Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
13 minut temu, Metoda napisał:

Drajwklap też był grą usługą?

Jeszcze jak. 

Opublikowano
7 minut temu, Rayos napisał:

Skull & Bones 

Skull & Bones bardziej przypomina World of Warships czy World of Tanks niż Piratów :kaz: 

Edytowane przez asax

Opublikowano
3 godziny temu, asax napisał:

Różnica jest tak że Driveclub to taki trochę gorszy PGR, a czy ktoś jest mi w stanie wskazać podobną grę do Sea of Thieves? 

Pixel Piracy i Sid Meier's Prates! 

Opublikowano

Pececiorze już ogarnęli cheaty w SoT, także wspaniały crossplay xD

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Jest jakiś cheat który przemieni to guwno w dobrą gre? L M A O

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

Jest jakiś cheat który przemieni to guwno w dobrą gre? L M A O

Może byc ciężko. Inny developer już próbował przy swojej gierce i sie nie udało. 

red-dead-redemption-cheats-codes-list-14

Opublikowano

Ależ niebieskie robaki boli, że gracze mają wywalone na średnia na MC i bawią się dobrze, pozwalając zasłużonemu RARE bić rekordy sprzedaży. :obama: Nie to co Ni No Gó.wni II, co? Średnia 87, a nikt tego śmiecia nie chce kupować. Taki obraz Was, zwierzęta.

Opublikowano

Ni no sruni 2 wspaniałe recki a ludzie narzekają. Sea of thieves (pipi)owe recki a ludzie dobrze się bawią. Komu wierzyć dziennikarzom czy zwyklym graczom?

Btw sprawdźcie recke sea of thieves w PSXextreme :) polecam każdemu klapersowi

Opublikowano

Czy są na tym forum więksi hipokryci niż boty aktywnie udzielające się w CW? A nie, zapomniałem, to tylko trolink z ich strony

Opublikowano

No, na Xboxie nie da się żeglować myszą na jakiejś kur.wa tratwie. Wiadomo, ch.uj nie konsola

Opublikowano

HDR jest uzależniony od mocy konsoli? Serio pytam. W takim One S jest przecież piękny HDR np w takiej Forzie.

Na moje to wersja na Xone był bardzo dobrze zoptymalizowana gdzie na PS4 to był przecież koszmarek i pewnie mają "problem".

Opublikowano

Dlaczego boty cieszą się grą 69 a klapy ziewają przy 96?

A ponieważ jest takie coś jak poprzeczka, u nas podniesiona, w botowni leży jak grabie na trawie.

Co jakiś czas ktoś nadepnie i  sie yebnie w ten łeb.

Edytowane przez milan

Opublikowano
11 minut temu, Kyo napisał:

HDR jest uzależniony od mocy konsoli? Serio pytam. W takim One S jest przecież piękny HDR np w takiej Forzie.

Na moje to wersja na Xone był bardzo dobrze zoptymalizowana gdzie na PS4 to był przecież koszmarek i pewnie mają "problem".

No tak serio to raczej nie. Ważne jakie hdmi ma konsola port i kabel chyba. No ale się nie znam a to cw ok?;)

Opublikowano
1 minutę temu, blantman napisał:

No tak serio to raczej nie. Ważne jakie hdmi ma konsola port i kabel chyba. No ale się nie znam a to cw ok?;)

No nie ok, bo w CW każdy się zna.

Opublikowano

69 to idealna ocena obrazujaca zwiazek spencera z swoimi fanami

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.