Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Najwieksza zaleta gier MS - zagrales w jedna grales we wszystkie, nawet gamepassa nie trzeba

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 510 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
2 minuty temu, aphromo napisał:

zagrales w jedna grales we wszystkie

Brzmi jak eksy od Sony, wszystkie wyglądają jak TLOU.

klapy to na serio muszą mieć bardzo daleko do łba, że próbują coś tu ugrać śmieszkując z takich klasyków jak Halo 2.

Edytowane przez Hum

Opublikowano
31 minut temu, blantman napisał:

na komputer? a to gra nie istnieje w takim razie, to jest forum konsolowe

aha, jeszcze jest HL: Source, no ale patrz wyżej xd

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Podobne do TloU w zalozeniach to chyba jest tylko Days Gone, tym niemniej, roznice w formule widac od razu.

Opublikowano

no roznice miedzy tlou a days gone to mniej więcej jak miedzy halo 3 a halo 5

Opublikowano
14 minut temu, aphromo napisał:

W oryginalne sterowanie bylo specyficzne, w remaku sa 2 do wyboru - oryginalne + nowe ( wszystkie recki chwala ).

Rzecz jasna, wszystko to nic wobec nowosci jaka jest nowy silnik graficzny. Coz, 93 na MC znikad sie nie bierze...

Normalnie nowa gra XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

Opublikowano

No oczywiście, że widać różnicę. W jednej chodzisz gościem z brodą i tłuczesz zombiaki wraz z dziewczynką, a w drugiej chodzisz gościem z brodą i tłuczesz zombiaki. 

Ciekawe czy drabiny też będziemy nosić. 

Edytowane przez Hum

Opublikowano
21 minut temu, asax napisał:

Halo 2 to jedna z najlepiej ocenianych gier w historii, proszę z tym dealować

aPZTZeO.jpg

I jedna z nahoiowszych gier w jakie grałem. Kórva, poziom nudy w tym crap ie przechodził wszelkie granice.

Opublikowano
1 minutę temu, kermit napisał:

no roznice miedzy tlou a days gone to mniej więcej jak miedzy halo 3 a halo 5

Absurd kolego kermit, roznic jest wiele, najbardziej oczywista to wielkosc swiata gry.

Halo 3 ? Gralem bylo fajnie,, wystarczy.

Opublikowano
3 minuty temu, Hum napisał:

No oczywiście, że widać różnicę. W jednej chodzisz gościem z brodą i tłuczesz zombiaki wraz z dziewczynką, a w drugiej chodzisz gościem z brodą i tłuczesz zombiaki. 

Jedna jest open worldem, nastawionym na akcje, druga to survivalovy korytarzyk.

Roznic jest wiecej.

Opublikowano
22 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Mówisz, że zmienił się gameplay co wskazywałoby na coś świeżego, a będzie to jota w jotę ten sam SotC z PS2 w nowej grafice.

ech. blant zapytał retorycznie czy zmienił się gameplay, co sugerowało że wypada dokładnie tak samo co oryginał. no jednak przez zmienione sterowanie i płynność uległ zmianie na plus, bo oryginalny nie każdemu musi przypaść dziś do gustu. nic o nowej grze nie pisałem. :czesc:

31 minut temu, blantman napisał:

oooo. dziekuje pan blant

Opublikowano

Nie, sam pomysl to za malo.

Opublikowano

Ehhh, a było tak fajnie dziś z rana, gdy apapaaphromo był w szkole. :reggie: 

Opublikowano
2 minuty temu, aphromo napisał:

Nie, sam pomysl to za malo.

Dobrze prawisz. Patrzę na te Gays Done i jednak za bardzo przypomina The Last of Us, ale takie gorzej wykonane. Obok SoD2 to nawet nie stało.

Oczywiście nowa strona, bo prawda.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
13 minut temu, raven_raven napisał:

na komputer? a to gra nie istnieje w takim razie, to jest forum konsolowe

aha, jeszcze jest HL: Source, no ale patrz wyżej xd

xdddddddddddd

ty ale wiesz że pisząc ze znów bym ograł jedynkę, znaczyło to, że już grałem ogryginał? na pc. jak jakiś zwierz

Opublikowano

Black Mesa? 10/10. Tylko mogliby juz to xen wydac :/

Opublikowano
15 minut temu, teddy napisał:

Black Mesa? 10/10. Tylko mogliby juz to xen wydac :/

no ja czekam na xen aby całość przejść :) czeka w bibliotece giereczka

Opublikowano

Już 93% :obama:
Kaz postanowił od stycznia rozdeptywac zielone robaki :laz:

Opublikowano
43 minuty temu, nobody napisał:

ty ale wiesz że pisząc ze znów bym ograł jedynkę, znaczyło to, że już grałem ogryginał? na pc. jak jakiś zwierz

a ok dzięki za definicję słowa "znów", człowiek codziennie się uczy czegoś nowego

np. ty możesz też się dzisiaj czegoś nauczyć: że HL było też na PS2 i z twojej wypowiedzi nie wynika, na jakiej platformie to ograłeś. Nie żeby miało to jakiekolwiek znaczenie, Mendrek też za czasów swojej pierwszej komunii grał w Herosy na PC i nie przeszkadza mu to być absolutnym betonem

Opublikowano

Z oceną Halo 2 wstrzymał bym się do momentu aż Ficus to ogra 100 lat po premierze.

Tylko niech wyjdzie z tego nieszczęsnego dasza :/

Opublikowano

Ja za czasów swojej pierwszej komunii grałem w Ducktales 2 (minuty przed) i Pokemon Yellow (minuty po) i nie przeszkadza mi to być fanem wszystkich platform :lapka: 

No ale wiadomo, że #tylkoNintendo, reszta to bonus 

Też bym chciał ograć H2, nie dane mi było :| 

Opublikowano

Halo to tylko w co-opie na legendary. Solo to trzeba być niezłym ananasem żeby się tym jarać.

Opublikowano
9 minut temu, raven_raven napisał:

a ok dzięki za definicję słowa "znów", człowiek codziennie się uczy czegoś nowego

np. ty możesz też się dzisiaj czegoś nauczyć: że HL było też na PS2 i z twojej wypowiedzi nie wynika, na jakiej platformie to ograłeś. Nie żeby miało to jakiekolwiek znaczenie, Mendrek też za czasów swojej pierwszej komunii grał w Herosy na PC i nie przeszkadza mu to być absolutnym betonem

no nie podałem, a i tak zostałem wyjasniony generycznym widzimisię. xd

dzienks, takie traktowanie wypowiedzi rozmówcy na pewno mi sie przyda na przyszlosc

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.