Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Bez jaj, architektura x86-64 - to PC praktycznie. Także od teraz zawsze gierki na nowych konsolach będą chodzić i o to im chodziło (MSowi też). Dziwne, że na poważnie nie biorą się za wsteczną w Sony jak MS się wziął. Te gry już są, ktoś sobie je kupi czasem, więc nie wierzę, że się to nie opłaca.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

ps5 kompatybilne z ps4 i ps now jako abonament obok ps plus - tak bedzie

Opublikowano

Sony sie nie bierze za wsteczna bo nie musi i dopoki nie poczuja oddechu na karku to tego nie zrobia. Dominacja jak za czasow ps2 doslownie, brakuje tylko network adapterow

Opublikowano

Ale tak wróżyć z dupy odnośnie wstecznej kompatybilności to nie wypada 

Opublikowano

no musi byc tradycja 

jedna generacja faile sony, potem faile ms a w kolejnej znowu faile sony

Opublikowano

ale bym rzucił 3 zł na streamie by zobaczyć reakcję mendrka kiedy przeczytał, że MS da premierówki u siebie w abonamencie za 30 zł 

Opublikowano

tak będzie

comment_R3UuEIwflihnspzRdWXxFaD4DCezpqaK

Opublikowano

Obejrzałem story trailer god of war nowego i ... nadal w pierwszej połowie tego roku tylko jeden ex ciekawy wychodzi Yakuza 6. Nie moge się już doczekać marca :D

Opublikowano

Czyli o jeden więcej niż na xboxa i switcha, fajnie blant że w końcu nawrociles się na plejstejszon

Opublikowano
5 minut temu, Pupcio napisał:

Czyli o jeden więcej niż na xboxa i switcha, fajnie blant że w końcu nawrociles się na plejstejszon

ja zawsze byłem fanem dobrych gier

Opublikowano

To po co ci Xbox? O_o

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

To po co ci Xbox? O_o

bo wole na nim grac w multiplatformy. Nie wiem ile razy mam to tłumaczyć. 90 % gier jakie mnie interesują to multiplatformy jak night in the woods, hand of fate 2, south park, wolfenstein, pillars of earth czy ac origins (podając przykłady tylko z ostatnich tygodni). Do tego kultura pracy, najlepszy pad (z baterią trzymającą dłuugo) i najlepiej wyglądająca wersja multiplatformy vs gówniana wersja i odgłosy startującego jumbo jeta.

Coś jeszcze czy pięściami mam wytłumaczyć?

Opublikowano
1 godzinę temu, Jakim napisał:

Nintendo się nie liczy bo to geje.

To chyba dobrze nie?

1 godzinę temu, Ficuś napisał:

to o jednej grze przeciez, a ma byc o kazdej :D

no i kuvva mac serio mam sie jarac days gone? nie wyglada to generycznie? przeciez polowa ludzi na forum ma wywalone na ta gre i sie nia nie jara

kyo widze kolejny co mysli ze gdyby nie switch to nagle days gone by bylo goty goty goty u mnie

Przecież pisałeś, że to sonowskie dead RASING i jakie dobre xd XD XD

Godzinę temu, blantman napisał:

Dobrze że horizon zero dawn krytykowałem od początku. Tutaj nie ma się do czego przyczepić. Hype przed premierą i zawód po premierze :D

No tak się w niego nagrałeś, że nawet z bialego sadu nie wyszedłeś. 

Opublikowano

Dziwisz mu się? Przecież w to się ledwo da grać

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

Dziwisz mu się? Przecież w to się ledwo da grać

Jak się wyłączy wszystkie podpowiedzi na ekranie to jest nawet ok. Bawiłem się lepiej niż przy RDR.

Opublikowano

To kłamstwo :) 

Opublikowano

RDR? nawet nie zauważyłem kiedy do meksyku wjechałem 

Opublikowano
5 minut temu, Pupcio napisał:

To kłamstwo :) 

nie martw się ja tam lepiej rdr wspominam nawet przed meksykiem

Opublikowano
39 minut temu, blantman napisał:

Coś jeszcze czy pantoflem mam wytłumaczyć?

Opublikowano
14 godzin temu, Pupcio napisał:

gekon nie dość że oglądasz kabarety to jeszcze grasz na pc? o jenysiu

jedyna słuszna platforma do grania:potter: dojrzejesz, zmądrzejesz :pizza:

Opublikowano

Niesamowity sukces, dłubać tyle czasu nad zhackowaniem konsoli żeby odpalić kilka gierek sprzed tysiąca lat, które można odpalić na konsoli za 50zł. Co za marnotrawstwo czasu ja (pipi)e xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.