Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Polecam odwiedzić temat o e3 i sprawdzi co się w nich działo przez ostatnie lata po konferencjach microzenady i Sony. 

W czerwcu powtórka :fsg:

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
1 minutę temu, nobody napisał:

gdzieś tak koło 40-tki zorientujecie się, że trochę przypau walczyć co rok HaloGearsyForzą, ze średnią gorszą niż mysz z VR

i wtedy zacznę się myszami w vr interesować?

zapisane w pamiętniku, żeby koniecznie jednak dołączyć do klubu 27

Opublikowano

mysle że nawet Yeti ma wy(pipi)ane w tą mysz ale dzisiejszy beka content był całkiem okej

Opublikowano
2 minuty temu, YETI napisał:

Polecam odwiedzić temat o e3 i sprawdzi co się w nich działo przez ostatnie lata po konferencjach microzenady i Sony. 

W czerwcu powtórka :fsg:

Wyobrażam sobie jak siedzisz z wypiekami na twarzy i oglądając ze łzami w oczach trailer myszy w VR, krzyczysz na cały głos i płaczesz ze szczęścia jednocześnie - to jest żenada.

Opublikowano

A pamiętacie BELOW  xDDDDDD

bedzie grane w 2018!

yebane celeste z mieczykiem, tworzone już 10 lat.

Opublikowano

ashen, below, ori 3, piracie, state 2, crackdown 3, forza horizon 4

i donsterydo wie co jeszcze :obama:

Opublikowano

btw milan boga się nie boisz? Nie wzywaj imienia Celeste nadaremno, nie godzi się do tutejszego szamba wprowadzać tego arcydzieła

są pewne granice na prawdę

Opublikowano

To mówicie, że Spencer wynajął budynek, gdzie pokażę grę, która przebije swoją średnią taki tytuł jak Moss? Jak tak dalej pójdzie, to może za 5 lat zbliża się do średniej Horizon. 

Boty i te ich nadzieję przed e3, a zaraz po konferencji masowy transport w wagonach bydlecych na Teneryfe. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano
2 minuty temu, raven_raven napisał:

A pamiętacie DEEP DOWN XDDDD

ja pamiętam Scalebound ;););)

Opublikowano

scalebound przynajmniej oficjalnie pogrzebane, deepdown below nadal robiony po  nocach xD

Opublikowano

Przeciez takiego (pipi) jak Celeste nawet MS nie pokaze :dynia:

A wlasnie przegladam sobie temat o E3, ragus wierzyl w Sunset Overdrive 2:banana:

Opublikowano

Na Xboksie nawet skasowane gry są warte zapamiętania, na plejbekę z kolei no tak średnio bym powiedział

1 minutę temu, aphromo napisał:

takiego (pipi) jak Celeste

ty (pipi)o (pipi)ana

Opublikowano

Scalebound wygladało jak nudne go,wno, niestety była to nadzieja dla konsoli microsoftu, inni  przewijali i gardzili.

Nigdy mi nawet nie drgnął,  moze poza 1 filmikiem bez gameplayu.

Opublikowano

hophop w prawo w grafice z pegasusa 10/10 panowie!

Opublikowano
1 minutę temu, raven_raven napisał:

Na Xboksie nawet skasowane gry są warte zapamiętania, na plejbekę z kolei no tak średnio bym powiedział

Wszyscy pamietamy forumkowa zmiane frontu po ogloszeniu decyzji o skasowaniu SC, Platinum smieszny developer, nic nie umieja itp :)

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

hophop w prawo w grafice z pegasusa 10/10 panowie!

i te dialogi xD w okami  szydera, co oni tam peir,dolą szyfrem,  niemców się boją? a w celeste? zaaaayebisteeeee!

Opublikowano
7 minut temu, kermit napisał:

ashen, below, ori 3, piracie, state 2, crackdown 3, forza horizon 4

i donsterydo wie co jeszcze :obama:

Below zmienia tytuł na Above i na koniec nowego trailera info, że premiera już jesienią 2021 roku.

Opublikowano

Celeste za trudne do ogarnięcia w klaperskim świecie, jest ktoś zdziwiony xD?

ale spoko nadchodzi gra na Waszym poziomie. Zgadniecie o jakim tytule mówię? Podpowiedź:

UAAAAAAARHG ZABIJE CIE ATENA UUUUUGAAAA CZY JESTEŚMY MĘŻCZYZNAMI

Opublikowano

w 2 kwartale 2018 roku  modne będzie granie w Celeste, oraz kolor brązowy.

Opublikowano

Below? No fajnie zapowiada się ta gierka zapowiedziana juz w 2014 roku, moze wreszcie wyjdzie.

Opublikowano
31 minut temu, MaZZeo napisał:

będzie

czuję w moczu że w tym roku MS zaora towarzystwo

radzę klapom nie wchodzić na forum dzień po konfie, bo zielony walec z Adolfem za kółkiem przejedzie sie po niebieskich karakranach

Cytuje do pozniejszego uzytku.

Opublikowano

Na switcha do czerwca nie wyjdzie żadna nowa gra więc zagrają nawet w celeste :) 

Opublikowano
1 minutę temu, XM. napisał:

Below? No fajnie zapowiada się ta gierka zapowiedziana juz w 2014 roku, moze wreszcie wyjdzie.

Crackdown 3 dal rade, to i below sobie poradzi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.