Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
8 godzin temu, suteq napisał:

No zetta czekamy na te bomby. 

Zetta wrzucaj wreszcie, bo coś długo ci idzie. Chyba nie jesteś kolejnym klapem, który wmawia ludziom rzeczy, których nie napisali?

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 505,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

moze mozg mu sie spierdzial i nie moze znalezc

Opublikowano

klapy walczą remasterem 20 letniej gierki i multiplatformami w 900p czyli w sumie czasy ps3 wróciły

Opublikowano

Ale Sea of Thieves jest za(pipi)iste:banderas:. Wkręciłem się na dobre, to beta się skończyła :(. Oj będzie grane na potęgę... 

Opublikowano

Już za miesiąc będziemy przemierzać morze klaperskich łez, Sea of Tears :obama: 

Edytowane przez Hum

Opublikowano

to niesamowite jaką drogę przeszła ta gierka, w ciągu kilku tygodni od totalnie wyśmiewanej, do świetnie przyjętej bety i teraz jednej z najbardziej wyczekiwanych gier roku. Gracze długo nie rozumieli o co chodzi w tej grze, ale wystarczyło zagrać by zrozumieć że RARE to prawdziwi wizjonerzy którzy od początku wiedzieli co robią.

Bez wątpienia mamy do czynienia z czymś wyjątkowym, ale żeby to dostrzec trzeba się wnieść ponad własną ignorancję  

Edytowane przez asax

Opublikowano

god of war kopia tlou bez skakania z porównaniami do fifki przez samych twórców i omijaniem bossów? Tylko bezguście może na to czekać czy tam fani noszenia drabin ale $ony opłaci jak zwykle recki i będzie że super historia xD

Opublikowano

czy jesteśmy mężczyznami?

Opublikowano

Nie, jesteśmy kimś więcej niż mężczyznami 

Opublikowano

Już w becie był :lapka: 

Opublikowano

Czy w SoT poza coopem jest element rywalizacji pomiędzy graczami? Jeśli tak to ładnie M$ dyma graczy dając możliwość wspólnej gry pctowcom 60 klatek z posiadaczami xboxów 30 klatek. Gdzie te zapowiedzi że gry w trybie multiplayer będą miały ten sam framerate dla wyrównania szans?

Niech już ten Microsyf przestanie się ośmieszać, niech dadzą wyższy klatkarz także dla xbox one x i wszyscy będą zadowoleni.

Opublikowano

Kaźda gra wydawana przez MS od zeszłego E3 bodaj ma cross-play. 

Chyba, tak mi się wydaje, nie wiem

Opublikowano
4 minuty temu, kes napisał:

ładnie M$ dyma graczy dając możliwość wspólnej gry pctowcom 60 klatek z posiadaczami xboxów 30 klatek

A sony nie ma dyma jak na PS4 Pro jest dwa razy więcej w klatek w takim bf1? 

1358853?l=eyJyZXNvdXJjZSI6IlwvYXJ0aWtlbF

Opublikowano

W temacie o grze:

W dniu 10.02.2018 o 21:43, _Red_ napisał:

Kiedy ta gra zacznie kosztować normalne pieniądze adekwatne do jej stażu :( Będzie jak z Personą 5 - ledwie co się kupi używkę i zaraz w sklepach będzie rzucona partia po 130 zł folia.

W dniu 10.02.2018 o 21:44, Rozi napisał:

170 złotych to tak dużo?

A później:

1 godzinę temu, Rozi napisał:

W sumie powinienem to wrzucić do Zakupów growych, bo pożyczane rzeczy też się tam wstawia, ale właśnie zacząłem kurwa Niera Automatę, dzięki uprzejmości @MYSZa7:obama: 

Tacy to koneserzy na tym plejstejszon, innym się pytają czy prawie dwie stówki za roczną grę to tak dużo, a przychodzi co do czego, to sam pożycza :rotfl: 

No to co, w końcu 170 zł to tak dużo czy nie?

Opublikowano

BIG MASTER DATA K O N E S E R dobrych gier 

Opublikowano

odezwali się Ci co gierek nie pożyczają i to między sobą

:dynia:

Opublikowano

klapy jaki PRL xd konsole przechodnie,l albo kradzione, gierki przechodnie i same używki, konsola z dykty stoi na nakretkach od Kubusia żeby sie nie spalila

500mln rosjan uwazalo zssr za najlepszy kraj na swiecie z najlepszymi ziemniakami, tu sytuacja widze podobna

Opublikowano
Teraz, MYSZa7 napisał:

odezwali się Ci co gierek nie pożyczają i to między sobą

:dynia:

ale to ja się wymądrzam, że co to jest wyje,bać 200 zł na tą konkretną gierkę, żeby potem ją pożyczyć? protip: to nie z pożyczania jest beka, a z hipokryzji

Opublikowano

Kazdy ma prawo robic co chce ze swoja wlasnoscia. Ja bym nie wytrzymal jakbym nie odpalil w tygodniu premiery, no ale ja to ja.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.