Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Tak na krótko, ogólnie kicha, jak nie było gier tak nie ma, MS zrobiłem konsole do gier multiplatformowych i to widać.

Na plus

Wygląd konsoli

4K i 60fps, miało nie być a jest, ogólnie nowej konsoli MS nie można zarzucić, że graficznie nie da rady, mocy ma (pipi)aniutka

Forza 7 wygląda za(pipi)iście

Metro również, czuć tu next gena, no ale nie ex

Black Desert zapowiada się fajnie, na pewno zagram.

Code Vein, patrzę w przyszłość 

Ori 2 wygląda cudownie i ta muzyka 

Last Night ciekawa stylizacja

Cuphead w końcu z datą premiery

4 konsole w jednej  

Anthem wygląda świetnie, jakby MS miało to jako Ex może zmieniło by tą konferencję na dobrą, choć IMO powinny być ze dwie gry takiego kalibru jako Exy.

Na minus

Crackdown i Sea kicha na maxa nie wiem po co MS to robi, chyba tylko po to aby wydać , żeby ludzie nie gadali...

Zapowiadają powrót konsolowych Exów po czym pokazują same INDI szroty xD ale żal

Ogólnie za dużo INDI szrotów 

Dalej brak za(pipi)istych gier na, które warto czekać, gdzie nowa gra od 343? co robią typy od Gearsów? A wystarczył by jaki, krótki trailer, tytuł cokolwiek

Nowy AC żal, przy tym Anthem wygląda jak guvno xD

Jak by dali jakieś 2-3 mega wy(pipi)ane gierki na koniec to może nawet by to dało radę, początek ok, później było już tylko gorzej i gorzej..

XBOX ONE X do multiplatofrm a PS4 PRO do świetnych Exów, jaki czas temu pisałem ziomalowi, PS4 będzie gorszą konsolą ale i tak będzie miało lepsze gry..

Sony oczywiście zamiecie

Edytowane przez Soul

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Tak na krótko, ogólnie kicha, jak nie było gier tak nie ma, MS zrobiłem konsole do gier multiplatformowych i to widać.

Na plus

Wygląd konsoli

4K i 60fps, miało nie być a jest, ogólnie nowej konsoli MS nie można zarzucić, że graficznie nie da rady.

Forza 7 wygląda za(pipi)iście

.

W jednym tytule tj Forzie która wygląda gorzej niż drajwcrap.

A z resztą się w sumie zgadzam.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Jak będzie wyglądała FM7 to się dopiero okaże, na filmiku z konferencji trudno ocenić coś ponadto, że deszcz jest słaby i żywcem przeniesiony z obecnych Forz.

Opublikowano

Ogólnie się z kolesiem nie zgadzam, ale tutaj dobrze mówi

Oni w rok nie sprzedadzą tylu egzemplarzy tego xboxa ile nintendo opchnęło switcha w 2 miesiące od premiery.

Poza tym patrzcie w jakiej teraz Sony jest pozycji: Wszędzie wszyscy piszą, że to ostatnia nadzieja tych targów, że tylko oni mogą je uratować bo ogólnie to straszny fetor się unosi po tych konfach. Jeśli dostarczą, a zapewne to zrobią. To będzie IMO pozamiatane na najbliższe 3 lata.

Warto ich wysłuchać, akurat tutaj świetnie Patcher wypowiedział się o tym całym zamieszaniu z Pro i X

Opublikowano

W dzień wygląda za(pipi)iście, w deszcz raz dobrze raz tak sobie, ma słabsze momenty zwłaszcza na początku, podczas widoku z kokpitu za to później, burza daje radę...

Opublikowano

jedyne co może uratować te targi to zapowiedź ps5

Opublikowano

ONLY ON PLAYSTATION

Widzisz to qwo microsoft? XDD Tak się zapowiada exlusivy a nie LAUNCH exlusive XDDDDDD Jak gardzę tą firmą.

Opublikowano

Jak będzie wyglądała FM7 to się dopiero okaże, na filmiku z konferencji trudno ocenić coś ponadto, że deszcz jest słaby i żywcem przeniesiony z obecnych Forz.

Wiesław chyba do leczenia wzroku to się nadaje już

Soul tez dobry, mówi ze za dużo indie guwien a jara się Ori xD

Opublikowano

Parę fajnych gierek już zapowiedziano na tym E3. Jest spoko i liczę na jeszcze kilka miłych niespodzianek.

Opublikowano

Botom się już wszystko popyerdoliło po wczorajszym

@Shen

Czyli jednak miałem racje, jak zwykle 

Opublikowano

Lubie indory ale jak jest ich mało i są wybitne , a tu MS zwyczajnie przesadził. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

po prostu nie mieli nic innego do pokazania. Zaorac ta konsole.

Opublikowano

Fake?

god-1001706.jpg

Tak - podobno na 100% to fejk. 

Opublikowano

Oni po prostu nie potrafią się reklamować ta cała banda cieciów z ms, ani pijarowo ani marketingowo, dali tym samym tylko pokaz mocy konsoli i pudełeczko po zapałek, a gry to se qwa namaluj i graj w indie govna w 4k XDD Co tam się odpiedala teraz w tej korporacji to czuje, że polecą głowy na szafot xD

Edytowane przez Faka

Opublikowano

podobno na 100% xd

Opublikowano

Jedno co się potwierdziło to to, że Androbiedę robili poganiacze bydła, pracownicy firm kurierskich, konserwatorki powierzchni płaskich (sprzątaczki) z Bajołer, natomiast devi robią Anthem.Nikt się przynajmniej nie przypyerdoli do mimiki.

No i miałem nosa co do Crimson Skies, tylko nie do końca w tym kontekście co sobie życzyłem :frog:

Cała reszta do kibla...

Opublikowano

Wziąłem sobie jutro prace dopiero od 12 wiec zobaczę destrukcje Sony. Coś czuje ze będę oglądał przytulając PROsiaczka.

Opublikowano

Ja czekam na konfe sony z jednego powodu licze na obniżkę prosiaków to sobie kupie ze switchem w cenie xbox :D  No ale oglądać tego nie będe niektórzy muszą rano do pracy. Liczę na pokłady dobrych trailerów do obejrzenia rano.

Opublikowano

Ja czekam na konfe sony z jednego powodu licze na obniżkę prosiaków to sobie kupie ze switchem w cenie xbox :D  No ale oglądać tego nie będe niektórzy muszą rano do pracy. Liczę na pokłady dobrych trailerów do obejrzenia rano.

to wez wolne w czym problem

Opublikowano

Wpisuje w google ps4 pro vs xbox one X by sprawdzić sobie różnice w bebechach i dwa piersze linki to :

"Niezależnie od tego, co pokaże Sony, Microsoft już teraz przegrał starcie o E3 2017"

"Xbox One X: Jak Microsoft przekonał mnie do zakupu PS4 Pro?"

Widzę większość ma podobne odczucia po konferencji wczorajszej.

Opublikowano

Ale, że 343 tak milczy? dziwne...

Opublikowano

Spokojnie, za rok będzie Halo 6 :kaz:

Ciekawe czy Rare i studio od Crackdowna podziela losy Lionhead bo obie gry nie wyglądają za specjalnie :reggie:

Garniturki w MS napatrzyly sie na rynek pecetowych f2p gdzie za dwie paczki fajek robi się grę która zarabia ciężkie $$$. Zamiast skupić się na megatonach AAA to zaciągnęły swoich devow do robienia takich goowien.

Edytowane przez hav7n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.