Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Ale nie tylko ja tak uwazam, Mazz, MS - jesli nie zauwazyles- usiluje zmienic pozycje Xboxa ( powodow jest az nadto ) ze wszystkich sil, stad plotki o przejeciach, game pass, hintowanie nowej formuly konferencji na E3, Sea of Thieves itp.

Smieszne, ale jak czytam wypowiedzi Spencera, to wychodzi na to, ze myslimy calkiem podobnie.

Opublikowano
5 godzin temu, Shen napisał:

On jeszcze cos o grach w ogole pisze?

Cytat

To był niezły rok pod względem gier na rynku. Zbliżające się premiery tylko polepszają sytuację. Chociaż tak naprawdę zaległości z 2017 będę jeszcze pół roku nadrabiał. Myślę, że Assassin's Creed Origins jest obowiązkowe.

Jak widać, Zbychu jeszcze się z rokiem 2017 nie rozliczył. Pora na Assassina na Samsungu!

Opublikowano

No Koso od dawna wiadomo że niezły janusz się zrobił, jego zdania już nie ma co na poważnie brać. Praca u wydawcy gier Acti musiała z niego małego raka robić.

Kolejny to Tadek Zieliński, broni ostatnio tych lootboxów jak po(pipi)any, chyba w Hogach szykują produkcję na nich opartą.

Opublikowano
22 minuty temu, MYSZa7 napisał:

No Koso od dawna wiadomo że niezły janusz się zrobił, jego zdania już nie ma co na poważnie brać.

Zawsze nim był i nigdy nie powinno się w ogóle jego opinii brać na poważnie. Kilka lat temu kilka raz czy dwa razy go spotkałem na XBL i przemilczę poziom jaki prezentował xD Co innego HIV, tutaj można było normalnie porozmawiać podczas partyjek w Burnout Revenge.

Edytowane przez Ins

Opublikowano
13 godzin temu, Shen napisał:

On jeszcze cos o grach w ogole pisze?

Z drugiej strony rok 2017 był tak za(pipi)isty, że chyba nie ma nikogo, kto ograł wszystko co chciał.

Na mnie dalej czeka Nioh, Yakuzy i Person 5.

jak ogrywasz tylko najlepsze gierki to można mieć ograne wszystko. Ja mam wszystko z top ps4, switch i pc. Oczywiście olałem gatunki mnie nie interesujące jak wyścigi czy bijatyki. Jedyna gry na kupce wstydu to re 7 i evil within 2 ale nie lubię horrorów więc na pewno w top by się nie znalazły :)

Nie porównywałbym Zooltara z koso. Pierwszy zawsze był w gruncie rzeczy blacharzem i wolał fps'y sieciowe czy strategie. Dla niego PUB był goty zanim większość o tej grze usłyszała. Koso natomiast to zwrot o 180  stopni w ostatnich latach. Pewnie dzieci, rodzina i brak czasu tu też zagrały. Patrząc na niekttórych znajomych z wiekiem coraz mniej ogrywają wartościowych tytułów i wybierają papkę w stylu coda czy fify. W końcu to najłatwiej przyswajalne produkcje. Idealne po pracy jak jakiś głupi teleturniej czy telenowela dla naszych rodziców w tv. Inne czasy inne medium ale zasada ta sama :D

@ragus ac origins to ty szanuj naprawdę dobra gra mimo ac w nazwie :)

Edytowane przez blantman

Opublikowano

No na bank dzieci, rodzina powodują, że zaczyna się tracić czas na gierki multiplayer na setki godzin (Destiny 2), w które często grasz o sztywnych godzinach jak innym pasuje aby zrobić jakiś wspólny rajd itp g ówno. Faktycznie idealna zmiana pod ograniczony czas do grania;)

Opublikowano

Wyszly jakies gry na xboxa ostatnio? 

Opublikowano

Nie, tylko ta beta wypaliła w  moim sercu taką pustkę że jedyne co robie od jej zakończenia  to szukam nowych materiałów, oglądam screenshoty i czytam o grze, tracąc zupełnie ochotę na granie w cokolwiek innego. Nie pamiętam kiedy ostatnio grałem w coś tak oryginalnego. 

Opublikowano
7 godzin temu, Ins napisał:

Zawsze nim był i nigdy nie powinno się w ogóle jego opinii brać na poważnie. Kilka lat temu kilka raz czy dwa razy go spotkałem na XBL i przemilczę poziom jaki prezentował xD Co innego HIV, tutaj można było normalnie porozmawiać podczas partyjek w Burnout Revenge.

słyszałem, że kradł kille w gears of war 1

Opublikowano
7 godzin temu, Ins napisał:

No nie był. Wystarczyło że jedynego FPSa jakiego szanował był Bioshock. 

