Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Spotify? Uwielbiam.

Netflix? Uwielbiam.

Game Pass z premierowymi gierkami? Ależ jak najbardziej, proszę raz.

MS robi to dobrze, a klapy same to potwierdzą jak Sony za 3-4 lata postanowi to też skopiować.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
4 minuty temu, MYSZa7 napisał:

Z tego co widziałem to każdy ex w tym roku? Jeszcze Horizon sobie wyobrażam, ale następne tytuły już mogą pójść na 2019 i ich w GP nie uświadczymy. 

To źle widziałeś :reggie:

Opublikowano

gurwa premierówki przez cały rok (+ w pi,zdę innych gierek) za cenę jednej nowości na premierę, a oni będą jeszcze cokolwiek tutaj skamleć xD

jak ja kocham to zaklinanie rzeczywistości przez klapów, gdyby Sony nie zerżnęło achievementów z X360 to pewnie do dzisiaj by wszystkim wmawiali, że zdobywanie trofików zabija im przyjemność z grania i w ogóle lepiej bez

Opublikowano

tak tak (pipi)enie, raven sie przyzwyczail na spiraconym 360 do darmowych gierek, steam do gier za 4.99 to mu rzuca ochlapa, mlodosci blask wspomnien czar.

Opublikowano

No jeśli oferta exów będzie aktualizowana do końca świata w GP to wiadomo że nie ma to minusów. Mega sprawa. Tak samo jest z EA Access. Coś czego klapsy mogą pozazdrościć.

Opublikowano

Ale nasrane tych abo. Gold, EA Access, a teraz jeszcze to. Jakieś zmiany się szykują w GWG w związku z nową usługą?

Opublikowano

jak ja kocham to zaklinanie rzeczywistości przez botow, gdyby microsoft nie zerżnęło darmowych gier z ps+ to pewnie do dzisiaj by wszystkim wmawiali, że darmowe gry to tylko dla Mendrka

Nie inaczej.

Opublikowano

kiedy sony wydało swoją dużą premierę w plusie?

wystarczy mi jeden przykład

nawet drajwklapa którego obiecywali wydać w plusie i tak wam wcisnęli bez mydła, a wy się jeszcze oblizywaliście xD

Opublikowano
2 minuty temu, raven_raven napisał:

kiedy sony wydało swoją dużą premierę w plusie?

wystarczy mi jeden przykład

Miał być Driveclub a wszyscy wiemy jak wyszło :yao:

Opublikowano

Until daun POTĘŻNA produkcja prosto ze stajni sony

Opublikowano

God of War Ascension?

@kubson się zagotował:obama:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
20 minut temu, MYSZa7 napisał:

Z tego co widziałem to każdy ex w tym roku? Jeszcze Horizon sobie wyobrażam, ale następne tytuły już mogą pójść na 2019 i ich w GP nie uświadczymy. 

Wszystkie ex'y MS poczynając od tego roku będą lądować w GP w dzień premiery. Nawet wczoraj Nelson czy Spencer łopatologicznie napisał, że GoW, Halo i Forza też jakby ktoś nie potrafił zrozumieć jednego prostego zdania. 

Opublikowano

Człowiek przeczytał jakiś nagłówek, zobaczył jeden obrazek, zadał pytanie czy dobrze zrozumiał, a Ci jak ze wścieklizną bo im szkalują abonament na gierki. Zluzujcie :mevek:

Opublikowano

Kiedy Microsoft wydał grę dla której warto kupić ta konsole, kiedy oni w ogole wydali jakąś grę?

Całe szczęście w koncu zrozumieli, ze ich gry prezentują taki poziom, że co jedyne to mogę je udostępniać w jakimś abonamencie, bo nikt normalny tego nie kupi skoro u konkurencji sztosy jak God of War, SoTc, Ni No Kuni 2 czy Yakuza 6. Spencer pomyślał, no dobra, mamy nowy rok i znów nie mamy gier, a u konkurencji jak zawsze, pełno gier, różne gatunki, bogactwo. Mamy piratów od sprzątaczek, które za czasów n64 czyscily kible, a u nas robią gry. Wrzucamy to do gamepass, bo globalnie pewnie zeszło by tego 200tys, i skończy się jak z sunsetem.

