Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, aphromo napisał:

Wydymane to jest PS4, które musialo czekać 4 lata po premierze żeby mieć wiecej niż 3 gry na +90 na meta (w tym jedna to crossgen z ps3) kiedy switch w pierwszym roku dostał 3 gry na 90+ (tak jeden to crossgen a drugi to remaster z wii u) do tego 4 ekskluzywne gry na +80. Przeciez to jest jakieś K.O

Ok, ale gdzie masz tutaj słowo o GTA V na meta? Jak już je wplątujesz w te dyskusje, chociaż nie wiem z jakiej racji skoro tak jak mówie pisałem o tym, że Switch dostał dwie najwyżej oceniane gry TEJ generacji a nie gry z poprzedniej.  Ja mówie o grach na swticha, ty wylatujesz z GTA V, ja mówie o wyższosci gier na swticha bo realnie na gamerankings są lepiej ocenione a ty wracasz do innej wypowiedzi w której nie było mowy o GTA, gdzie tu sens i logika?

Zelda to nie port to równolegle wydana gra na dwie konsole - czego tutaj nie rozumiesz?

Edytowane przez _Be_

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

kolejny rok a ja nadal nie wiem po ch,uj PS4 Pro istnieje :usmiech:

w czasach 4K oferowanie 1440p to jakaś beka, między 1440p a 4K jakie oferuje X1X jest taka sama różnica jak między 720p a 1080p :rotfl: 

Opublikowano

różnica generacji, niestety 

Opublikowano

ps4pro istnieje by bogaty klap mogl wysmiac biednego klapa

Opublikowano
Godzinę temu, raven_raven napisał:

w czasach 4K oferowanie 1440p to jakaś beka, między 1440p a 4K jakie oferuje X1X jest taka sama różnica jak między 720p a 1080p :rotfl: 

PS4 Pro istnieje, byś w najlepsze gry w swoich gatunkach (czyli ex'ach na PS4) mógł ogrywać w lepszej jakości.

Bardziej bezsensowne jest istnieje Xboxa One X, który takich ex'ów za wielu nie posiada ;)

Opublikowano

to tylko plotki ale koleś jest dosyć wiarygodny (był odpowiedzialny za przeciek przed E3 w 2016, tutaj możecie sprawdzić ile jego słów się sprawdziło 

oto co napisał o grach będących w produkcji przez Microsoft:

Cytat

I would love to revisit Albion. Project name could be Wisdom. An UK Studio should do it.

I would love to play around with Ms. Dark again. The Coalition should definitely help if it’s a 3rd person game. I mean ... Not them alone obviously.

I would also love to play the Crackdown 3 campaign in 4-player coop.

I would love playing Forza with the rising sun on the Horizon.

I would love to play AoE4 soon ... But it‘s probably super early.

I would love to have a really high player-count (connections per session) for Xbox biggest franchise.

Oh and I think I‘m sure Phil likes Mechs.

I‘m sure they have things I have no fucking clue about what they mean.

I doubt I get anything for Conker, Banjo or Crimson Skies in the foreseeable future.

Make out of that what you want. I don’t know what is just a prototype etc. I would definitely love to see those things happening though.

Nowe Fable? trzeciosobowy Perfect Dark robiony przez Coalition? Horizon w Japonii? tryb battle-royale dla Halo? nowy MechAssault? :obama:

200.gif

https://www.resetera.com/threads/microsoft-studios-partners-current-and-future-landscape.1061/page-42#post-2789084

Edytowane przez Playstation

Opublikowano
30 minut temu, Playstation napisał:

Nowe Fable? trzeciosobowy Perfect Dark robiony przez Coalition? Horizon w Japonii? tryb battle-royale dla Halo? nowy MechWarrior?

nowe battletoads? nowy conker? nowy pgr? :obama:

a nie to juz mialo byc i guwno wyszlo

Opublikowano

nie pamiętam plotek o nowym Project Gotham Racing. Poza tym na Xboxie jest już przesyt najlepszych racerów. Nie wiem gdzie mogliby to wcisnąć, jedyne wyjście to trzecia odnoga serii Forza

