Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 558,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Ale nie tylko ja tak uwazam, Mazz, MS - jesli nie zauwazyles- usiluje zmienic pozycje Xboxa ( powodow jest az nadto ) ze wszystkich sil, stad plotki o przejeciach, game pass, hintowanie nowej formuly konferencji na E3, Sea of Thieves itp.

Smieszne, ale jak czytam wypowiedzi Spencera, to wychodzi na to, ze myslimy calkiem podobnie.

Opublikowano
5 godzin temu, Shen napisał:

On jeszcze cos o grach w ogole pisze?

Cytat

To był niezły rok pod względem gier na rynku. Zbliżające się premiery tylko polepszają sytuację. Chociaż tak naprawdę zaległości z 2017 będę jeszcze pół roku nadrabiał. Myślę, że Assassin's Creed Origins jest obowiązkowe.

Jak widać, Zbychu jeszcze się z rokiem 2017 nie rozliczył. Pora na Assassina na Samsungu!

Opublikowano

No Koso od dawna wiadomo że niezły janusz się zrobił, jego zdania już nie ma co na poważnie brać. Praca u wydawcy gier Acti musiała z niego małego raka robić.

Kolejny to Tadek Zieliński, broni ostatnio tych lootboxów jak po(pipi)any, chyba w Hogach szykują produkcję na nich opartą.

Opublikowano
22 minuty temu, MYSZa7 napisał:

No Koso od dawna wiadomo że niezły janusz się zrobił, jego zdania już nie ma co na poważnie brać.

Zawsze nim był i nigdy nie powinno się w ogóle jego opinii brać na poważnie. Kilka lat temu kilka raz czy dwa razy go spotkałem na XBL i przemilczę poziom jaki prezentował xD Co innego HIV, tutaj można było normalnie porozmawiać podczas partyjek w Burnout Revenge.

Edytowane przez Ins

Opublikowano
13 godzin temu, Shen napisał:

On jeszcze cos o grach w ogole pisze?

Z drugiej strony rok 2017 był tak za(pipi)isty, że chyba nie ma nikogo, kto ograł wszystko co chciał.

Na mnie dalej czeka Nioh, Yakuzy i Person 5.

jak ogrywasz tylko najlepsze gierki to można mieć ograne wszystko. Ja mam wszystko z top ps4, switch i pc. Oczywiście olałem gatunki mnie nie interesujące jak wyścigi czy bijatyki. Jedyna gry na kupce wstydu to re 7 i evil within 2 ale nie lubię horrorów więc na pewno w top by się nie znalazły :)

Nie porównywałbym Zooltara z koso. Pierwszy zawsze był w gruncie rzeczy blacharzem i wolał fps'y sieciowe czy strategie. Dla niego PUB był goty zanim większość o tej grze usłyszała. Koso natomiast to zwrot o 180  stopni w ostatnich latach. Pewnie dzieci, rodzina i brak czasu tu też zagrały. Patrząc na niekttórych znajomych z wiekiem coraz mniej ogrywają wartościowych tytułów i wybierają papkę w stylu coda czy fify. W końcu to najłatwiej przyswajalne produkcje. Idealne po pracy jak jakiś głupi teleturniej czy telenowela dla naszych rodziców w tv. Inne czasy inne medium ale zasada ta sama :D

@ragus ac origins to ty szanuj naprawdę dobra gra mimo ac w nazwie :)

Edytowane przez blantman

Opublikowano

No na bank dzieci, rodzina powodują, że zaczyna się tracić czas na gierki multiplayer na setki godzin (Destiny 2), w które często grasz o sztywnych godzinach jak innym pasuje aby zrobić jakiś wspólny rajd itp g ówno. Faktycznie idealna zmiana pod ograniczony czas do grania;)

Opublikowano

Wyszly jakies gry na xboxa ostatnio? 

Opublikowano

Nie, tylko ta beta wypaliła w  moim sercu taką pustkę że jedyne co robie od jej zakończenia  to szukam nowych materiałów, oglądam screenshoty i czytam o grze, tracąc zupełnie ochotę na granie w cokolwiek innego. Nie pamiętam kiedy ostatnio grałem w coś tak oryginalnego. 

Opublikowano
7 godzin temu, Ins napisał:

Zawsze nim był i nigdy nie powinno się w ogóle jego opinii brać na poważnie. Kilka lat temu kilka raz czy dwa razy go spotkałem na XBL i przemilczę poziom jaki prezentował xD Co innego HIV, tutaj można było normalnie porozmawiać podczas partyjek w Burnout Revenge.

słyszałem, że kradł kille w gears of war 1

Opublikowano
7 godzin temu, Ins napisał:

No nie był. Wystarczyło że jedynego FPSa jakiego szanował był Bioshock. 