Opublikowano

Od wczoraj miałeś czas żeby doczytać co jest pod nagłówkiem ;)

Opublikowano
9 minut temu, MYSZa7 napisał:

God of War Ascension?

@kubson się zagotował:obama:

Chyba ty

Opublikowano
29 minut temu, asax napisał:

ale Mysza każdy to wie i w ogóle to chory pomysł zestawiać te exy obok siebie.

Duzo prawdy dzis, najpierw ukryta cebula wypelza i dumnie podniosla czolo, pozniej ze posiadacz xboxa ma w pipi gry, teraz to, exy Sony >>>> exy MS.

Jakis dobry uklad gwiazd czy cos.

6 minut temu, YETI napisał:

Kiedy Microsoft wydał grę dla której warto kupić ta konsole

Nie no Girsy jedynka masakra na premiere byla.

Opublikowano

po prostu nie jestem zaślepionym fanem jakieś konsoli. 

Każdy trzeźwo myślący człowiek (czyli każdy bot) przyzna że State of Decay 2, Sea of Thieves i Crackdown 3 mimo że mają szansę być dobrymi gierkami (no może z wyjątkiem Crackdowna xD) to nie jest to ta sama pólka co God of War czy Spiderman. 

Opublikowano
45 minut temu, Ficuś napisał:

ale oni powiedzieli ze KAZDY NOWY EX tam bedzie, teraz sea of thieves i crapdaun ale za chwile forza horizon4 czy kiedys tam pelnoprawna nowa czec gearsow czy halo

no dobra, a coś fajnego dadzą?

Opublikowano
6 minut temu, asax napisał:

Każdy trzeźwo myślący człowiek (czyli każdy bot) przyzna że State of Decay 2, Sea of Thieves i Crackdown 3 mimo że mają szansę być dobrymi gierkami (no może z wyjątkiem Crackdowna xD) to nie jest to ta sama pólka co God of War czy Spiderman. 

nie no po takim dictum to nawet ja nic nie powiem

5 lat na forum, to sie chyba drugi raz zdarza....

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Ogólnie to nie ma co się śmiać, bo taka przyszłość branży czeka, czyli abonamenty na gry i to jest dobre dla graczy. A jak sony nie ogarnie dałna w następnej generacji czyli nie zrobi tego abonamentu i gry to jest na straconej pozycji, bo exy nie uratują. Ludzie są nastawieni na wygodę i wolą mieć wszystko podane na tacy, tj. cyfrowe dystrybucje na premierę i dostatecznie rozwijane czy nowe dochodzące gierki. Netflix, Hbo Go czy Spotify to właśnie pokazuje, że tak jest wygodniej.

Jedynie pytanie, które mnie zastanawia, co zrobi w tym przypadku Nintendo? Już dawno powinni ogarnąć sieć i społeczność.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Nintendo będzie robić dalej po swojemu i wciąż będą trzepać hajs.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Nie byłbym już taki pewny, to że im się udało ze Switchem to jest zasługa mobilności grania w gierki. Wzięli to sobie do serca, że milion ludzi ogrywa na smartfonach, to sobie zrobimy dedykowaną konsolę z padami i wygodnym graniem, a na dodatek mamy silne marki w postaci Mario, Zelda, Kirby czy Fire Emblem. Powiem Ci, że sam czekam kiedy w końcu to Nintendo ujawni płatny abonament i dodawanie gierek co miesiąc, bo Mnie to pasuje i będę ogrywał w najlepsze w retro gierki, bo nowe jakoś mnie już szczególnie nie jarają.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.