Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Spencer się trochę wykosztował, a wystarczyło postawić budkę z zapiekanki i klapy same by się zbiegły :kaz:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
3 minuty temu, aphromo napisał:

Nie wiem, mi sie wydaje ze fani gier pojda tam gdzie jest wiecej gier.

Fani gier zobaczą wszystko - idioci będą się zastanawiać czy jak już jechali kilkadziesiąt km to czy chce im się iść w prawo 100m XD

Opublikowano

Budynek M jest dzwiękoszczelny, moga płakać do woli, nikt nie bedzie slyszal.

Opublikowano

Klapom by wystarczyło, że Kojima by się zesrał na scenie i tak by były wygrane targi

Opublikowano
3 minuty temu, Pacquiao napisał:

Fani gier zobaczą wszystko - idioci będą się zastanawiać czy jak już jechali kilkadziesiąt km to czy chce im się iść w prawo 100m XD

Bądź kilka tysięcy ;)

Opublikowano
12 minut temu, aphromo napisał:

Nie wiem, mi sie wydaje ze fani gier pojda tam gdzie jest wiecej gier.

czyli Battlefront, Destiny, Call of Duty i inne multiplatformy które zajmowały dużą część powierzchni wystawienniczej Sony na ubiegłorocznym E3?

PlayStation-booth.jpg

img_047.jpg

E3Floor03.jpg

Opublikowano
12 minut temu, _Be_ napisał:

Klapom by wystarczyło, że Kojima by się zesrał na scenie i tak by były wygrane targi

Jedno jest pewne, podkład muzyczny  wybrałby  najlepszy.

Skubany umie w to

Opublikowano
16 minut temu, _Be_ napisał:

kolejny trailer Shenmue 3 czy Final Fantasy VII i będzie ZAORANE

Opublikowano
22 minuty temu, _Be_ napisał:

No to jak wynajmują własną powierzchnie rozgniatającą niebieskie karaluchy to chyba logiczne, że coś tam chcą pokazać. 

Jesli chodzi o to, fakt zarowno MS jak i Nin musza dowalic czyms naprawde dobrym bo poki co tak srednio jest. Jak bedzie zobaczymy, ostatnie pokazy MS i Nin ( mowie o InsideX i Directie ) to byly takie wypadki przy pracy.

Wlasnie doczytalem, ze MS na tym malutkim stanowisku w hali E3 pokaze .... Mixera xd co za dzbany.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
4 minuty temu, raven_raven napisał:

kolejny trailer Shenmue 3 czy Final Fantasy VII i będzie ZAORANE

Jeszcze gameplay z Days Done :banderas: + trailer The Last of Us II. Sony może namieszać w 2020.

1 minutę temu, aphromo napisał:

Wlasnie doczytalem, ze MS na tym malutkim stanowisku w hali E3 pokaze .... Mixera xd co za dzbany.

Większego kalibru szkoda na te niebieskie karakany z ich tlou-like cinematic experience.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
13 minut temu, asax napisał:

czyli Battlefront, Destiny, Call of Duty i inne multiplatformy które zajmowały dużą część powierzchni wystawienniczej Sony na ubiegłorocznym E3?

Tak, tak samo bedzie i u MS nawet w tej luksusowej hali obok. Dlatego nie moge sie nadziwic ich decyzji, coz, ich pieniadze ich wola.

3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Szkoda mocniejszego kalibru na te niebieskie karakany z ich tlou-like cinematic experience.

Gameplay z Ghost of Tsushima, nowego projektu From i zadowolony

Opublikowano
Teraz, aphromo napisał:

przestań się ośmieszać. Microsoft ma dwa stanowiska w Los Angeles Convention Center, na jednym pokaże gry na Xboxa a na drugim Mixera. 

Wiem że dopiero wróciłeś, ale w obliczu dzisiejszej kompromitacji zniknąłbym na twoim miejscu, na jakiś miesiąc i udawał że nic się nie stało 

Opublikowano
Teraz, asax napisał:

przestań się ośmieszać. Microsoft ma dwa stanowiska w Los Angeles Convention Center, na jednym pokaże gry na Xboxa a na drugim Mixera. 

In a post on Xbox Wire, Mike Nichols, Corporate Vice President and Chief Marketing Officer at Xbox said Microsoft will still have a presence on the Convention Center show floor, but it will be dedicated to Mixer, the company's Twitch competitor.

Opublikowano

okej pomyliłem się (opierałem się na wcześniejszych informacjach) przepraszam 

Opublikowano

1. Nowa mapa do gow4 - 70% botów zadowolonych - do odhaczenia

2. Sea of Thieves - 20% botów zadowolonych - do odhaczenia

3. SoD2 -  5 % botów zadowolonych - do odhaczenia

Pozostałe 5% to obszczymury co mają pozostałe konsole i po prostu pograją na ps4 i  switchu.

Plan na 2018 wypełniony.

Opublikowano

apromo jaki ból dupy że MS zmiażdżył wynajęty bazar Sony na E3 własnym wypasionym budynkiem obok  :) 

Opublikowano

ms moglby jeszcze kupić ta druga hale i wyje.bac sony żeby musieli stac pod mostem jak bezdomne karaluchy

Opublikowano
8 minut temu, Matriks_1111 napisał:

Jak nie gonienie myszą w VR to przepychanie się na to, kto ma większą powierzchnię wystawową - szczyt absurdu został już osiągnięty :yao:

w końcu coś ciekawego się dzieje ;). Ale trochę smutne jest już rozgniatanie niebieskiego batalionu.

Opublikowano
4 minuty temu, Matriks_1111 napisał:

Jak nie gonienie myszą w VR to przepychanie się na to, kto ma większą powierzchnię wystawową - szczyt absurdu został już osiągnięty :yao:

Moss to b. chwalony projekt na VR czy to sie komus podoba czy nie, nie robie z boxow na E3 zadnej afery, ale triumfalizm spowodowany MS Theatre jest nieuzasadniony.

11 minut temu, Daddy napisał:

MS zmiażdżył wynajęty bazar Sony na E3 własnym wypasionym budynkiem obok  :) 

MS w tym roku ma inne problemy niz boxy na e3, mianowicie nie maja nic zapowiedzianego/hintowanego na kolejne lata.

Opublikowano

W sumie Kaz idealnie oddaje mentalność klapka - uciekł z tonącego okrętu. Jak szczur :yao:

Opublikowano
Teraz, aphromo napisał:

MS w tym roku ma inne problemy niz boxy na e3, mianowicie nie maja nic zapowiedzianego/hintowanego na kolejne lata.

Widzę, że wehikuł czasu opanowany albo mocarz był na tapecie. Skąd wiesz, że nic nowego się w lineupie nie pojawi na samym E3?

Opublikowano

forza 8, gow5, sod3.

Mam nadzieje że będą rozdawac przy wejściu parasole, bo jak wiadomo, to lepkie co leci  z góry na twarze to deszcz.

Opublikowano

MS juz od zeszlego roku ma powazne problemy wydawnicze, w tym roku po prostu nic nie maja.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.