Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

a to nie "pan tabelka" andrew 21? ten miał nierówno pod sufitem, zresztą jak każdy klap ortodoks

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Don miał info zawsze z pierwszej ręki i nawet bronił startu Xboxa z 2013 roku :kaz: Dziwne że dotknęły go cięcia w Microsofcie.

Opublikowano

don (*) pierszy user z cw który został skasowany przez własną ukochaną firme :/

Opublikowano

Donsterydo, czyli były naczelny fanbojskiego serwisu polskilive.pl (wiecie, MS w poważaniu ma Polskę i przez 3/4 poprzedniej generacji nawet polskiej usługi online nie było, przez co powstawały takie żebrackie serwisy), który potem został zrekrutowany (może nawet przez Zeratula) do polskiego oddziału MS-u, a gdy został z niego wywalony po restrukturyzacji, w końcu odpuścił pisanie. Tęsknie za jego tyradami dot. jak to first party w MS-ie jest dobrze, gdy pokazywałem linki np. do wypowiedzi ludzi z Bungie dot. zajeżdżania ich. No ale cóż, za darmo tylko głupie betony piszą dobrze o Xboxie. Cóż, takie czasy, ale może znalazł fuchę w TVP po takiej skali manipulacji jaką uprawiał? ;)

Opublikowano

jezu jaka beke musialy miec boty z klapow jarajacych sie pierwszym uncharted jako rzekomo konkurencja dla girsow xdddd

jezu jaka beke musialy miec boty bawiac sie w sandbox totalny forza horizon3 kiedy klapy czekaly na jakikolwiek racer na wylacznosc xddd

jezu jaka beke musialy miec boty z tych co porownuja sunset do pedala w rurkach, ze niby to gry o podobnej jakosci xdddd

cudowna jest multiplatformowosc, patrzenie na gry z kazdego punktu widzenia, bez durnego bronienia i szukania wyimaginowanych argumentow by udowodnic ze chinski plastik pod tv jaki mam jest tym najlepszym

nawet microsoft wie (bo nintendo wie to najlepiej) ze w grach liczy sie gra czyli gameplay, sony juz dawno o tym zapomnialo bo ich studia wewnetrzne od dawna na gameplay maja wyyebane bo liczy sie glownie grafa i material do gifow

Opublikowano

Jeszcze do mnie nie dociera gdy Ficek pisze coś o multiplatformowości i innych platformach niż playstation. :mog:

Opublikowano

Ps4 kupują miliony czy miliony kiedykolwiek się myliły?

donald-trump.jpg6723807-jaroslaw-kaczynski-900-599.jpg

Większość ma zawsze racje. Wybieraja najlepsze filmy w kinie jak botoks. Najlepsze gry jak cod. Najlepsze konsole jak ps4. Miliony much nie mogą się mylić (pipi) musi być smaczne.

Opublikowano

klapy dalej czekają na dobre wyścigi

Opublikowano

mówią że DC z season passem to najlepsze wyścigi, nawet nie splune :kaz:

Opublikowano

Widzę, że gehenna klapów trwa dalej. Growy netflix i piraci 7/10 tak zaorały, że większość niebieskieskich zapadła się pod ziemię i tylko mendrek się nie zmieścił się do nory i cośtam próbuje wojować remakiem kokosów. Co to będzie przy premierze CD3 i SoD2? Pewnie masakra, bo po E3 klapy zaczną masowo się wieszać.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Ojojoj, widzę że blachobot blantman robi już standardowo naiwny damage control, jakoby 75 milionów graczy na świecie się myliło, a on ten wielki koneser wie co dobre :dynia:

A Ficuś od zawsze nie wiem czemu był w nieswoim obozie. On to taki prosty człowiek z Chorzowa, jego umysł nie jest w stanie przetworzyć głębszej fabuły czy emocji. On woli takie proste "hopaj-siupaj-strzelaj", gdzie za fabułę wystarczy mu: a) zabij obcych b) uratuj księżniczkę c) elo, jest impreza!!!

