Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
37 minut temu, _Be_ napisał:

O ile DBZ rozumiem bo pad od xa nie jest do bijatyk tak MH W? Przecież ten gówniak nawet na pro nie osiąga 60 fpsów

Frame-rate-comparison_DF_YT.jpg%3Fwidth=

jak zwierzęta...

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
6 minut temu, YETI napisał:

http://www.eurogamer.pl/articles/2018-01-27-austriacka-siec-sklepow-przestanie-sprzedawac-xbox-one

Czekam na kolejne sklepy.

Nie wiadomo, bo nikt nie kupił wersji na xbona, brak laserów.

Wspaniale stałe fps i wysoka jakość tylko na skorpionie. Pozdrawiam i wracam polować 

Opublikowano

Ale wiesz, że to gra singlem stoi dzbanie? xD

Opublikowano

Nie trafi z innych powodów. Dupa mnie piecze, bo wciągnąłem się w Torchlight 2. To jeden z ostatnich podrygów dawnej chwały PC-ta, jest w zasadzie tym czym być powinno Diablo 3. Wszak robili go twórcy Diablo 1 i 2, a mógłbym grać w tą grę i tak dla hipnotycznej muzyki Matta Uelmena, który jest autorem kultowych utworów gier Blizzarda przed 2009. PC do retro to świetna opcja, szkoda że ta platforma się tak zeszmaciła. Same LoL-e, survivale, PUBGi, kąpiele ze starym i symulatory map :/

Tymczasem czasu tak mało i nie sposób grać w MHW i Torchlight 2 jednocześnie...

Opublikowano
21 minut temu, _Be_ napisał:

Ale wiesz, że to gra singlem stoi dzbanie? xD

Tak, tak jak twoja dieta karkówkami stoi. 

Opublikowano

No opowiadaj ile to godzin w Monster Huntera przegrałeś xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 

Bloodborne i Dark Souls też w co-opie przechodzisz?

Opublikowano
No opowiadaj ile to godzin w Monster Huntera przegrałeś xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 

Bloodborne i Dark Souls też w co-opie przechodzisz?
Na(pipi)any to do domu.

"Gra zespołowa to jeden z najważniejszych elementów każdej gry z serii Monster Hunter i to on w znacznej mierze przyczynił się do jej popularności - zwłaszcza w Japonii i na zachodzie. Ze względu na mnogość ról oraz zróżnicowanie stylów walki graczy, każde wspólne polowanie może stanowić zupełnie nowe doświadczenie."
Opublikowano

Monster Hunter da się przejść solo jak się jest Yano, potem g-ranki to przeważnie fajnie było mieć ekipę i chyba dla tej gry powstało na PS3 coś takiego jak Ad Hoc Party ;)

Opublikowano

"jeden z ostatnich podrygów"

Chory na głowę jesteś, tylko w zeszłym roku w temacie action rpg/hack'n'slash (jak zwał tak zwał) było patch 3.0 do ciągle świetnie wspieranego Path of Exile, dodatek do Grim Dawn które wyszło w 2016, dodatek do Titan Questa (!!) wraz z jego odświeżoną edycją, dość nowatorskie Book of Demons i jeszcze coś by się znalazło, jeśli już tak bardzo nie podoba się Diablo. Wszystko w sumie lepsze od T2 tak btw, ale to moja opinia i można się z nią nie zgodzić. Pocisnąłbym jeszcze, że grasz w Torchlight 2 bo jako jedyny z nich kosztuje 5 zł, no ale PoE jest za darmo :teehee:

2/10 bo odpisałem

Opublikowano

Gruby gra na kompie w gry xD a spotify, jak działa? XD koniec świata - pyerd.olic 24/7 że PC się skończył a wchodzić na forum i pisać jak się gra w slashera którego każdy przeszedł lata temu. Z każdym dniem potwierdza serdelek że nie wie o czym mówi... 

