Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Ofermo wczoraj jednak nie odpisal na zaczepki.

Czyzby ogarnal juz dauna? Czy moze mial kolko przyrodnicze?

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 508,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

albo wyjechał ze starymi na ferie i nie ma netu

Opublikowano

po lekcjach pobil sie z bratem fuckyourselfem i rodzice dali im bana na komputer, wroci dzis lub w weekend, sprawdzone info

Opublikowano

ma bana  :lapka: 

Opublikowano
5 godzin temu, Shen napisał:

Pamietam czasy dominacji szaraka i ps2 ktore nie miały realnej konkurencji, cudowne lata dla graczy :banderas:  potem przyszedł xbox z płatnymi usługami sieciowymi i dlc

na początku to wiesz, każdy się stara

a konkurencja była, szkoda tylko, że N i Sega to debile. Potem przyszedł xbox i pokazał jak zrobić konsolę, która po pierwsze ma internet, a po drugie oferuje gry dopracowane technicznie

Edytowane przez gekon

Opublikowano
3 minuty temu, gekon napisał:

na początku to wiesz, każdy się stara

a konkurencja była, szkoda tylko, że N i Sega to debile. Potem przyszedł xbox i pokazał jak zrobić konsolę, która po pierwsze ma internet, a po drugie oferuje gry dopracowane technicznie

xbox miał kiedyś gry? :o szkoda że nie było mnie jeszcze na świecie gdy występowały takie anomalie w świecie gier wideo

Opublikowano

chociazby pierwsze girsy, jezu jak ja zaluje ze tego na premiere nie ogrywalem, jakbym kuvva gardzil i szydzil w cw z tepych klapow co sie jaraly uncharted1

Opublikowano

strach pomyśleć co byłoby  przy monopolu Sony, skoro już teraz  osiągają szczyt arogancji:

Blokowanie cross-playa, brak możliwości zwrotu gry, brak wstecznej kompatybilności, brak gamepassa, zacofane technologicznie konsole, tragiczny serwis i obsługa klienta, wołająca o pomstwę do nieba  jakoś wykonania sprzetu, awaryjna usługa sieciowa

Monopol Sony? Obyśmy nigdy nie doczekali tych mrocznych dni 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Jakie uncharted? Klapy wtedy w pierwsze resistance graly

Opublikowano

Ja to widzę ogólnie ostatnio inny problem - same gry. Nie ma zbyt wiele tytułów, które przykuwają na dłużej i w które, tak jak kiedyś, człowiek nie mógł się doczekać żeby znów móc zasiąść przed konsolą i ograć. Może to starość, może to wypalenie, ale ja np. mam tak, że pogram czasem nawet 1-2 dni (jak jest oczywiście możliwość), a potem potrafię do gry nie wrócić przez kolejne dwa miesiące. Kiedyś tak nie było...

Opublikowano
1 minutę temu, Matriks_1111 napisał:

Ja to widzę ogólnie ostatnio inny problem - same gry. Nie ma zbyt wiele tytułów, które przykuwają na dłużej i w które, tak jak kiedyś, człowiek nie mógł się doczekać żeby znów móc zasiąść przed konsolą i ograć. Może to starość, może to wypalenie, ale ja np. mam tak, że pogram czasem nawet 1-2 dni (jak jest oczywiście możliwość), a potem potrafię do gry nie wrócić przez kolejne dwa miesiące. Kiedyś tak nie było...

tez tak mialem do czasu jak kupilem switcha

Opublikowano

tez tak mialem az wróciłem do xboxa

Opublikowano
Teraz, Ficuś napisał:

tez tak mialem do czasu jak kupilem switcha

Nawet ostatnio myślałem nad tym czy by się nad tym cudem nie pochylić, ale właśnie obawa o to, że ją kupię i potem będzie mi się gdzieś kurzyć na półce mnie jednak odrzuca :/

Opublikowano

to sprzedasz, sprzet i gry niny malo traca na wartosci

Opublikowano

Tylko ja jestem typem kolekcjonera-debila - kupuję coś i potem jak nie mam czasu tego ograć, to leży i czeka na "lepsze czasy". Dobrze, że ktoś wymyślił cyfrowe edycje gier, bo przynajmniej nie zajmują mi miejsca na półce i nie muszę ich odkurzać raz na pół roku :kaz:

Opublikowano

To starość bo ja tak nie mam

Opublikowano
2 minuty temu, Matriks_1111 napisał:

Tylko ja jestem typem kolekcjonera-debila - kupuję coś i potem jak nie mam czasu tego ograć, to leży i czeka na "lepsze czasy". Dobrze, że ktoś wymyślił cyfrowe edycje gier, bo przynajmniej nie zajmują mi miejsca na półce i nie muszę ich odkurzać raz na pół roku :kaz:

no to sie wylecz, kupisz, pobawisz sie switchem z 2-3miechy jak ci nie podejdzie to gdzies z 200-300zl stracisz na wartosci, na gierkach grosze bo exy trzymaja mega cene

Opublikowano

Nie słuchaj tych nintendowcow xd dałem się tak nabrać na to wiiu obesrane

Opublikowano

super konsola jak i gierki

problem pojawia sie wtedy jak ograsz wszystko i przez rok nic nie ma poza rayosem na discordzie

Opublikowano

zelda, mario, xeno i (pipi)porty z innych konsol, super konsola dla kogos kto przez ostatnie dwie generacje siedzial w piwnicy zamkniety.

Opublikowano

Zbieram na Switcha, pomóżcie zagrać w Xenoblade Chronicles 2 http://konsoleigry.pl/r?k=ee3907c0

180.21 PLN z 1429,99 zł

Opublikowano

przeciez nie kupie za swoje  konsoli dla jednej gry :yao:

Opublikowano

Tylko ze te trzy gry to jest dobre pol roku grania przynajmniej. Zelda to juz w ogole mnie przeraza rozmiarem bo nie dosc ze gra ogromna to jeszcze swiat jest tak ciekawie skonstruowany ze chetnie obejrzalbym kazdy pixel. Uzywam tego hero path do sprawdzania gdzie bylem to po jakichs 40 godzinach gry mam moze z 10% mapy zwiedzone. Tyle dobrych gierek a tak malo czasu :frog:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.