Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Lepiej zagrać trzeci raz w Gears of War niż w cokolwiek nowego na PS4.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Jeszcze wczoraj wleciał XBOX L A U N C H E X C L U S I V E Deep Rock Galactic do pogrania w coopie z ziomkami z live, a dzisiaj kolejne testy piratów wypalające pustkę w duszy :obama:

XBOX KRUL PLAYSTATION CHUY

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

DEEP ROCK GALACTIC O CH,UJ CO ZA TYTUŁ SYSTEMSELLER

Opublikowano

Darwin Project premiera 9 marca, a na PlayStation co? Gra dla fanów transhumanzmu i rukania robotów? 

Opublikowano

Trzeba przyznać że wyjdzie/wyszło ostatnio trochę gierek na Xboxa, Claybook, Deep Rock Galactic, Darwin Project. Jasne każda z nich to bekowy Console Launch Exlusive, ale przede wszystkim są to bardzo fajne gry

Więc radze teraz ich nie deprecjnować bo pewnie za kilka miesięcy gdy wylądują na PS4  może dojść do niezręcznej sytuacji, w stylu tej kiedy to Figaro jarał się premierą Elite: Dangerous na PS4 

Edytowane przez asax

Opublikowano

claybook? chodzi o te łamigłówki z plasteliny? na prawde? 

Opublikowano
2 minuty temu, MAJOR SZEJDI napisał:

łamigłówki z plasteliny?

Ale dreams to Ty szanuj

Opublikowano

naprawdę 

Opublikowano

Porty - życzenia i stan faktyczny

Ten temat idealnie podsumowuje zboków i ta smieszna konsole, ktora nawet wysylania wiadomosci do znajomych nie potrafi xd

2018, a nintendo nadal nie umie zaimplementowac gadu-gadu, no ale beda kartony po niesprzedanych wii u w cenie $60 wiec jaranko.

Opublikowano
38 minut temu, asax napisał:

Trzeba przyznać że wyjdzie/wyszło ostatnio trochę gierek na Xboxa, Claybook, Deep Rock Galactic, Darwin Project. Jasne każda z nich to bekowy Console Launch Exlusive, ale przede wszystkim są to bardzo fajne gry

jprdlcoo? :rotfl::pawel: 

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

jeszcze będziesz się zagrywał w Darwin Project, Yakubie 

Opublikowano

kolejny ex na xbona hehe, a na plejguwno dalej tylko remaster bicia giganta po kasku

Opublikowano

Trochę fedrowałem wczoraj ten kosmiczny wungiel, całkiem całkiem. :notbad:

Ale póki co najważniejsze na horyzoncie, to Sea of Tears i długie godziny spędzone na wspólnym żeglowaniu w doborowym, pozbawionym klaperskiej obecności, towarzystwie.

Opublikowano

pokażcie mi jakies gierki na ps4 w kategorii coop symulator pirata z cyber falami, zombie coop symulator survival z bazą czy coop destrukcja miasta z mocą miliarda tflopow

tak jak myslalem okrągłe nic :/ co za żenada

Opublikowano

pokażcie mu bo ja akurat nie moge teraz pisać

Opublikowano

pokażcie mi jakieś gierki na xboxa w kategorii gra ze średnią powyżej 90%

tak jak myślałem okrągłe nic :/ co za żenada

Opublikowano

Pokażcie mi jakieś gierki na ps4, które nie są remasterami lub klonami jedynej gry wartej uwagi, jaka wyszła na ps3. Tak  jak myślałem okrągłe nic :/ co za żenada

Opublikowano

ale bym Ci przyebał w to czoło :)

Opublikowano
12 minut temu, Pupcio napisał:

pokażcie mi jakieś gierki na xboxa w kategorii gra ze średnią powyżej 90%

70Jd1Bo.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.