+miłego grania w 25fps na pssmieciu 

Opublikowano

Nigdy nie byłem totalnie uprzedzony do PC-ta, nie wiem skąd nagle ten szok że na nim gram. Obecnie pc ssie pałkę i tego nie podważam, dawno-podobne gry tylko potwierdzają jego dreptanie w miejscu, albo nawet regres patrząc na technologię. Byłoby jednak głupotą ignorować jego retro potencjał. Na konsoli nie zagram w Heroes of Might and Magic 3 czy klasyczne Carmageddony (jestem fanem tej serii). Nawet jeśli krytykuję pc, to wykorzystuję jego potencjał, a nie pie*dole trzy po trzy jak ten no-name powyżej ślepo hejtując jedną markę i zapierając się nogami byleby tylko nie grać, chyba tylko w tym tępym łbie wiadomo dlaczego.

Zdziwilibyście się, ale nie odpadnie mi ręka jak zagram na Xboxie One, a nawet pewnie odczuję jakąś radość. Znać hierarchię, a ślepo hejtować to dwie różne rzeczy ;)

Opublikowano

nie chce mi sie marnowac nawet sekundy na kund.la jak ty, ale pisales cos a'la: kompy tylko do pracy, do gier konsole bla bla. jestes jak choragiewka, nagle powialo z tej strony to sie ustawiasz tak.

+ bonus pytanie: dziala spotify na kompie czy odpalasz "jak czlowiek" ps4 nadal jak chcesz sluchac muzyki?

Opublikowano

blacharz jaka słaba psycha xd wez idz w jakies gry moze pograj, skoro tak bogato na pc

Opublikowano

Mendrek jak tam vita? Goty goty goty? Aaa zapomnialem grasz jak zwierze teraz na plebsstejszyn w najgorszej jakosci monster huntera co hejtowane przez ciebie boty moga uczynic w lepszej jakosci

Opublikowano
15 minut temu, Ficuś napisał:

Mendrek jak tam vita? Goty goty goty? Aaa zapomnialem grasz jak zwierze teraz na plebsstejszyn w najgorszej jakosci monster huntera co hejtowane przez ciebie boty moga uczynic w lepszej jakosci

Fajna, w autobusie sobie pogrywam, czasami na sr*czu, czasami do poduszki. Aktualnie Steins:Gate i trylogia Spyro z PSX-a na blacie, idealne na chwilę.

A co do MHW, to przynajmniej ludzie są, Polacy też, a nie jakaś garstka co nogamesboxa przez frajerstwo lub przypadek kupiła.

A Ty jak tam na tym swoim moskwiczu, w co pogrywasz? ;)

Opublikowano

Xd Mendrek kupil 2 nowe sprzety ( Vita i PC ), kupuje nowe gry a Ci dalej swoje, mimo ze sami przed chwila wychwalali cebule :)

Opublikowano
1 godzinę temu, raven_raven napisał:

"jeden z ostatnich podrygów"

Chory na głowę jesteś, tylko w zeszłym roku w temacie action rpg/hack'n'slash (jak zwał tak zwał) było patch 3.0 do ciągle świetnie wspieranego Path of Exile, dodatek do Grim Dawn które wyszło w 2016, dodatek do Titan Questa (!!) wraz z jego odświeżoną edycją, dość nowatorskie Book of Demons i jeszcze coś by się znalazło, jeśli już tak bardzo nie podoba się Diablo. Wszystko w sumie lepsze od T2 tak btw, ale to moja opinia i można się z nią nie zgodzić. Pocisnąłbym jeszcze, że grasz w Torchlight 2 bo jako jedyny z nich kosztuje 5 zł, no ale PoE jest za darmo :teehee:

2/10 bo odpisałem

e tam pier.dolisz, wg Karola Divinity 2 ocena 3/10, zbyt skomplikowane xD

Panie, kiedyś to BYLI CZASY

Opublikowano

a czy ty jestes jego dziewczyna, matka czy adwokatem? Co ktos nie powie czegos o serdelku, to ty pelen piany w ustach wskakujesz na jego miejsce i hurrr durrrr.... moze trzeba ciebie dla odmiany pojechac pare dni aby znowu ci psycha padla i tydzien off?

+przeciez on sam pisal ze spada z cw na pare dni bo ty tu caly czas piszesz... czyli nawet on ma cie w dup.ie

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Cała wasza trójka mogłaby zamknąć morde :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.