Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

wow rejos odkrył że horizon to największe ścierwo tej branży

Opublikowano

ok rozumiem jak ktoś np podróżuje (jak raven pociągami często) ale w domu jak mam dooma na konsoli xbox to po co mam grać w dooma w gorszej jakości na switchu ?

Opublikowano

no nie wiem blant, ponownie, co kto lubi, w RL na swtchu gram wiecej niz na X1/PS4, przeszedlem DOOMa na X1, kupilem na ps4 i sprzedalem nawet nie odpakowujac bo wole kupic wersje na switcha :dunno: no niektorzy wola grac przenosnie, nawet w domu i tyle. ew to ja jestem jakis poyebany.

@Pupcio nie odkrylem, przez to ze to taki kasztan to ja nawet tego nie odpalilem jeszcze :sapek: a kupilem w okolicach premiery 

Opublikowano

Rocket Legue na Switcha czy na Xboxa? Why not both?

Opublikowano
34 minuty temu, Rayos napisał:

no nie wiem blant, ponownie, co kto lubi, w RL na swtchu gram wiecej niz na X1/PS4, przeszedlem DOOMa na X1, kupilem na ps4 i sprzedalem nawet nie odpakowujac bo wole kupic wersje na switcha :dunno: no niektorzy wola grac przenosnie, nawet w domu i tyle. ew to ja jestem jakis poyebany.

@Pupcio nie odkrylem, przez to ze to taki kasztan to ja nawet tego nie odpalilem jeszcze :sapek: a kupilem w okolicach premiery 

kupiłeś ode mnie bo po 3 dniach się szrota pozbywałem :kaz:

Opublikowano
3 godziny temu, Ficuś napisał:

co wyszlo fajnego na plejbeke od kwietnia do teraz?

gt sport i to tyle przez rok ale klapy coś piszą o grach xDDD   

ujj z tym że gier nie ma, multiplatformy rozmazane w 15fpsach ale sprzedano ponad 60mln konsol

Opublikowano

wyszło niedawno okami hd, więc pytanie czy pariasi gejmingu, xboty zasmakowały w końcu porządnej gierki czy dalej trójpolówka haloforzagirsy?

Opublikowano

Danie główne w postaci remastera remastera z PS2, a na deser remake remastera Shadow of the Colossus. Róg Amaltei od Sony znów dostarcza sztosu. :banderas: A za rogiem remaster MediEvil :obama: Tylko Sony.

Swoją drogą, na Xa wyszedł czarny koń tego roku, Cuphead, ale na PS-a nie wyszło.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Jenysiu tyle gier na PS4 i tyle backloga mi się zrobiło, Nioh, Perosny, Yakuzy, stand alone Uncharted i wiele innych czekających gier do ogrania, że głowa mała, przez tego Switcha (polecam najlepsza konsola - a jeszcze czeka na mnie xenoblade chronicles 2 i różne maści indyczych gier i aa ) nie ma kiedy to ograć wszystko. Bardzo dobry rok dla graczy. Na takim xbox xd to prędzej bym popadł w depresje z powodu braku gier, po co to żyje w ogóle? 

Opublikowano

remaster medievil :yao: sony robi z tego nie wiadomo jakie wydarzenie, a to bedzie zwykly, zrobiony na odpi.erdol port Ressurection z PSP, podobnie jak robili/robią już porty locoroco, pataponów i innych. Plują na Was a Wy się cieszycie 

Opublikowano
2 godziny temu, Playstation napisał:

Klapów nadal boli że Microsoft unifikuję swoje systemy? czy Play Anywhere to coś złego i czy ja jako konsument coś na tym tracę? 

Oczywiście, że nic nie tracisz, ale klapy to są tak ograniczone umysłowo jednostki, że do nich nic nie trafia. 

Opublikowano

cupheada mam na pc

4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Danie główne w postaci remastera remastera z PS2, a na deser remake remastera Shadow of the Colossus. Róg Amaltei od Sony znów dostarcza sztosu. :banderas: A za rogiem remaster MediEvil :obama: Tylko Sony.

to, że okami wyszło na plejstejszon, to dzień jak co dzień, ale jest też na Xszrocie bez gier, więc wypadałoby się zainteresować

Opublikowano

większość xbotów ps2 widziało na wystawie albo u kolegi

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

a po chooy jak na PS2 było grane?

zeby ograc jak czlowiek w 4K zl lepsza grafika, no bo oryginalny medievil juz mocno nieteges.

Opublikowano
1 minutę temu, golab napisał:

większość xbotów ps2 widziało na wystawie albo u kolegi

wyśmienite projekcje milordzie

Opublikowano
2 godziny temu, blantman napisał:

Kto gra na switchu w multiplatformy? Chyba tylko beton nintendo.

Juz sie zaczyna.

Opublikowano
2 godziny temu, blantman napisał:

P.S. Zanim ktoś z personą 5 wyskoczy to ja przeszedłem persone 100 h w niej spędziłem i mówię że nie ma startu do xenoblade 2. Wszystkie gry które opisuje i krytykuje ograłem lub próbowałem ograć w przeciwieństwie do was klapy

Nikt nic nie mowi na temat jakiegos Xeno2.

Persona 5 ? Forma nie dorasta do piet tresci z tym sie zgodze, ogolnie problem japonskich, niestety.

1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Rozmawialiśmy o Okemi.

Prawda nie zauwazylem, coz, dla samej okladki kazdy musi miec Okami Ps4 w kolekcji.

Opublikowano
2 minuty temu, raven_raven napisał:

wyśmienite projekcje milordzie

czysta brudna prawda

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.