Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Graczom nigdy nie dogodzisz, dlatego wielu developerów ma ich w głębokim poważaniu ;)

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 505,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
23 minuty temu, hav7n napisał:

Tutaj jeszcze lepiej :) Klony uncharted i tlou na PlayStation? Beka ale Uncharted like na Xboxa? 

dlaczego sugerujesz że nawet jeżeli Perfect Dark powstaję i będzie grą action-adventure to od razu będzę klonem Uncharted lub TLoU? Nic takiego nie napisałem, czytaj ze zrozumieniem. 

Wierze że Microsoft (co udawadniał w przeszłości) jest w stanie stworzyć grą z własną tożsamością, nie kopiując bezmyślnie schematów Sony. No ale jeżeli Dark będzie  całą grę niańczyć dziecko to odszczekam te słowa. 

Internet eksploduję ponieważ cała rzesza graczy od wielu lat czeka na nową część Perfect Dark, nie dlatego że jak sugerujesz będzie to kolejny klon TLoU 

Edytowane przez Playstation

Opublikowano
20 godzin temu, aphromo napisał:

Ano, jest duza roznica jak gra jest dostepna na jakas platforme, a jest niedostepna dla innej*

Poczekaj, zanim mnie zbanujesz, jeszcze jedna gierke wrzuce:yakubu: tym razem z 2017 ale takie niezle retro

to wam zostało klapy, jakiś random jarający się ochłapami z pańskiego stołu po 35 zł xDDD

24fd46a.png

ofqayo.jpg

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Czemu posiadasz ten produkt? :/

Opublikowano

jeszcze jedna sprawa, nie ma niczego złego w robieniu gier action-adventure i z chęcią zobaczę kolejną taką grę czy to od Nintendo czy innego wydawcy, problem zaczyna się wtedy gdy dochodzisz do momentu w którym wszystkie twoje gry zaczynają wyglądać w ten sposób:

jmpZip6.jpg

Opublikowano

wow ale grafika czyli po co wymagac czegos wiecej

Opublikowano

To ta cudowna magia playstation, dominacja bardziej niż za czasów ps2 :banderas:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Jak są w czymś dobrzy to po co zmieniać zwycięski skład? :usmiech:

Opublikowano

Gry na PS4 nie to co na Xboxie :) W 2016 mieliśmy z Kermitem niszczyć miasto w Crackdownie dzięki mocy chmury, a w 2017 latać na grzbietach smoków z XM w 4osobowym coopie. Mamy początek 2018 i xboty cieszą się kreskówkowym Cuphead którego skończył chyba tylko yakubu i exkluzywnym preview indyka z pc w 20fps i domkami z trzech pixeli :)

Xbox ty koorwo śmieciu.

Opublikowano

storylab-1024x511.jpg

"New  IP"

@hav7n jesteś zadowolony? 

Opublikowano

Storyland? Zawsze szanowalem.

Opublikowano
1 godzinę temu, raven_raven napisał:

to wam zostało klapy, jakiś random jarający się ochłapami z pańskiego stołu po 35 zł xDDD

raven bezbeku mowilem, ze ten link omylkowo wrzucilem.

Oczywiscie nie zauwazyles, klapy na oczach, plusiki wpadly:banderas:

Opublikowano
17 minut temu, Playstation napisał:

storylab-1024x511.jpg

"New  IP"

@hav7n jesteś zadowolony? 

Czyli Girsów 5 nie będzie?

Kolejny gwóźdź do dechy.

Szkoda bo jakby zapowiedzieli G5 wraz z FH4 to pewnie bym kupił tego zaawansowanego technologicznie złoma X.

Opublikowano
36 minut temu, Playstation napisał:

jeszcze jedna sprawa, nie ma niczego złego w robieniu gier action-adventure i z chęcią zobaczę kolejną taką grę czy to od Nintendo czy innego wydawcy, problem zaczyna się wtedy gdy dochodzisz do momentu w którym wszystkie twoje gry zaczynają wyglądać w ten sposób:

Czym sie bedzie roznic TloU like na Sony od Nintendo ? Poza artstyle, no bedzie odrobinka tej magii Nintendo itp ? Niczym no ale Nintendo/MS wiec jaranko, jak ta pozal sie Boze zelda zlepek z kazdej nowej gry AAA ?

