowano
1 minutę temu, Ins napisał:

No i fajnie, że przyznałeś dzięki temu, że niska rozdziałka na Switchu wygląda lepiej niż ta paćka na PSVR.

Wyglada lepiej, ale tez nie zapewnia wrazen VR,  zreszta dopoki ktos nie ma TV720p z piwnicy to na nowszych TV bedzie wygladac gorzej niz konkurencja, a przeciez oceniamy poprzez porownanie, nieprawdaz ? Jako google VR  PSVR za takie pieniadze jest najlepsza opcja na rynku, Switch na TV nie jest,o to mi chodzi. To juz lepiej tego Loniaka kupic jesli ktos dba o ostrosc.

No, ale jak grasz na Switchu to przynajmniej krzeselka podstawiac nie musisz, to tez jest wazne, ergonomia uzytkowania.

6 minut temu, Ins napisał:

Fajnie dzbanie, że wytłumaczyłeś, w sumie nie wiem komu, że odległość ma znaczenie. 

A ja bym powiedzial ze za pozno, moze bys pomyslal i nie kupil i problem z glowy.

Opublikowano

Jaki z ciebie jest biedak jednoplatformowy xD

Switch nie zapewnia "wrażeń" VR, ale za to ma masakrycznie lepsze gry. Hmm co tu wybrać. 

Switch przenośnie niszczy tą gównianą zabawkę od Słony, "ostrością" i grami. Po prostu. 

Nadal pierdolisz o krzesełkach, których nie mam w pokoju, spoko. Nie wiem też po co mi one do grania na Switchu skoro ostatnio gram w trybie przenośnym. Tak jak pisałem, walcz dalej klapie. Plejstejszyn samo się nie obroni.

PS.

22 minuty temu, aphromo napisał:

A ja bym powiedzial ze za pozno, moze bys pomyslal i nie kupil i problem z glowy.

No przecież taki majątek wydałem, że teraz spać po nocach nie mogę bo się zastanawiam jak koniec z końcem będę wiązać xD 

Problem byłby z głowy jakbyś się przestał udzielać na tym forum z tymi twoimi mądrościami.

@Pupcio

Done

Edytowane przez Ins

Opublikowano

proszę ograniczyć słowo "dzban"

Opublikowano
5 minut temu, Ins napisał:

Jaki ty jesteś dzban xD

ale za to ma masakrycznie lepsze gry.

A co maja gry do tematu ? Nic. Akurat z gier na VR to PS ma najlepsza biblioteke, wiec znowu pudlo.

7 minut temu, Ins napisał:

Jaki ty jesteś dzban xD

Switch przenośnie niszczy tą gównianą zabawkę od Słony, "ostrością" i grami. Po prostu. 

Dzbanowo zgadzam sie, ze handheld lepiej sie nadaje do gry przenosnej niz google VR. Co to ma do tematu nie mam pojecia.

8 minut temu, Ins napisał:

Jaki ty jesteś dzban xD
Nadal (pipi)sz o krzesełkach, których nie mam w pokoju, spoko. Nie wiem też po co mi one do grania na Switchu skoro ostatnio gram w trybie przenośnym. Tak jak pisałem, walcz dalej dzbanie. Plejstejszyn samo się nie obroni.

To mow od razu ze nie grasz w trybie docked, a nie strugasz wariata. 

Jesli juz z czyms walcze to glupota,hipokryzja i debilizmem, a Playstation broni sie samo, nawet lepiej niz sie spodziewalem. Switch okazal sie byc tym, co sadzilem od poczatku a MS to wiadomo :yao:

10 minut temu, Ins napisał:

Jaki ty jesteś dzban xD

No przecież taki majątek wydałem, że teraz spać po nocach nie mogę bo się zastanawiam jak koniec z końcem będę wiązać xD 

Ajj kur.wa Twoje hajsy nie interesuja mnie, nic nie maja do tematu, chodzi o to ze wylewasz zale na forum. 

10 minut temu, Ins napisał:

Jaki ty jesteś dzban xD

Problem byłby z głowy jakbyś się przestał udzielać na tym forum z tymi twoimi mądrościami.

Na forum wrocilem wlasnie po to, zeby tacy jak Ty nie mogli sobie gadac co slina na jezyk przyniesie, jak mi sie znudzi to przestane. Nie cierpie na niedosyt rozmowy z Tb, po prostu przestac pieprzyc farmazony.

Opublikowano

VR dobra zabawka, nawet nie myślę o sprzedaży. Ins wyobrażał sobie nie wiadomo co, gdzie od samego początku wszyscy pisali jak jest z tą rozdzielczością. Nie podeszło mu, trudno, dla mnie to niesamowity bajer i kompletnie inny typ rozgrywki.

Opublikowano

Jednoplatformowy biedaku, taka ściana tekstu, a wystarczyło byś napisał, że kochasz sony plejstejszyn i będziesz walczyć z każdą opinią, która nie jest pozytywna.

