Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Ale ja nie bronie tej  konferencji, chcę tylko abyś spróbował zrozumieć otaczającą cię rzeczywistość 

no ale okej można się zniżyć do twojego poziomu i pisać "merytorycznie": Haha beka z Minercrafta, co ty Spencer odpyerdalasz, piraci bez grafiki beka xDDD 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 530,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

W takim razie dobrze wiedzieć, że pokazy na E3 są robione dla ludzi z forum PSXE, a nie dla wszystkich grających. Masz rację, mogą sobie olać ponad 140 mln swoich klientów na rzecz użytkowników PSXE, którzy nawet Xone nie mają ;)

Opublikowano

No tam tak nie pisałem.

Poza tym gdybys rozumiał o co  chodzi to nawet nie chodzi o  samą grę, tylko o fakt że była główną siła na konfie. kolejna wersja klocuszków  w 4k.

1 minutę temu, Pacquiao napisał:

W takim razie dobrze wiedzieć, że pokazy na E3 są robione dla ludzi z forum PSXE, a nie dla wszystkich grających. Masz rację, mogą sobie olać ponad 140 mln swoich klientów na rzecz użytkowników PSXE, którzy nawet Xone nie mają ;)

Ha xD to w takim  razie złego słowa  o playstation nie powinno sie mówić patrząć na sprzedaż ich konsol. Niewazne że kłamali, nie wydają obiecanych gier, ważne ze pieniążki lecą.

Opublikowano

Activision ma CoD'a, EA ma BF'a, a MS Minecrafta. Niektórzy wydawcy po prostu mają gierki, które nikogo nie obchodzą na forum PSXE, ale czasem jednak wypada coś o nich wspomnieć ;)

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano
13 minut temu, asax napisał:

Ale ja nie bronie tej  konferencji, chcę tylko abyś spróbował zrozumieć otaczającą cię rzeczywistość 

no ale okej można się zniżyć do twojego poziomu i pisać "merytorycznie": Haha beka z Minercrafta, co ty Spencer odpyerdalasz, piraci bez grafiki beka xDDD 

Aha - już rozumiem - czyli jesteś adwokatem MS'u. Tutaj w CW wyjaśniasz rzeczowo dlaczego Minecraft który tak bardzo #nikogo ale z Sony dlaczego rakowe produkcje tak bardzo beka :D O ja pierdole :dynia:

Ja serio już mogę pojąć fenomen bronienia pudełka. Ale bronienie korporacji :facepalm:

Edit: tak wiem niczego nie bronisz - Ty tylko wyjaśniasz otaczającą nas rzeczywistość :D

Opublikowano

nie wiem co właśnie chciałeś udowodnić Kyo tym postem z CW i żartem z targów, ale mogę Cię zapewnić że w du.pie mam tę korporacje. Gdy ktoś żartuje to ja też żartuje, a gdy ktoś piszę głupoty poważnie to staram się wyjaśnić dlaczego to głupoty. 

Opublikowano

Asax czy Don steryd to twój zaginiony brat?

Opublikowano

1 minutę temu, asax napisał:

nie wiem co właśnie chciałeś udowodnić Kyo tym postem z CW i żartem z targów, ale mogę Cię zapewnić że w du.pie mam tę korporacje. Gdy ktoś żartuje to ja też żartuje, a gdy ktoś piszę głupoty poważnie to staram się wyjaśnić dlaczego to głupoty. 

No też piszesz głupoty czasem, że aż w oczy to razi XD Chociażby cytowanie mnie o łajbie i pisaniu i obrażaniu sot, skoro ty sam to uskuteczniasz w niektórych postach XD 

I ty chcesz mi powiedzieć, że uskuteczniasz foruming? XD Jezu, ten koleś jest totalnym zaprzeczeniem samego siebie.

Opublikowano

@Pupcio

wątpie, jeszcze nie wleciały tabelki sprzedażowe

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
1 minutę temu, asax napisał:

Kyo chyba chciał udowodnić że beka z Ciebie asax i twojego wyjaśniania rzeczywistości. I że czekamy aż spakujesz beczułki  z rumem, nakarmisz papugęi  wyruszysz na nieznane wody.

Opublikowano

ms musial pokazywac Minecrafta ale odpalcie sobie konferencje i mine spencera - widac ze cierpi i woli dobre gierki, ja mu ufam

Opublikowano
Teraz, Faka napisał:

I ty chcesz mi powiedzieć, że uskuteczniasz foruming? XD Jezu, ten koleś jest totalnym zaprzeczeniem samego siebie.

Proszę translacje tego postu na język polski. Chyba, że to jest to słynne pierdnięcie mózgu.

1 minutę temu, MYSZa7 napisał:

wątpie, jeszcze nie wleciały tabelki sprzedażowe

wam to by się przydały tabletki a nie tabelki :usmiech: 

Opublikowano

Poza tym nie wiem gdzie widzisz kręcenie beki z rakowych gier na E3 u Sony. Po prostu chciałem pokazać jak to rzeczywiście wygląda, bo sugerowano wiele razy że jakie to Sony ma exy na E3 po czym rzeczywistość wygląda że większość tych stanowisk wystawienniczych zajmują multiplatformy, ot zwykła informacja dla aphromo 

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

Asax czy Don steryd to twój zaginiony brat?

Może to altero drona

Opublikowano
2 minuty temu, asax napisał:

Co chciałem udowodnić? Bronisz MSu. Korpo. Płacą Ci? A to luzik.

Sony inwestuje w Now - to piszą i mówią o tym Now. Bo wydali kasę ale nikt normalny tego nie broni.

Sony zainwestowało w VR - wydaje jakieś gówno gierki o myszce które kupią dzieci i Yeti - no nikt Sony nie broni (dopisek - NORMALNY).

MS kupił Minecrafta - pokazują grę jako główną atrakcję konfy - przychodzi asax i wyjaśnia nam otaczającą nam rzeczywistość. Jak nawet bluber czy ktoś tam innym napisał - chłopie to było słabe a Ty dalej brniesz :D

Opublikowano

2 minuty temu, kermit napisał:

ms musial pokazywac Minecrafta ale odpalcie sobie konferencje i mine spencera - widac ze cierpi i woli dobre gierki, ja mu ufam

no tak nie za abrdzo

Opublikowano
1 minutę temu, kermit napisał:

Po prostu włodarze MS-u zrobili go w chooya. Wyszedł na scenę na 5 minut przed konfą, usłyszał że będą eksy, ale nie wiedział jakie. 

Opublikowano
3 minuty temu, kermit napisał:

Tak jak Pan kermit napisał.

Opublikowano

Ale może asax pasjonuje się minikraftem? Tego nie wiesz Kyo

4K Minecraft xd, żenada prawie tego samego kalibru co pokazy dreams 

Opublikowano

Myślę że pomijając jak odpychające jest dreams, to nie zasługują na takie porównanie.

Opublikowano

No minikraft przynajmniej jest fajny

Opublikowano

Chyba że chodzi o  cringe

Opublikowano
1 minutę temu, Kyo napisał:

MS kupił Minecrafta - pokazują grę jako główną atrakcję konfy - przychodzi asax i wyjaśnia nam otaczającą nam rzeczywistość. Jak nawet bluber czy ktoś tam innym napisał - chłopie to było słabe a Ty dalej brniesz :D

nigdzie nie bronię tej konferencji, ani Minecrafta. Chciałem tylko uświadomić milana że nie jest sam na świecie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.