Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

:lapka:

Opublikowano

yebać konsole always online, dobrze że jest wspaniale i dobre Sony ... oh wait...

Opublikowano

wczoraj gdzieś do trzeciej w nocy grałem i teraz od rana napierdalam również :lapka:

Opublikowano

A ja dopiero co wrocilem od znajomych i za pare H znowu goscie xd

Opublikowano
25 minut temu, aphromo napisał:

A ja dopiero co wrocilem od znajomych i za pare H znowu goscie xd

aphromo, mendrek i yeti, tych wariatów nic nie zatrzyma :)

Opublikowano

Nie znam ww Panow.

Z tego co pisza raczej bysmy sie nie polubili :)

Opublikowano

Nox, Quake 4, Heroes of Might and Magic 3, Warlords Battlecry 2 - to tylko część łowów z GoG-a, które przypomniały mi jak kiedyś PC był wartościową platformą i świetnie uzupełniał się z konsolą. Ech, wspaniałe czasy. Szkoda, że dziś tylko konsole są wartościowe. Ale to nic, kiedyś było od groma hitów na PC, nie sposób było je ograć. Przyjemnie się nadrabia ten oldschool, niektóre gry nadal robią ;)

Opublikowano
10 minut temu, Mendrek napisał:

bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla nie znam się ale się wypowiem bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla

Jak można tak mówić jak nawet jednej gry stricte pc'towej z ostatnich lat nie odpaliłeś. Samo Divinity 2 czy civ 6 zjada dupą 99 % gier na ps4/ps3 i vite razem wziętych :D

Opublikowano

Opublikowano

Czy to typowy użytkownik konsoli Microsoftu?

Opublikowano
Teraz, Square napisał:

co masz na myśli Panie Administratorze?

Opublikowano

Divinity 1 odpaliłem w jakiejś ulepszonej wersji na konsolę, pograłem chwilę, ujrzałem jakie to drętwe i niepotrzebnie pokomplikowane, klimat miałki. Sorry, ale jeśli to ma być te zjadanie d*pą, to d*pa jakaś taka cienka jak u żaby. Civ 6? Wolę Civ 2 i 3, ostatecznie 4 ale tam już ta kombinatoryka z religiami, bleh. PC tylko do pracy i do starych, dobrych gier. A nie jakiś popłuczyn po nich...

Opublikowano

Starzejesz się Mendrek a gry rozwijają się  odwrotnie proporcjonalnie do zdolności kompilowania twojego mózgu, albo po prostu grubasek potrzebuje prostej rozrywki do kebaba.

Opublikowano

Jak te gry są zbyt skomplikowane to shrouded isle albo football manager to dla ciebie byłoby zabójstwo. Nigdy nie odpalaj bo ci mózg przegrzeje :)

@square raczej tak wyglądają ci co ponad 100 h w horizon zero dawn zrobili :)

Opublikowano

blantmant jaki mocny w gebie po wigilii, no ale mendrek nie zona, chociaz tutaj sobie odbije

Opublikowano

xD beka z grubasa - divinity 1 zbyt skomplikowane dla niego xD jak sie ma intelekt rony doniczce, to pozostaje tylko grac dalej w tokyo jungle i inne (pipi) nie warte aby na nie splunac. zobacz czy saper cie nie przerasta ;)

Opublikowano
2 godziny temu, Square napisał:

po prostu szczęśliwy młodzieniec dostał sprzęt wysokiej klasy, zamiast współczesnego jakościowego odpowiednika pegasusa.

Opublikowano

ale ten xbox to moglby juz spi.erdalać :)

Edytowane przez kermit

Opublikowano

sprytny ruch spencer, pakować tego yebanego xboxa w pudełko od nadkonsoli i sprzedaż poszybuje w góre :)

Opublikowano

:obama: Detektyw Pupcio

Opublikowano

Towarzystwo wzajemnego taplania się w bagnie (aka rycerze blachy) nie rozumieją różnicy między "skomplikowana" a "niepotrzebnie skomplikowana". Nie mam nic przeciwko skomplikowanym grom, o ile nie sa nudną, genericową kupsztangą. Sorry, ale ta wasza platforma jest wyjątkowo słaba, lata świetności mineły, a im więcej gram w stare gry z PC, tym bardziej sobie to uświadamiam ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.