Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

kermit najlepiej udaje, pamiętam jeszcze jak pół roku temu cieszył michę grając w drivecluba i razem szydzilismy  z zielonych niepełnosprawnych pełnosprawnych na forum

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

to nie mógł być prawdziwy kermit 

Opublikowano

Nie wiem co mu zrobiliście tam chuopcy, ale niezły z niego xbox soldier.

Opublikowano
7 godzin temu, kermit napisał:

a na ps4 pro fortnite w 810p :pawel:

Bzdura.

3 godziny temu, Nemesis napisał:

Jak praktycznie każda gra pro Enhanced. Chyba tylko TLoU remaster działa natywnie spośród tych dużych gierek.

Pare innych sie znajdzie, jak NBA czy Fifa. Pro celuje w checkerboard, o czym wszyscy wiemy. Jesli dla kogos to bariera nie do przeskoczenia to zostaja inne mozliwosci.

3 godziny temu, MaZZeo napisał:

ps4 pro przypomina Opla calibre,

Idz do sklepu i spojrz na polke jak wyglada PS4 Pro.

2 godziny temu, asax napisał:

CW dla klapów straciło rację bytu, bo jak Sony może odpowiedzieć na ostatnie dokonania Microsoftu? Game Pass, darmowe remastery, wiosenne premiery, lepsze multiplatformy, 

Gamepass poki co w polowie to gierki z 360, wiosenne premiery sa tak mocne ze wrzucili do tegoz, wsteczna mile urozmaicenie i  tyle, no chyba, ze taka bieda ze faktycznie wolicie ogrywac starsze gry. Jak kto woli.

Hehe, cos mi sie zdaje ze Wy nie rozumiecie o czym swiadcza te wszystkie ruchy MS, ale niech bedzie.

2 godziny temu, Ocelot napisał:

'sonylord' - definicja podludzi grajacych w 23 fpsach w multiplatforme.

To co powiesz o biedakach z Xboxa z ich PUGBEM, najmocniejsza premiera zadnego roku ?

2 godziny temu, asax napisał:

co w zamian może zaoferować Sony?

Cos tam sie znajdzie. Odbije pileczke i spytam kiedy MS przestanie sie wstydzic Xboxa, powazna firma tak sie nie zachowuje. Sony potrafi z otwarta przylbica przyznac sie, ze np. poszlo 7.6 mln Horizon.

Opublikowano

Kermit? Jak dzisiaj pamietam jak kazal mi leciec po xboxa na premiera, a potem gralismy godzinami w coopie w Dead Rising 3 i multi Titanfalla :fsg: 

Opublikowano

f13dd838-ff23-48b9-b916-de407d0dfde3.jpg

BLOODBORNE, TVTVTV, ŁODŹ PODWODNA,  LAS, GRZYBY, GIRSOFWAR8

Opublikowano

Podoba mi się jak niektórzy użytkownicy przenoszą się w czasie, najpierw do 2015 i premiery Bloodborne, a teraz do 2013 i pierwszej zapowiedzi Xbox One, w nadziei na powrót do strefy komfortu :obama: 

Halo, tutaj rzeczywistość, na dzień dzisiejszy  Xbox to najmocniejsza, najbardziej prokonsumencka, najlepiej wykonana i oferująca najwięcej (GamePass, EA Acces, darmowe remastery) konsola na rynku 

Opublikowano

Będzie grane w Crackdown remaster na Koxie :obama:  ZA DARMO!

Opublikowano
34 minuty temu, milan napisał:

kermit najlepiej udaje, pamiętam jeszcze jak pół roku temu cieszył michę grając w drivecluba i razem szydzilismy  z zielonych niepełnosprawnych pełnosprawnych na forum

Bo kermit wraz z hejwenem i rzecz ciemna fickiem od dłuższego już czasu zacięcie i bezpardonowo rywalizują o miano największej i najgłośniej na wietrze łopoczącej chorągiewy na tym forum...

Opublikowano

rzecz ciemna ;]

już któryś to piszesz, zabawne, świadczy o dużej bystrości i zaradnosci :) dobrze mieć czezara w obozie

Opublikowano

nie odbierajmy nikomu szansy na poprawę i naprawę swoich błędów :lapka:  Jestem pewien że Spencer każdego przywita z otwartymi ramionami 

Opublikowano

Wszyscy bedziemy pic rum i zeglowac po lzach klapow gdy oni beda zaklepywac sobie kolejke do kopii God of War :lapka: 

Opublikowano
42 minuty temu, asax napisał:

Xbox to najmocniejsza, najbardziej prokonsumencka, najlepiej wykonana i oferująca najwięcej (GamePass, EA Acces, darmowe remastery) konsola na rynku 

Eh,zeby zycie bylo takie proste, niestety nie jest i stad takie a nie inne wyniki konsoli..

Co mi po natywnym 4K, teraflopach, skoro wynudzilbym sie jak mops przy konsoli ? Ile mozna grac w to samo ? Jaranko wsteczna idealnie pokazuje sedno problemu z Xboxem One, no tak czy nie, no tak.

Opublikowano

Jak lubisz cienkie gry pokroju Gravity Rush to może i tak :potter:

Opublikowano

Na xboxie są tylko gry na poziomie takiego gravity rush :( chyba tylko dla rdr z trawą opłaca się kupić to guwno

Opublikowano

Bloodborne w plusie :kaz: 

Opublikowano
1 godzinę temu, asax napisał:

Podoba mi się jak niektórzy użytkownicy przenoszą się w czasie

Np Ty? Waliłeś Back to the Future i fapowałeś do XOX na wiele miesięcy przed premierą :D 

Opublikowano
2 minuty temu, Kyo napisał:

Np Ty? Waliłeś Back to the Future i fapowałeś do XOX na wiele miesięcy przed premierą :D 

co? trzeba rozróżnić kręcenie beki z artykułów  DF, od poważnego jaranka. 

Więc pudło Kyo ;) 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Del,

mózg mi sie spierdział od bredni aformo

Edytowane przez Hum

Opublikowano

bloodborne w plusie, nie dośc że to (pipi)  kupilem  za pieniadze, to jeszcze teraz dostanę drugi  raz w plusie, trzymajcie mnie, knack,  a teraz bb,  trend spadkowy.

Opublikowano
56 minut temu, _Be_ napisał:

Jak lubisz cienkie gry pokroju Gravity Rush to może i tak 

Wole "cienkie":rofl:, ale wprowadzajace powiew swiezosci Gravity Rush 2, niz grac 1000H w Destiny  :)

Oferta Plusa kozak, o to wlasnie chodzi, promowanie mniejszych, dobrze zrobionych tytulow.

Opublikowano

Jaki powiew swiezosci dalo gr2? 

Bloodborne i ratchet to mniejsze tytuly,? To ktore to te duze u sony? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.