Znalezione obrazy dla zapytania zelda botw heavy armor

Patrzec nie moge nawet na takie obrazki z beki xD:yakubu:Artstyler chyba w jakies soulsy gral xD

zreszta taka bieda ze np. posiadacz Switch w styczniu nie ma pojecia co mu rzuca w tym roku, wiec niech juz klepia te tlou-like, zawsze bedzie czym wojowac.

Aha, ta grafika jest niekompletna, tutaj jeszcze kilka tlou-like od Sony

Znalezione obrazy dla zapytania spiderman ps4

Rozmowa czyli Tlou,cutscenka, graficzka, gdzie jest gameplay sie pytam, w halo to juz by krasnale wyskoczyly

Podobny obraz

Ewidetna zrzyna z Tlou, dzieciak i jakis misiek,cinematic expiriens, jeszcze beda nie daj boze sie bawic w lo re czy inny klimat, czy cos.

Znalezione obrazy dla zapytania dreams ps4

Misiek napewno pedofil i malolat, zreszta w tej grze sam mozesz sobie zrobic tlou wiec tloulike do szescianu.

Microsoft ? Jesli maja takie zarzadzanie we wszystkich strukturach jak w dziale Xbox to ja im nie wroze sukcesu w starciu z innymi gigantami. Jeszcze ta beka z ludzi ktorzy seria walcza jakims placeholderem ( Coalition robi gre, no nie gadaj w zyciu bym nie zgadl, czyli nie placa im za pierdzenie w stolek, no grom z jasnego nieba, moze przejda do Ministerstwa Cyfryzacji ?  :yao:) z zapowiedzianymi grami z gameplayem, informacjami xDDDDDD

Opublikowano
3 minuty temu, Kyokushinman napisał:

Czyli Girsów 5 nie będzie?

będą. The Coalition to duże studio może pracować nad więcej niż jedną produkcją (coś jak Naughty Dogs)

Opublikowano
2 minuty temu, Playstation napisał:

będą. The Coalition to duże studio może pracować nad więcej niż jedną produkcją (coś jak Naughty Dogs)

Lepiej niech robią tylko Girsy bo logo tego wymaga a G4 wcale nie powalało. Pierwszy i praktycznie cały drugi akt to porażka growa w stosunku do trylogii.

Opublikowano
7 minut temu, aphromo napisał:

zreszta taka bieda ze np. posiadacz Switch w styczniu nie ma pojecia co mu rzuca w tym roku, wiec niech juz klepia te tlou-like, zawsze bedzie czym wojowac.

Co ciekawego wychodzi w tym roku na Playstation? Od razu daty premier poproszę. Kiedy zagram w nowe Shenmue czy remaster ff7 minęło tyle czasu od zapowiedzi, chyba już niedługo aye?

Edytowane przez kes

Opublikowano

Raven kutasiarzu cytujesz moje posty i teraz zm :) pogratulowac inteligencji i myslenia perspektywicznego.

1 minutę temu, kes napisał:

Co ciekawego wychodzi w tym roku na Playstation? Od razu daty premier poproszę. 

A ten random jeszcze z ryjemXd Co, sam sobie nie poszukasz ?

Masz, gryz ochlapa

20 marzec

Opublikowano

Niech Sony trzyma się kurczowo tego TLoU-like zamiast eksperymentować jak z Horizonem. Liniowy Horizon mógłby namieszać, a tak Guerrilla zasrało grę z potencjałem jakimiś nędznimi postaciami ze słabymi dialogami. :/ No cóż, lista eksów i tak sie zgadza, więc nic się nie stało :)

@aphromo Kolego, do tej pory dobrze jedziesz z zielonym ścierwem. Nie pękaj!

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
30 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Liniowy Horizon mógłby namieszać, a tak Guerrilla zasrało grę z potencjałem jakimiś nędznimi 

Jest mozliwe, tak czy owak gra okazala sie mega sukcesem sprzedazowym i recenzeckim, nie bedzie bolu pupy jak z The Order, ze znakomity setting poszedl do kosza, do tej pory GG robila mniej lub bardziej benchmarki graficzne, Horizon to gra na wiele godzin.

Oj pamietam ta spine na necie jak readyatdawn zapowiedzialo wlasna gre, te newsy "tworcy the order " itp. a pozniej glutki z fizyka:yakubu: xD

Edytowane przez aphromo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.