Nowy conker przecież był? xD 

conker.0.png

Battletoads zaginęło w akcji, no chyba że chodziło tylko o postać do KI

Opublikowano

Na Xboxie nawet insajderzy są chuyowi xd

Opublikowano

Horizon w Japonii? Marka skoczyła się na dno

Opublikowano

Wszystko brzmi meh

Chyba, że nowe Fable robi Playground Games (a szukali ludzi do open worldowej gry i otworzyli 200+ osobowe studio) no ale tez bym wolał nowe IP

Opublikowano
Horizon w Japonii? Marka skoczyła się na dno
Mazzeo jak się dowie, to ciśnienie roz(pipi)i mu tą jego wielką dynie.
Opublikowano

nie mów Bartek bo w takiego Horizona w Japonii to byś zagrał 

no z tym Playground to ciekawa sprawa, bo wyciekają sprzeczne informacje (wcześniej mówiło się że będzie multiplatforma, a ostatnio że jednak Ex i w dodatku jakieś powracające IP Microsoftu - Fable? Shadowrun?)

intryguje mnie również ta gierka Coalition, jestem nawet skłonny dać wiarę tym plotkom ponieważ jeżeli robią nowego Perfect Darka jako trzecioosobową grę akcji to śmiało mogliby wykorzystać assety ze skasowanej gry którą robili zanim MS kupił Gearsy 

Trzecie pytanie co robi Electric Square niedawno utworzone z UK, które ubiegłym roku podpisało umowę partnerską z Microsoftem 

Opublikowano

Zagrać bym zagrał, ale no nie jest to coś co podnosi cisnienie a tym bardziej coś czego bym się nie spodziewał 

Opublikowano

wiadomo 

trudno ekscytować się kolejną Forzą, zwłaszcza że seria przyzwyczaiła nas do stałego wysokiego poziomu. Z pewnością nie jest to najbardziej ekscytująca zapowiedź, w każdym razie lepiej mieć Forze Horizon w Japonii niż nie mieć ;)

Opublikowano
6 godzin temu, raven_raven napisał:

Predzej czy pozniej trzeba bedzie siasc do tych exow, a jak juz ogrywac to w najlepszej jakosci, zaden pieniadz przeciez.

Opublikowano

W tym roku powinno byc lepiej pod tym wzgledem.

Opublikowano

Kaz ci powiedział czy mendrek? 

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Swoją drogą jestem pewny, że po ogromnym sukcesie PUBGa również w innych tytułach masowo zacznie pojawiać się tryb Battle Royale. Wydawcy nie przepuszczą takiej okazji 

Fajnie że Halo ma na tyle rozbudowane uniwersum i tak doskonale opracowaną mechanikę (sandbox, balans pomiędzy strzelaniem a pojazdami w multi np.) że bez problemu mogę sobie wyobrazić że następna część będzie posiadało taki tryb, oczywiście równoległe będzie funkcjonować skillowa i rywalizacyjna Arena. 

y0fMh.gif

100 ODST podzielonych na 4 osobowe zespoły zrzucane na dużych rozmiarów mapę (pierścień Halo)  z porozrzucanymi broniami, pojazdami i Covenantami. Nawet  taki abstrakcyjny okrąg śmierci można łatwo wytłumaczyć LORE jako  ucieczka przed strefą zeszklenia :D - w takie Battle Royale to bym nawet zagrał, nie powiem 

Opublikowano

no pewnie ze nie przepuszcza

Opublikowano

Kolejne halo na Góra 84? Ja (pipi)ie, ci to nie mają nigdy dość ponizania, to chyba jakiś ich fetysz, dostawać guwnem po twarzy przez tyle lat.

Opublikowano
Teraz, YETI napisał:

Kolejne halo na Góra 84? Ja (pipi)ie, ci to nie mają nigdy dość ponizania, to chyba jakiś ich fetysz, dostawać guwnem po twarzy przez tyle lat.

zakład o konto YETI że będzie wyżej na MC niż  84 punkty? :lapka: 

Opublikowano
nioh i nier automata nawet na ps pro wyglądają jak (pipi)

Za to God of War, Days Gone, Ghost of Thusima , Spider Man, Death Strending, TLoU2, i sam Kaz wie co jeszcze pokażę tym nieudacznikom z microsoftu jak pisze się gry na 4terafankach. Dopiero będzie beka, że nawet 6tfl to za mało dla tych nieukow z micro.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.