Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Juz nie, teraz chcemy nowej Fify co roku za 30 zl w game passie i exkluzywnych skorek do Antema.

EA <3 

Edytowane przez hav7n

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 510 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Taki The last of US potrafi śmigać w 60 klatkach, a gierka z ps2 na ps4 już (pipi)a nie? Ładnie Sony zaczyna dymać zwykle ps4..

Opublikowano

Tylko że to wygląda jak ładna gra a tlou jak guwno

Opublikowano

2018 zaczal sie fatalnie dla switchowcow i botow, najpierw podwojna remasterowo-kartonowa kompromitacja Nintendo, pozniej karuzela MS, jak zawsze u nich (pipi)nia ale zeby rozwazali przejecie calego wydawcy xD Skoro jest tak dobrze, to czemu jest tak zle ?

Sony ? Juz pierwsza perelka Sotc, cos czuje ze to bedzie ciekawy rok.

Opublikowano

te dzbany serio jaraja sie gierka sprzed 20 lat?

Opublikowano

Co tu taka cisza? Czyżby klapy bały się walczyć swoim NAJNOWSZYM exem, czyli drugim remasterem 13-letniej gierki? xD

Opublikowano

No właśnie, kłóćcie się bo nie mam co w pracy czytać.

Opublikowano

Poczytajcie komenty nad kolejnym mesjaszem z listy prawdy:

https://www.ppe.pl/news/56210/dissidia-final-fantasy-nt-na-dwoch-zwiastunach-premierowych-nadciaga-6-dodatkowych-postaci.html

beka z klapów od zawsze na zawsze

Opublikowano

Nie ma po co się kłócić. Najmocniejsza konsola na świecie (czyli najlepiej wyglądające multiplatformy) to skorpion, najlepsze exy ma switch i pc a na ps4 remaster goni remastera. Każdy się z tym zgadza więc nie ma tematu.

Opublikowano

Tylko Sea of Thieves 

giphy.gif

Opublikowano

Najładniejsza woda w historii gamingu, zrobiona z klaperskich łez :obama: 

Opublikowano
7 minut temu, YETI napisał:

I że niby co z tego? Mam się przejmować jakimś randomem w odległym kraju, bo nie sprzeda używek, kosztem za(pipi)istej usługi za 29zł, w której będe miał sporo gier? Litości :yao: Do tego koleś w artykule sam przyznaje, że nie opłaca mu się sprzedawać nowych gier. Rzeczywiście, Microsoft powinien czuć się upokorzony tym :dynia:

Edytowane przez Shagohad

Opublikowano

Te sklepy zachowują się jak taksówkarze po wejściu Ubera. Niedługo pracownicy tych przybytków będą napie.rdalać typów co w innym sklepie będą chcieli kupić klocka, zobaczycie.

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

kiedys ludzie bali się elektryczności, dzis boja sie gamepassa

Opublikowano

Przecież MS pewnie otwiera szampana przy każdym takim newsie, sklep MS dostarcza Xboksy w całej Europie więc jak jakiś retailer się obraża i nie będzie konsoli sprzedawać to ktoś sobie kupi w Internecie (m. in. właśnie od MS) i wyje,bane, też sobie zagra w gierki na premierę za 30 zł.

Zawsze można kupić PS4 i grać w remastery/remake'i po 150 zł xddd

Opublikowano

;) microc0rwy nie mają czego rimejkować bo ich biblioteka gier woła o pomstę do nieba rejwenku

Opublikowano

Nie mają czego rimejkować, bo wszystko jest w BC, za darmo, przy okazji w lepszej jakości niż w oryginale :lapka: 

Opublikowano

Mogą zrobić rimejk dasha z x360 i na tym koniec.
(pipi)A, co za zielony plebs bez gier.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.