Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Słowo klucz: gorszego sortu. 

Czuję, że boisz sie Yakubku, że i do Twoich drzwi policja zapuka. 

Opublikowano

to co, widzimy się na komendzie Panowie :ogor: Chyba można to potraktować jako zlot :kaz:  

Opublikowano

Ja się tylko śmieję z tych daunów co krzyczą od roku, że gold jest tańszy od świetnego PS+

Opublikowano

Wlasnie dostalem wezwanie na komende w Cambridge :obama: Sprawa jest powazna chyba nawet u nas w UK.

Halo, halo @raven_raven jak tam sprawa wyglada u Ciebie w Berlinie?

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

To co Panowie, ostatni wspólny rejs w GOTY  Sea of Thieves zanim wszyscy trafią do pierdla. 

Opublikowano

W pierdlu pogracie sobie w gierki, a pupy wszak macie już wyćwiczone przez Spencera, także raj dla was i nie wahajcie się ani chwili ;)

Opublikowano
15 minut temu, Mendrek napisał:

W pierdlu pogracie sobie w gierki, a pupy wszak macie już wyćwiczone przez Spencera, także raj dla was i nie wahajcie się ani chwili ;)

Jeśli ma być to dymanko jak za pierwszy 3 lat Xboxa to ja nie chcę być hetero.

Opublikowano

Mendrek nie brałeś może pod uwagę być takim samym nieogarem od Sony w przypadku telewizorów ? Nie rozumiem jak możesz tak oddawać pole do popisu takiemu kukuryku .... 

Opublikowano
1 godzinę temu, Mendrek napisał:

Xbox od zawsze był konsolą miłą dla złodziei i przekręciarzy. W poprzednich CW zalewałem tematy linkami z przekrętami związanymi z przekrętami na MSP (a także tanie kluczyki na PC, bo w sumie to też platfiorma idealna dla złodziei). Pomijam że X360 był bardzo wcześnie złamany i swoją piracką tożsamością zdobył grono miłośników w Polsce. I oczywiście dla wielu niczym januszy z łódzkiego CH Ptak, kupowanie ze sprawdzonych i nieszemranych źródeł było "frajerstwem". Wnioski z tego jakie to są ludzie, wyciągnij sobie szary graczu szukający porady do jakiego obozu dołączyć, wyciągnij sobie sam ;)

Cytat

Battlefield 3 239/5 = 47,80zł

1.

2. drab \bk\

3. Arik_19 (bk)

4. Mendrek (bk)

5. falcon87pl (bk)

Wpisuję się i brakuje ostatniego z kartą,

Cytat

Dungeon Hunter: Alliance 47/5= 9,40 zł

1. Decanabol (jest karta)

2. szymon1991(bez karty) 

3. beny25b (bez karty)

4. Mendrek (bez karty)

5. Nonname

Gra za 47zł? Oj za drogo. 9,40 to ja rozumiem.

xDDDDDDDDDDDDDDDD

ZŁODZIEJE PIER,DOLONE

Edytowane przez ragus

Opublikowano

smiecie yebane zlodziejaszki niebieskie gnidy hehhee

Opublikowano
Cytat

Składka na Crash Bandicoot 1 i 3 oraz Crash Team Racing

3*18 = 54/5 = 10,80zł

1. mnk (mam kartę)

2.

3.

4.

5.

fani plejstejsztyn to by nawet ziarmko piasku podzielili gdyby się dało

Opublikowano

Jaki orzeł biznesu xD

To jest chyba juz ta scena w której berlinek znika na dwa dni, po których wróci jak juz kurz opadnie i jakby nigdy nic po raz kolejny przedstawi swój belkot objawiony na 6 linijek.

Edytowane przez Hum

Opublikowano
41 minut temu, ragus napisał:

Gra za 47zł? Oj za drogo. 9,40 to ja rozumiem.

xDDDDDDDDDDDDDDDD

ZŁODZIEJE PIER,DOLONE

niebieskie glonojady za 5 zł to by loda ojebali na ulicy, no cóż jakie plejsztejszon taka baza użytkowników.

Opublikowano
W dniu 2.03.2018 o 03:18, gekon napisał:

wątpię, mondry ma silną psychę, od urodzenia hartowaną w ogniu szykan i obelg, oczywiście w 100% słuszne, sprawiły, że to mechaniczna bestia do pisania sucharów, bzdetów i kłamstw - bez cienia poczucia własnej godności 

Ja to tylko zacytuję dla potomnych, bo tak trafnej analizy nie powstydziłby się nawet Jung. :banderas:

Opublikowano

Swietny news, akurat na cdkeys promo na golda XD

Opublikowano
1 godzinę temu, Yakubu napisał:

Ja się tylko śmieję z tych daunów co krzyczą od roku, że gold jest tańszy od świetnego PS+

No bo jest. Wchodzisz na keye.pl i rok golda jest o 40 zł tańszy od roku ps+. Nie mówiąc już że przy doładowaniu MS dorzuca jeszcze dodatkowy miesiąc bez dopłat.

Opublikowano

no ale w keye.pl i cdkeys sa kradzione

jedyne legitne źródło to rtv euro agd

Opublikowano

Ostatni rok golda kupilem na amazonie za polowe ceny. Niby porzadny sklep, a kradna yebani.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano
3 minuty temu, aphromo napisał:

Swietny news, akurat na cdkeys promo na golda XD

Opublikowano

który to juz raz klapy chca toczyc beke a sami wychodza na niesamowitych idiotów?

przestałem liczyć :)

Opublikowano

No być tak oranymi na forum o gierkach, to strach pomyśleć jak bardzo chuyowo musi ich życie codzienne wyglądać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.