@Moldar

Nic sobie nie wyobrażałem. Kupiłem z czystej ciekawości, a o żenującej rozdziałce wiedziałem wcześniej. Nie wiedziałem natomiast o  siatce przed ryjem, która w połączeniu z taką, a nie inną jakością obrazu psuje odbiór. No ale tak jak piszesz, to jest tylko bajer. Normalnie nie mam problemu z tym, że wydałem na coś pieniądze i używam od czasu do czasu, ale podpinać tyle kabli za każdym razem jak mnie najdzie ochota na REZ'a w VR ? Nope. 

Edytowane przez Ins

Opublikowano
6 minut temu, Ins napisał:

Jednoplatformowy biedaku, taka ściana tekstu, a wystarczyło byś napisał, że kochasz sony plejstejszyn i będziesz walczyć z każdą opinią, która nie jest pozytywna.

Nie, takie teksty wlasnie to domena m in. Twoja, jakbys nie zauwazyl to ja odradzam zakup PSVR jesli ktos jest wyczulony ta te detale o ktorych rozmawiamy. Poza tym w stosunku jakosc,cena,gry itp najlepszy wybor jesli chodzi o VR. Kto lubil grac np. na DSie spokojnie zdzierzy.

Biedaku ? Nie, moj gamingowy setup 4K+Pro+masa gier+ net 150 Mb stawia mnie w najwyzszej lidze jesli chodzi o gaming, nie moja wina ze do pracy nie jezdze metrem tylko mam 10 min z buta, nie pogram na Switchu jak prowadze samochod czy tam jak jestem na imprezie ze znajomymi, bo to nie wypada w towarzystwie.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

1. Jednoplatformowy biedak to jest stan umysłu, głównie kojarzony z osobnikami bardzo przywiązanymi do korporacji Sony, którzy mimo tego, że wiedzą o jakieś spierdolinie swojej ukochanej firemki będą walczyć i tłumaczyć każdemu, że się myli w przypadku jakiejkolwiek obrazy majestatu. 

2. 

6 minut temu, aphromo napisał:

moj gamingowy setup 4K+Pro+masa gier+ net 150 Mb stawia mnie w najwyzszej lidze jesli chodzi o gaming

Nie da się tego inaczej skomentować niż zwykłe, proste i wymowne xD

Opublikowano
Teraz, Ins napisał:

1. Jednoplatformowy biedak to jest stan umysłu, głównie kojarzony z osobnikami bardzo przywiązanymi do korporacji Sony, którzy mimo tego, że wiedzą o jakieś spierdolinie swojej ukochanej firemki będą walczyć i tłumaczyć każdemu, że się myli w przypadku jakiejkolwiek obrazy majestatu. 

Znam lepiej wady Sony niz niejeden bot tutaj bo sam korzystam i doskonale widze co niedomaga, pisac mature ?

1 minutę temu, Ins napisał:

Nie da się tego inaczej skomentować niż zwykłe, proste i wymowne xD

Jakbys sie wysilil, to bys wiedzial, ze posiadacze hig end PC, pro i Koxa to malutki ulamek spolecznosci graczy, a TV 4K ma jeszcze mniejszy procent uzytkownikow, ale niech bedzie, nie mam HDR na poziomie 1000 nit, Oleda, 5 konsol i kolekcji jak ping, przepraszam ze zabralem wogole glos z takimi prosami.

Opublikowano
Cytat

Biedaku ? Nie, moj gamingowy setup 4K+Pro+masa gier+ net 150 Mb stawia mnie w najwyzszej lidze jesli chodzi o gaming,

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Biedaku, masz 4K i konsolę zrobioną z plastiku Daewoo Tico która udaje 4k, ogarnij garnek

Opublikowano

Nie wiem jaki plastik  jest w Pro, ale napewno nie z Tico, bo blacha samochodowa to wyrob hutniczy.

Ano nie ma natywnego 4K, ale inne zalety przewazyly na mojej decyzji, nie bede ladowal kasy w kompa tylko dla ilus tam pikseli zeby pozniej ogrywac mesjaszow na Amateur.

Kox ? Nawet Halo Forza i Girsy to juz nie to samo co na X360.

Opublikowano

podaj psnid sprawdzimy ile masz gier, co konczysz i w co grasz, badz transparentny jak mamy brac cie aby w gramie na powaznie

Opublikowano

No a plastik w Pro to wyrób chujowy.

Czekam na obronę plejstejszonowego plastiku.

Opublikowano
1 minutę temu, raven_raven napisał:

PS4 Pro po ch,uj to istnieje xddd

ani to 4K porządne ani nic

Jest kapitalna roznica na 4K w porownaniu do Amateur. Nawet te spatchowane gry wygladaja nawet ok. Wystarczy odpalic bete MonHuna by doskonale widziec i czuc roznice.

3 minuty temu, Ins napisał:

No a plastik w Pro to wyrób chujowy.

Czekam na obronę plejstejszonowego plastiku.

Daj znac jak juz bedzie chetnie poczytam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.