Opublikowano
34 minuty temu, Shen napisał:

no już niedługo Sea of Thieves, State of Decay 2 i Crackdown 3, a to tylko pierwsza połowa roku :obama: Potem prawdopodobnie Forza Horizon 4, Ori i Spencer wie co jeszcze :xboss:

proponuje więc teraz eksploatować żart z "Xbox nie ma gier" bo stwierdzenie to zaraz straci racje bytu. Zresztą zakrzywianie rzeczywistości trwa już od jesieni kiedy to wspaniałe Sony było w stanie wypluć jedynie GT:Sport, no ale lista zapowiedzi na 3-4 lata wprzód się zgadza :kaz: 

Edytowane przez asax

Opublikowano
47 minut temu, balon napisał:

No na bank dzieci, rodzina powodują, że zaczyna się tracić czas na gierki multiplayer na setki godzin (Destiny 2), w które często grasz o sztywnych godzinach jak innym pasuje aby zrobić jakiś wspólny rajd itp g ówno. Faktycznie idealna zmiana pod ograniczony czas do grania;)

Wiesz łatwiej z wiekiem poświęcić się grze, której mechaniki już poznałeś i za każdym razem mniej więcej wiesz co robić dlatego sporo 30 parolatków na forum pokroju Waldusiathecyca i innych jego kolegów głownie napier.dalali w Battlefielda online. Ja mając kryzys growy odpalalem FIFE w online grałem dwa meczyki i z smutną rzabą wyłączałem konsole dlatego trochę rozumiem. 

Opublikowano

No mi bardziej chodziło pod kątem zjadania czasu bo blant tak napisał, że może to brak czasu przez dzieci, rodzinę itp. a dla mnie takie Destiny 2 czy BF to chyba w huu czasu zjadają. Kiedyś mocno wkręciłem się w online NBA 2k. Przez pryzmat czasu patrze co to był za gówniany okres growy no i  ile godzin mi zjadał. Co gorsza nie grałem z randomami więc trzeba było być przy konsoli jak się umówiłeś bo mogłeś wylecieć z ligi itp. Setki godzin, nie grałeś zawsze kiedy miałeś ochotę, praktycznie nie granie w gierki sp. tfuu co za straszny okres bycia graczem.

Opublikowano
21 minut temu, asax napisał:

no już niedługo Sea of Thieves, State of Decay 2 i Crackdown 3, a to tylko pierwsza połowa roku :obama: Potem prawdopodobnie Forza Horizon 4, Ori i Spencer wie co jeszcze :xboss:

pytam czy cos wyszlo, ale widze dalej u zielonych jaranko zapowiedziami. 

Opublikowano
51 minut temu, Shen napisał:

Co to jest ostatnio? W ciągu ostatnich miesięcy wyszły Path of Exile, Forza Motorsport 7, Cuphead i PUBG.

Opublikowano

A teraz? Pozostała tylko "wypalona w sercu pustka".

Opublikowano

A jakieś exy? Bo we wszystko można pograć na PC :kaz: 

Opublikowano
1 minutę temu, Rayos napisał:

A jakieś exy? Bo we wszystko można pograć na PC :kaz: 

Przepraszam bardzo, to jest forum PC-towe czy konsolowe? Od dawna tutaj przecież ustalone, że gra na jedną z konsol + wersja na PC to przecież exclusive na konsolę :reggie: 

Opublikowano

muszę przyznać że klapy kreatywnie walczą tym jednym  remasterem 13-letniej gierki, szanuje 

Opublikowano
1 minutę temu, raven_raven napisał:

Przepraszam bardzo, to jest forum PC-towe czy konsolowe? Od dawna tutaj przecież ustalone, że gra na jedną z konsol + wersja na PC to przecież exclusive na konsolę :reggie: 

oj no juz nie krzycz :(

Opublikowano
3 minuty temu, asax napisał:

muszę przyznać że klapy kreatywnie walczą tym jednym  remasterem 13-letniej gierki, szanuje 

a czym innym? 16. yakuzą? 8. god of warem? a może tym obesranym PSN i PROsiakiem, którego potężna moc pozwala na 1080p w tew2? z ps nigdy nie było tak dobrze :obama: 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
6 minut temu, raven_raven napisał:

Co to jest ostatnio? W ciągu ostatnich miesięcy wyszły Path of Exile, Forza Motorsport 7, Cuphead i PUBG.

forza z 1 nowa trasa i porty z pc xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.