Playstation musiał dostać przypadkiem, bo nie rzuca się pereł przed wieprze ;)

Opublikowano

mendrek nie masz przypadkiem jakichś gier 93 na metacritic do ogrywania na "nadkonsoli", że siedzisz w weekend od rana i pier,dolisz głupoty w CW?

Opublikowano

fakt, blantman niezły hipokryta p(pipi)jący sobie na Piecu, którego mają nie miliony a miliardy

ehh żałosne

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
3 minuty temu, raven_raven napisał:

mendrek nie masz przypadkiem jakichś gier 93 na metacritic do ogrywania na najlepszej platformie do grania PlayStation 4, że siedzisz w weekend od rana i pier,dolisz głupoty w CW?

No mam, a wy? :)

Trochę suchej prawdy z rana zawswe dobre na lepszy dzień, lepiej mi się potem gra ;)

Opublikowano

mendrek, a ta głębsza fabuła to jest niby w battlefieldzie 1 czy overwatchu? 

Opublikowano
59 minut temu, Mendrek napisał:

b) uratuj księżniczkę

A w rimejku remastera gierki z ps2, to niby co robisz? Konia ratujesz? :dynia:

Przy okazji, w temacie ratowania księżniczek, Nintendo ostatnio dwa razy pokazało jak to powinno wyglądać, ale co Ty, gruby żelbeton uzbrojony w pożegnalnego kutanga kaza w anusie i kebaba w ustach możesz o tym wiedzieć?

Edytowane przez Hum

Opublikowano

mendrolina jak zaorany xD

tak donsterydo i zertalu pracowali do msu xdd

Opublikowano
Godzinę temu, Ficuś napisał:

jezu jaka beke musialy miec boty z klapow jarajacych sie pierwszym uncharted jako rzekomo konkurencja dla girsow xdddd

jezu jaka beke musialy miec boty bawiac sie w sandbox totalny forza horizon3 kiedy klapy czekaly na jakikolwiek racer na wylacznosc xddd

jezu jaka beke musialy miec boty z tych co porownuja sunset do pedala w rurkach, ze niby to gry o podobnej jakosci xdddd

dobrze powiedziane ;)

czekam teraz jak Ficus zagra 

w Halo i zobaczy jaką beke musiały mieć boty z klapów, którzy jarali się Killzonem jako rzekomo "Halo killerem"

w Ori i zobaczy jaką beke musiałby mieć boty z klapów którzy, mówili że Tearawy to świetna platformówka

w Sea of Thieves i zauważy że nie ma na Playstation tak innowacyjnej i sprawiającej fun gierki 

:banderas: 

Opublikowano

Na PS4 są tylko gry roku jak Uncharted, Bloodborne, SoTc, Nier, Persona czy gry generacji TLoU. Botom jedynie zostało wracanie do czasów x360 i pierwszych girsow. Co za żałosny widok, Spencer ty chory po.je.bie, co ty zrobiłeś z tą marką?

Opublikowano

Ficuś najgorsza chorągiewa w historii forumka :(

Opublikowano
dobrze powiedziane [emoji6]

czekam teraz jak Ficus zagra 
w Halo i zobaczy jaką beke musiały mieć boty z klapów, którzy jarali się Killzonem jako rzekomo "Halo killerem"
w Ori i zobaczy jaką beke musiałby mieć boty z klapów którzy, mówili że Tearawy to świetna platformówka
w Sea of Thieves i zauważy że nie ma na Playstation tak innowacyjnej i sprawiającej fun gierki 
:banderas: 

Jaka beka klapy maja patrząc w stronę zielonego bagna i szukać odpowiedników Bloodborne, TLoU, WipEout, Nier, Persony 2, Nioh, SV5, Uncharted, TLG, SoTc, Yakuza, God of War, czy Horizon.

Śmieć box? Halogirsyforza nie zmieniające się nic przez 15 lat.
Opublikowano
3 minuty temu, YETI napisał:

WipEout,  Persony 2, SoTc, SV5

084.png

Edytowane przez asax

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.