Opublikowano
34 minuty temu, Shen napisał:

no już niedługo Sea of Thieves, State of Decay 2 i Crackdown 3, a to tylko pierwsza połowa roku :obama: Potem prawdopodobnie Forza Horizon 4, Ori i Spencer wie co jeszcze :xboss:

proponuje więc teraz eksploatować żart z "Xbox nie ma gier" bo stwierdzenie to zaraz straci racje bytu. Zresztą zakrzywianie rzeczywistości trwa już od jesieni kiedy to wspaniałe Sony było w stanie wypluć jedynie GT:Sport, no ale lista zapowiedzi na 3-4 lata wprzód się zgadza :kaz: 

Edytowane przez asax

Opublikowano
47 minut temu, balon napisał:

No na bank dzieci, rodzina powodują, że zaczyna się tracić czas na gierki multiplayer na setki godzin (Destiny 2), w które często grasz o sztywnych godzinach jak innym pasuje aby zrobić jakiś wspólny rajd itp g ówno. Faktycznie idealna zmiana pod ograniczony czas do grania;)

Wiesz łatwiej z wiekiem poświęcić się grze, której mechaniki już poznałeś i za każdym razem mniej więcej wiesz co robić dlatego sporo 30 parolatków na forum pokroju Waldusiathecyca i innych jego kolegów głownie napier.dalali w Battlefielda online. Ja mając kryzys growy odpalalem FIFE w online grałem dwa meczyki i z smutną rzabą wyłączałem konsole dlatego trochę rozumiem. 

Opublikowano

No mi bardziej chodziło pod kątem zjadania czasu bo blant tak napisał, że może to brak czasu przez dzieci, rodzinę itp. a dla mnie takie Destiny 2 czy BF to chyba w huu czasu zjadają. Kiedyś mocno wkręciłem się w online NBA 2k. Przez pryzmat czasu patrze co to był za gówniany okres growy no i  ile godzin mi zjadał. Co gorsza nie grałem z randomami więc trzeba było być przy konsoli jak się umówiłeś bo mogłeś wylecieć z ligi itp. Setki godzin, nie grałeś zawsze kiedy miałeś ochotę, praktycznie nie granie w gierki sp. tfuu co za straszny okres bycia graczem.

Opublikowano
21 minut temu, asax napisał:

no już niedługo Sea of Thieves, State of Decay 2 i Crackdown 3, a to tylko pierwsza połowa roku :obama: Potem prawdopodobnie Forza Horizon 4, Ori i Spencer wie co jeszcze :xboss:

pytam czy cos wyszlo, ale widze dalej u zielonych jaranko zapowiedziami. 

Opublikowano
51 minut temu, Shen napisał:

Co to jest ostatnio? W ciągu ostatnich miesięcy wyszły Path of Exile, Forza Motorsport 7, Cuphead i PUBG.

Opublikowano

A teraz? Pozostała tylko "wypalona w sercu pustka".

Opublikowano

A jakieś exy? Bo we wszystko można pograć na PC :kaz: 

Opublikowano
1 minutę temu, Rayos napisał:

A jakieś exy? Bo we wszystko można pograć na PC :kaz: 

Przepraszam bardzo, to jest forum PC-towe czy konsolowe? Od dawna tutaj przecież ustalone, że gra na jedną z konsol + wersja na PC to przecież exclusive na konsolę :reggie: 

Opublikowano

muszę przyznać że klapy kreatywnie walczą tym jednym  remasterem 13-letniej gierki, szanuje 

Opublikowano
1 minutę temu, raven_raven napisał:

Przepraszam bardzo, to jest forum PC-towe czy konsolowe? Od dawna tutaj przecież ustalone, że gra na jedną z konsol + wersja na PC to przecież exclusive na konsolę :reggie: 

oj no juz nie krzycz :(

Opublikowano
3 minuty temu, asax napisał:

muszę przyznać że klapy kreatywnie walczą tym jednym  remasterem 13-letniej gierki, szanuje 

a czym innym? 16. yakuzą? 8. god of warem? a może tym obesranym PSN i PROsiakiem, którego potężna moc pozwala na 1080p w tew2? z ps nigdy nie było tak dobrze :obama: 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
6 minut temu, raven_raven napisał:

Co to jest ostatnio? W ciągu ostatnich miesięcy wyszły Path of Exile, Forza Motorsport 7, Cuphead i PUBG.

forza z 1 nowa trasa i porty z pc xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.