Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

kermit najlepiej udaje, pamiętam jeszcze jak pół roku temu cieszył michę grając w drivecluba i razem szydzilismy  z zielonych niepełnosprawnych pełnosprawnych na forum

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 557,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

to nie mógł być prawdziwy kermit 

Opublikowano

Nie wiem co mu zrobiliście tam chuopcy, ale niezły z niego xbox soldier.

Opublikowano
7 godzin temu, kermit napisał:

a na ps4 pro fortnite w 810p :pawel:

Bzdura.

3 godziny temu, Nemesis napisał:

Jak praktycznie każda gra pro Enhanced. Chyba tylko TLoU remaster działa natywnie spośród tych dużych gierek.

Pare innych sie znajdzie, jak NBA czy Fifa. Pro celuje w checkerboard, o czym wszyscy wiemy. Jesli dla kogos to bariera nie do przeskoczenia to zostaja inne mozliwosci.

3 godziny temu, MaZZeo napisał:

ps4 pro przypomina Opla calibre,

Idz do sklepu i spojrz na polke jak wyglada PS4 Pro.

2 godziny temu, asax napisał:

CW dla klapów straciło rację bytu, bo jak Sony może odpowiedzieć na ostatnie dokonania Microsoftu? Game Pass, darmowe remastery, wiosenne premiery, lepsze multiplatformy, 

Gamepass poki co w polowie to gierki z 360, wiosenne premiery sa tak mocne ze wrzucili do tegoz, wsteczna mile urozmaicenie i  tyle, no chyba, ze taka bieda ze faktycznie wolicie ogrywac starsze gry. Jak kto woli.

Hehe, cos mi sie zdaje ze Wy nie rozumiecie o czym swiadcza te wszystkie ruchy MS, ale niech bedzie.

2 godziny temu, Ocelot napisał:

'sonylord' - definicja podludzi grajacych w 23 fpsach w multiplatforme.

To co powiesz o biedakach z Xboxa z ich PUGBEM, najmocniejsza premiera zadnego roku ?

2 godziny temu, asax napisał:

co w zamian może zaoferować Sony?

Cos tam sie znajdzie. Odbije pileczke i spytam kiedy MS przestanie sie wstydzic Xboxa, powazna firma tak sie nie zachowuje. Sony potrafi z otwarta przylbica przyznac sie, ze np. poszlo 7.6 mln Horizon.

Opublikowano

Kermit? Jak dzisiaj pamietam jak kazal mi leciec po xboxa na premiera, a potem gralismy godzinami w coopie w Dead Rising 3 i multi Titanfalla :fsg: 

Opublikowano

f13dd838-ff23-48b9-b916-de407d0dfde3.jpg

BLOODBORNE, TVTVTV, ŁODŹ PODWODNA,  LAS, GRZYBY, GIRSOFWAR8

Opublikowano

Podoba mi się jak niektórzy użytkownicy przenoszą się w czasie, najpierw do 2015 i premiery Bloodborne, a teraz do 2013 i pierwszej zapowiedzi Xbox One, w nadziei na powrót do strefy komfortu :obama: 

Halo, tutaj rzeczywistość, na dzień dzisiejszy  Xbox to najmocniejsza, najbardziej prokonsumencka, najlepiej wykonana i oferująca najwięcej (GamePass, EA Acces, darmowe remastery) konsola na rynku 

Opublikowano

Będzie grane w Crackdown remaster na Koxie :obama:  ZA DARMO!

Opublikowano
34 minuty temu, milan napisał:

kermit najlepiej udaje, pamiętam jeszcze jak pół roku temu cieszył michę grając w drivecluba i razem szydzilismy  z zielonych niepełnosprawnych pełnosprawnych na forum

Bo kermit wraz z hejwenem i rzecz ciemna fickiem od dłuższego już czasu zacięcie i bezpardonowo rywalizują o miano największej i najgłośniej na wietrze łopoczącej chorągiewy na tym forum...

Opublikowano

rzecz ciemna ;]

już któryś to piszesz, zabawne, świadczy o dużej bystrości i zaradnosci :) dobrze mieć czezara w obozie

Opublikowano

nie odbierajmy nikomu szansy na poprawę i naprawę swoich błędów :lapka:  Jestem pewien że Spencer każdego przywita z otwartymi ramionami 

Opublikowano

Wszyscy bedziemy pic rum i zeglowac po lzach klapow gdy oni beda zaklepywac sobie kolejke do kopii God of War :lapka: 

Opublikowano
42 minuty temu, asax napisał:

Xbox to najmocniejsza, najbardziej prokonsumencka, najlepiej wykonana i oferująca najwięcej (GamePass, EA Acces, darmowe remastery) konsola na rynku 

Eh,zeby zycie bylo takie proste, niestety nie jest i stad takie a nie inne wyniki konsoli..

Co mi po natywnym 4K, teraflopach, skoro wynudzilbym sie jak mops przy konsoli ? Ile mozna grac w to samo ? Jaranko wsteczna idealnie pokazuje sedno problemu z Xboxem One, no tak czy nie, no tak.

Opublikowano

Jak lubisz cienkie gry pokroju Gravity Rush to może i tak :potter:

Opublikowano

Na xboxie są tylko gry na poziomie takiego gravity rush :( chyba tylko dla rdr z trawą opłaca się kupić to guwno

Opublikowano

Bloodborne w plusie :kaz: 

Opublikowano
1 godzinę temu, asax napisał:

Podoba mi się jak niektórzy użytkownicy przenoszą się w czasie

Np Ty? Waliłeś Back to the Future i fapowałeś do XOX na wiele miesięcy przed premierą :D 

Opublikowano
2 minuty temu, Kyo napisał:

Np Ty? Waliłeś Back to the Future i fapowałeś do XOX na wiele miesięcy przed premierą :D 

co? trzeba rozróżnić kręcenie beki z artykułów  DF, od poważnego jaranka. 

Więc pudło Kyo ;) 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Del,

mózg mi sie spierdział od bredni aformo

Edytowane przez Hum

Opublikowano

bloodborne w plusie, nie dośc że to (pipi)  kupilem  za pieniadze, to jeszcze teraz dostanę drugi  raz w plusie, trzymajcie mnie, knack,  a teraz bb,  trend spadkowy.

Opublikowano
56 minut temu, _Be_ napisał:

Jak lubisz cienkie gry pokroju Gravity Rush to może i tak 

Wole "cienkie":rofl:, ale wprowadzajace powiew swiezosci Gravity Rush 2, niz grac 1000H w Destiny  :)

Oferta Plusa kozak, o to wlasnie chodzi, promowanie mniejszych, dobrze zrobionych tytulow.

Opublikowano

Jaki powiew swiezosci dalo gr2? 

Bloodborne i ratchet to mniejsze tytuly,? To ktore to te duze u sony? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.