Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
37 minut temu, _Be_ napisał:

O ile DBZ rozumiem bo pad od xa nie jest do bijatyk tak MH W? Przecież ten gówniak nawet na pro nie osiąga 60 fpsów

Frame-rate-comparison_DF_YT.jpg%3Fwidth=

jak zwierzęta...

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 586,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
6 minut temu, YETI napisał:

http://www.eurogamer.pl/articles/2018-01-27-austriacka-siec-sklepow-przestanie-sprzedawac-xbox-one

Czekam na kolejne sklepy.

Nie wiadomo, bo nikt nie kupił wersji na xbona, brak laserów.

Wspaniale stałe fps i wysoka jakość tylko na skorpionie. Pozdrawiam i wracam polować 

Opublikowano

Ale wiesz, że to gra singlem stoi dzbanie? xD

Opublikowano

Nie trafi z innych powodów. Dupa mnie piecze, bo wciągnąłem się w Torchlight 2. To jeden z ostatnich podrygów dawnej chwały PC-ta, jest w zasadzie tym czym być powinno Diablo 3. Wszak robili go twórcy Diablo 1 i 2, a mógłbym grać w tą grę i tak dla hipnotycznej muzyki Matta Uelmena, który jest autorem kultowych utworów gier Blizzarda przed 2009. PC do retro to świetna opcja, szkoda że ta platforma się tak zeszmaciła. Same LoL-e, survivale, PUBGi, kąpiele ze starym i symulatory map :/

Tymczasem czasu tak mało i nie sposób grać w MHW i Torchlight 2 jednocześnie...

Opublikowano
21 minut temu, _Be_ napisał:

Ale wiesz, że to gra singlem stoi dzbanie? xD

Tak, tak jak twoja dieta karkówkami stoi. 

Opublikowano

No opowiadaj ile to godzin w Monster Huntera przegrałeś xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 

Bloodborne i Dark Souls też w co-opie przechodzisz?

Opublikowano
No opowiadaj ile to godzin w Monster Huntera przegrałeś xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 

Bloodborne i Dark Souls też w co-opie przechodzisz?
Na(pipi)any to do domu.

"Gra zespołowa to jeden z najważniejszych elementów każdej gry z serii Monster Hunter i to on w znacznej mierze przyczynił się do jej popularności - zwłaszcza w Japonii i na zachodzie. Ze względu na mnogość ról oraz zróżnicowanie stylów walki graczy, każde wspólne polowanie może stanowić zupełnie nowe doświadczenie."
Opublikowano

Monster Hunter da się przejść solo jak się jest Yano, potem g-ranki to przeważnie fajnie było mieć ekipę i chyba dla tej gry powstało na PS3 coś takiego jak Ad Hoc Party ;)

Opublikowano

"jeden z ostatnich podrygów"

Chory na głowę jesteś, tylko w zeszłym roku w temacie action rpg/hack'n'slash (jak zwał tak zwał) było patch 3.0 do ciągle świetnie wspieranego Path of Exile, dodatek do Grim Dawn które wyszło w 2016, dodatek do Titan Questa (!!) wraz z jego odświeżoną edycją, dość nowatorskie Book of Demons i jeszcze coś by się znalazło, jeśli już tak bardzo nie podoba się Diablo. Wszystko w sumie lepsze od T2 tak btw, ale to moja opinia i można się z nią nie zgodzić. Pocisnąłbym jeszcze, że grasz w Torchlight 2 bo jako jedyny z nich kosztuje 5 zł, no ale PoE jest za darmo :teehee:

2/10 bo odpisałem

Opublikowano

Gruby gra na kompie w gry xD a spotify, jak działa? XD koniec świata - pyerd.olic 24/7 że PC się skończył a wchodzić na forum i pisać jak się gra w slashera którego każdy przeszedł lata temu. Z każdym dniem potwierdza serdelek że nie wie o czym mówi... 

