Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
6 minut temu, gekon napisał:

fpsy na padzie

autocelowanie xDDD Szkoda jeszcze, że trzeba samemu strzelać, bo jakby to też było auto to byłoby bardziej w guście klapów

esport na konsolach xD No chyba tylko turniej tekekna 7 w piwnicy Harady

Bekon, zamiast psiardolić jak potłuczony lepiej byś poświęcił choć dwie-trzy minuty na obejrzenie dowolnego fragmentu z finału H5 w Orlando przytoczonego kilka postów temu przez piratsaxa. Mam nadzieję, że nie będziesz już takich farmazonów tu wklejał. Z góry dziękuję.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

sory, wezmę z was przykład i na drugi raz będę podpierał argumenty fachowymi analizami z Plotek.pl

Opublikowano

Nie no w Halo 5 istnieje bullet magnetism, jego istnienie to rykoszet zwiększenia dynamizmu rozgrywki przy jednoczesnym zachowaniu specyficznego balansu i stylu poprzednich części. Więc forma asysty w celowaniu istnieje. 

W każdym razie mogę, moim zdaniem Halo to wyjątkowy shooter nie tylko na konsolach ale w ogóle w całej branży. Pod względem rozgrywki na tyle oryginalny że podobnej gry próżno szukać na innych konsolach. Niewiele interesuje mnie czy filmik który wrzuciłem, aby pokazać innym na czym polega ta gra,  to esport czy nie. Mnie ten gameplay sprawia radość i dopóki Halo istnieje dopóty będę kupował następne konsole Microsoftu. 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Overwatchma autoaima na konsolach? Przeciez ponoc dziecinny splatoon2 nawet go nie ma

Opublikowano

Na myśl o tym, że Microsoft połasi się na potencjalnie wyższe zyski ugnając przed płaczem noobów i zjanuszowi Halo 6 każdorazowo oblewam się zimnym potem...

4WDLIp5.gif

Obym tego nie dożył...

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Spokojnie Cezary, klapy nie są zainteresowane zakupem Xboxa.

L3YuBPu.gif

Opublikowano

Jestem pewny że Arena nie przejdzie większych zmian i dalej pozostanie ultra skillowa, a jednocześnie rozbudują grę o lepszy tryb Warzone i Firefigt a także prawilny tryb BTB gdzie janusze będą mogli się wyszaleć 

Opublikowano
Godzinę temu, Mendrek napisał:

Swego czasu konsolowy pro o nicku DSPStanky zrobił film jak rozwala prosów na konsolach. W filmie takie rycerzyki jak ty szyderczo piszczały o tym, że "auto-aim", "konsole", "nie da rady na PC". Gość się wkurzył, przeniósł się na PC i rozj*bał tą pc-tową hołotę, po czym zrobił z tego drugi film. I takie gekonki znowu wpełzły w ciszy pod taborety ;)

Mógł jeszcze nagrać filmik jak wygrywa na kierownicy, to byłby dowód na to, że kierownica jest tak samo dobrym narzędziem do grania w fpsy jak myszka i klawiatura

Opublikowano

Na PC też gram głównie na padzie i nigdy nie odstawalem, często kończę mecze na 1-3 miejscu, może poza CSem na PC grają jednak nooby... 

Opublikowano
W dniu 25.02.2018 o 16:14, easye napisał:

Na PC też gram głównie na padzie i nigdy nie odstawalem, często kończę mecze na 1-3 miejscu, może poza CSem na PC grają jednak nooby... 

pokazesz to na streamie, czy mamy ci uwierzyc na slowo?

Opublikowano

Możliwe.  Może i bym cos nagrał ale niestety PC Gaming ma to do siebie że w takim Doomie to już przy premierze było czasem ciężko o pełny pokój, teraz w to już nikt pewnie nie gra. W Destiny 2 grałem wyłącznie podczas bety, bez teamu, bez team shotow, z przeskokiem z 30 na 60 fpsow i zastanawiałem się kto (pipi) po 2 stronie gra... Poszukam za to wyników gdzieś online, może dokopie się do jakiś pomeczowych zdjęć wysyłanych kumplem, którzy wiecznie (pipi)ili to samo. Nawet jeżeli myszka daje przewage to w 3/4 produkcji tego w ogóle nie czuć. Daleki jestem od badania czy wynika to z wieku przeciwników, skilla czy z tego ze po 2 stronie gra Czarek na swoim dx4 w 15fpsach. Ba na konsoli to ja się za specjalnie nie wyróżnia, to co z takimi ludźmi robiliby Mazzeo na padzie, dawne PDT czy inni, którzy na fpsach się wychowali! I żeby nie było - rozumiem że jest CS, w których najlepsi celuja w ułamek sek w mm Pixel ale wszystko pozostałe - stereotyp... 

Edytowane przez easye

Opublikowano

granie w multi na pc w większości jest dla młodych dzieciaczków takie lole, doty, cs'y etc to domena youtubowego pokolenia bo darmowe granie w multi. 

Pc ma dojrzałcyh graczy ale celujących w inne gry jak football manager, total war, civilization, divinity, spellforce etc. Jak rozmawiam z praktykantami w mojej pracy to oni tylko cs-lol. To są ludzie co dłużej jak 30 minut meczu nie potrafią się skupić. A tytuły wymagające myślenia lub o mój boże CZYTANIA zapomnij. Wolą obejrzeć otwieranie skrzynki na youtube.

Opublikowano
W dniu 25.02.2018 o 14:27, pajgi napisał:

Mógł jeszcze nagrać filmik jak wygrywa na kierownicy, to byłby dowód na to, że kierownica jest tak samo dobrym narzędziem do grania w fpsy jak myszka i klawiatura

Ja nie umiem przejść Dark Soulsów na normalnym padzie (lub nie starałem się dostatecznie mocno, to samo), ale są ludzie, którzy przechodzą DS bez jednego trafienia grając na macie do tańczenia. Jak na dłoni widać, że mata do tańczenia >>> pad.

Opublikowano

Screenshot-2018-2-27%20Metacritic's%208t

Sony dopiero 7 xdddd microsoft bez miejsca xddd a niny gdyby nie 3ds i liczony bylby sam switch bylby pierwszy

Opublikowano

Microsoft klasyfikowany w kategorii mid-size publishers, do której zaliczyli wydawców którzy wydali 6-10 gier w zeszłym roku. Tam zajął 12-te miejsce, średnia 72 punkty :lapka: 

Opublikowano

w oczach klapow same exy powyzej 90 a potem wychodzi kur.wa ze nawet ubi z 67 assasinem rozklada ich na łopaty xddd

Opublikowano

Ubi jakie kocury :obama: 

Opublikowano

Ładnie rakowe Ubi i martwa Sega rozjechały najlepszy rok w historii Playstation :obama: 

Opublikowano
55 minut temu, asax napisał:

Microsoft klasyfikowany w kategorii mid-size publishers, do której zaliczyli wydawców którzy wydali 6-10 gier w zeszłym roku. Tam zajął 12-te miejsce, średnia 72 punkty :lapka: 

ahahah gorzej niż poziom guwna :dynia:

Opublikowano
2 minuty temu, asax napisał:

Ładnie rakowe Ubi i martwa Sega rozjechały najlepszy rok w historii Playstation :obama: 

Wydając gry na konsolę Sony? Hm, dziwne rozumowanie :) Cieszy mnie Sega, która wydaje EKSKLUZYWNIE serię Yakuza na Playstation. Nie dla xbota kiełbasa ;)

Opublikowano

No dla Mendrka są to exy, nie zagra w nie na żadnej innej platformie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.