Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
8 godzin temu, suteq napisał:

No zetta czekamy na te bomby. 

Zetta wrzucaj wreszcie, bo coś długo ci idzie. Chyba nie jesteś kolejnym klapem, który wmawia ludziom rzeczy, których nie napisali?

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 558 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

moze mozg mu sie spierdzial i nie moze znalezc

Opublikowano

klapy walczą remasterem 20 letniej gierki i multiplatformami w 900p czyli w sumie czasy ps3 wróciły

Opublikowano

Ale Sea of Thieves jest za(pipi)iste:banderas:. Wkręciłem się na dobre, to beta się skończyła :(. Oj będzie grane na potęgę... 

Opublikowano

Już za miesiąc będziemy przemierzać morze klaperskich łez, Sea of Tears :obama: 

Edytowane przez Hum

Opublikowano

to niesamowite jaką drogę przeszła ta gierka, w ciągu kilku tygodni od totalnie wyśmiewanej, do świetnie przyjętej bety i teraz jednej z najbardziej wyczekiwanych gier roku. Gracze długo nie rozumieli o co chodzi w tej grze, ale wystarczyło zagrać by zrozumieć że RARE to prawdziwi wizjonerzy którzy od początku wiedzieli co robią.

Bez wątpienia mamy do czynienia z czymś wyjątkowym, ale żeby to dostrzec trzeba się wnieść ponad własną ignorancję  

Edytowane przez asax

Opublikowano

god of war kopia tlou bez skakania z porównaniami do fifki przez samych twórców i omijaniem bossów? Tylko bezguście może na to czekać czy tam fani noszenia drabin ale $ony opłaci jak zwykle recki i będzie że super historia xD

Opublikowano

czy jesteśmy mężczyznami?

Opublikowano

Nie, jesteśmy kimś więcej niż mężczyznami 

Opublikowano

Już w becie był :lapka: 

Opublikowano

Czy w SoT poza coopem jest element rywalizacji pomiędzy graczami? Jeśli tak to ładnie M$ dyma graczy dając możliwość wspólnej gry pctowcom 60 klatek z posiadaczami xboxów 30 klatek. Gdzie te zapowiedzi że gry w trybie multiplayer będą miały ten sam framerate dla wyrównania szans?

Niech już ten Microsyf przestanie się ośmieszać, niech dadzą wyższy klatkarz także dla xbox one x i wszyscy będą zadowoleni.

Opublikowano

Kaźda gra wydawana przez MS od zeszłego E3 bodaj ma cross-play. 

Chyba, tak mi się wydaje, nie wiem

Opublikowano
4 minuty temu, kes napisał:

ładnie M$ dyma graczy dając możliwość wspólnej gry pctowcom 60 klatek z posiadaczami xboxów 30 klatek

A sony nie ma dyma jak na PS4 Pro jest dwa razy więcej w klatek w takim bf1? 

1358853?l=eyJyZXNvdXJjZSI6IlwvYXJ0aWtlbF

Opublikowano

W temacie o grze:

W dniu 10.02.2018 o 21:43, _Red_ napisał:

Kiedy ta gra zacznie kosztować normalne pieniądze adekwatne do jej stażu :( Będzie jak z Personą 5 - ledwie co się kupi używkę i zaraz w sklepach będzie rzucona partia po 130 zł folia.

W dniu 10.02.2018 o 21:44, Rozi napisał:

170 złotych to tak dużo?

A później:

1 godzinę temu, Rozi napisał:

W sumie powinienem to wrzucić do Zakupów growych, bo pożyczane rzeczy też się tam wstawia, ale właśnie zacząłem kurwa Niera Automatę, dzięki uprzejmości @MYSZa7:obama: 

Tacy to koneserzy na tym plejstejszon, innym się pytają czy prawie dwie stówki za roczną grę to tak dużo, a przychodzi co do czego, to sam pożycza :rotfl: 

No to co, w końcu 170 zł to tak dużo czy nie?

Opublikowano

BIG MASTER DATA K O N E S E R dobrych gier 

Opublikowano

odezwali się Ci co gierek nie pożyczają i to między sobą

:dynia:

Opublikowano

klapy jaki PRL xd konsole przechodnie,l albo kradzione, gierki przechodnie i same używki, konsola z dykty stoi na nakretkach od Kubusia żeby sie nie spalila

500mln rosjan uwazalo zssr za najlepszy kraj na swiecie z najlepszymi ziemniakami, tu sytuacja widze podobna

Opublikowano
Teraz, MYSZa7 napisał:

odezwali się Ci co gierek nie pożyczają i to między sobą

:dynia:

ale to ja się wymądrzam, że co to jest wyje,bać 200 zł na tą konkretną gierkę, żeby potem ją pożyczyć? protip: to nie z pożyczania jest beka, a z hipokryzji

Opublikowano

Kazdy ma prawo robic co chce ze swoja wlasnoscia. Ja bym nie wytrzymal jakbym nie odpalil w tygodniu premiery, no ale ja to ja.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.