+miłego grania w 25fps na pssmieciu 

Opublikowano

Nigdy nie byłem totalnie uprzedzony do PC-ta, nie wiem skąd nagle ten szok że na nim gram. Obecnie pc ssie pałkę i tego nie podważam, dawno-podobne gry tylko potwierdzają jego dreptanie w miejscu, albo nawet regres patrząc na technologię. Byłoby jednak głupotą ignorować jego retro potencjał. Na konsoli nie zagram w Heroes of Might and Magic 3 czy klasyczne Carmageddony (jestem fanem tej serii). Nawet jeśli krytykuję pc, to wykorzystuję jego potencjał, a nie pie*dole trzy po trzy jak ten no-name powyżej ślepo hejtując jedną markę i zapierając się nogami byleby tylko nie grać, chyba tylko w tym tępym łbie wiadomo dlaczego.

Zdziwilibyście się, ale nie odpadnie mi ręka jak zagram na Xboxie One, a nawet pewnie odczuję jakąś radość. Znać hierarchię, a ślepo hejtować to dwie różne rzeczy ;)

Opublikowano

nie chce mi sie marnowac nawet sekundy na kund.la jak ty, ale pisales cos a'la: kompy tylko do pracy, do gier konsole bla bla. jestes jak choragiewka, nagle powialo z tej strony to sie ustawiasz tak.

+ bonus pytanie: dziala spotify na kompie czy odpalasz "jak czlowiek" ps4 nadal jak chcesz sluchac muzyki?

Opublikowano

blacharz jaka słaba psycha xd wez idz w jakies gry moze pograj, skoro tak bogato na pc

Opublikowano

Mendrek jak tam vita? Goty goty goty? Aaa zapomnialem grasz jak zwierze teraz na plebsstejszyn w najgorszej jakosci monster huntera co hejtowane przez ciebie boty moga uczynic w lepszej jakosci

Opublikowano
15 minut temu, Ficuś napisał:

Mendrek jak tam vita? Goty goty goty? Aaa zapomnialem grasz jak zwierze teraz na plebsstejszyn w najgorszej jakosci monster huntera co hejtowane przez ciebie boty moga uczynic w lepszej jakosci

Fajna, w autobusie sobie pogrywam, czasami na sr*czu, czasami do poduszki. Aktualnie Steins:Gate i trylogia Spyro z PSX-a na blacie, idealne na chwilę.

A co do MHW, to przynajmniej ludzie są, Polacy też, a nie jakaś garstka co nogamesboxa przez frajerstwo lub przypadek kupiła.

A Ty jak tam na tym swoim moskwiczu, w co pogrywasz? ;)

Opublikowano

Xd Mendrek kupil 2 nowe sprzety ( Vita i PC ), kupuje nowe gry a Ci dalej swoje, mimo ze sami przed chwila wychwalali cebule :)

Opublikowano
1 godzinę temu, raven_raven napisał:

"jeden z ostatnich podrygów"

Chory na głowę jesteś, tylko w zeszłym roku w temacie action rpg/hack'n'slash (jak zwał tak zwał) było patch 3.0 do ciągle świetnie wspieranego Path of Exile, dodatek do Grim Dawn które wyszło w 2016, dodatek do Titan Questa (!!) wraz z jego odświeżoną edycją, dość nowatorskie Book of Demons i jeszcze coś by się znalazło, jeśli już tak bardzo nie podoba się Diablo. Wszystko w sumie lepsze od T2 tak btw, ale to moja opinia i można się z nią nie zgodzić. Pocisnąłbym jeszcze, że grasz w Torchlight 2 bo jako jedyny z nich kosztuje 5 zł, no ale PoE jest za darmo :teehee:

2/10 bo odpisałem

e tam pier.dolisz, wg Karola Divinity 2 ocena 3/10, zbyt skomplikowane xD

Panie, kiedyś to BYLI CZASY

Opublikowano

a czy ty jestes jego dziewczyna, matka czy adwokatem? Co ktos nie powie czegos o serdelku, to ty pelen piany w ustach wskakujesz na jego miejsce i hurrr durrrr.... moze trzeba ciebie dla odmiany pojechac pare dni aby znowu ci psycha padla i tydzien off?

+przeciez on sam pisal ze spada z cw na pare dni bo ty tu caly czas piszesz... czyli nawet on ma cie w dup.ie

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Cała wasza trójka mogłaby zamknąć morde :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.