Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

jaranie się zapowiedziami xD 

konkurencja dla gierek na 2020 rok xD

Edytowane przez asax

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
8 godzin temu, Andrew21 napisał:

To może napisz jakimi to zapowiedzianymi exami na xboxa jarasz sie najbardziej. Napisz o grach które będą konkurencją dla nowego god of war, last of us 2, czy days gone.

Czekam tylko na Ori i Below. Resztę zapowiedzi ogra się kiedyś jak już nie będzie w co grać, nie mam na nie żadnego ciśnienia.

Opublikowano

zawsze mnie ropyerdala jak gracz pyta gracza: No powiedz jakimi zapowiedziami się jarasz? jakie trailery oglądasz, jakie gify sobie zapisałeś w zakładkach? xD 

Opublikowano

sot, state 2, crackdown 3, below, ashen, fh4, najwieksza hala na e3 i spencer wie co jeszcze

plus najlepsze rdr2, metro, tomb rider i inne guwna od ubi

do tego gamepass <3 chyba sobie zwale

Opublikowano
11 godzin temu, Andrew21 napisał:

god of war, last of us 2, czy days gone

wymieniłeś jedną grę to ma byc ten mityczny gamechanger od sony?

Opublikowano

no mogli nazwac days of gone

jezu jakie to sony jest innowacyjne

Opublikowano
sot, state 2, crackdown 3, below, ashen, fh4, najwieksza hala na e3 i spencer wie co jeszcze

plus najlepsze rdr2, metro, tomb rider i inne guwna od ubi

do tego gamepass
Ten post uświadomia ile nas jeszcze czeka beki w tym roku. Wylewanie guwna wiaderkami na 69%, to dopiero początek.
Spencer, szanuję :banderas:
Opublikowano

Oj bedzie beka na chacie podczas wybijania zombiakow w State 2, niszczenia miasta w Crackdown 3 czy przemierzania Japonii w FH4. Nie wspomne juz o wspolnejj zegludze po premierowym paczu SoT :fsg:  A klapy smutne 20h skryptow i szybko na pchli.

Opublikowano

A pod koniec roku chwila refleksji i zadumy przy pięknym Ori :obama: 

Opublikowano

Pieknym Ori, pieknym Ashen i pieknym Below :banderas: 

Opublikowano

Przecież wszyscy wiedzą, że jesteście masochistami. Zamiast 20h zabawy z najwyższej półki, to 80h wylewanie guwna wiaderkami na 69%. Spokojnie, spencera już szykuje kolejna porcje klocków na wasze łby, crapdown i zombie ze smartfonów w drodze.

Opublikowano

20h noszenia drabin i podsadzania guwniaka. :obama: 

ZABAWA Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI PANOWIE

Opublikowano

klapy dalej nie zauważyli ze w każdym eksie robia to samo? xd

chowaj sie w trawie, gwiżdż, zabij jelenia, widoczki i kill room

gow, days gone, tlou 2, horizon a te dzbany dalej nie widza ze to wszystko jest jedna kalka xD

Edytowane przez kermit

Opublikowano

exy na plejbeke4 bez gier xDDD   

no fajnie że wyjdą trzy gry do 2020, gorzej że wszystkie trzy to klony noszenia drabin i press X to Jason  :/   Gier jak na lekarstwo to jeszcze oklepany schemat dla prostych umysłów klapów.

Dobrze że Spencer ratuje konsole  :obama:

Opublikowano

Największą bekę mam z tego, że klapy są doskonale świadome, że te ich exy są z gatunku "widziałeś jeden, widziałeś wszystkie", ale pożerają je jak świnie, na siłę, tylko żeby udowodnić że tak nie jest. Z tym, że każdy zna prawdę: klapy, boty, nientendofagi i rycerze blachy, i każdy jak jeden mąż toczy bekę z tych przegrywów. Cóż, taki los jednoplatformowego guana.

Opublikowano

exy Xboxa to dopiero zróżnicowanie Forza/Gearsy/Halo, ewentualnie gry free to play za 250 zł z oceną 6! 

Opublikowano

SoT ma niskie oceny z racji braku zawartości, bo recenzje mówią wyraźnie, że sama mechanika i świat to cud miód orzeszki, ale dalej sobie wmawiajcie przegrywy, że gra jest słaba. :pawel: 

Izyda jak zwykle na dragach, bo wiadomo, że MS nigdy nie wydał Sunseta, Ori i State of Decay nie istnieje, indyczyna pojawia się tylko na PS4, ani nie wydali najprawdopodobniej jednej z najbardziej oryginalnych gier tej generacji (Sea of Thieves). Nie mówiąc już o tym, że multiplatformy pojawiają się najlepszej wersji (Senua).

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Prawda jest taka że xboxa ratuje dostep do prawie wszystkich exów za 29 złotych miesięcznie. Gdyby nie game pass i ea access to nikt by tego poza USA I UK nie kupił.

Opublikowano

No za 250 to tam jest mało zawartości. Życzę gierce jak najlepiej, zobaczymy jak długo uciągnie ją sama mechanika i grafika. Oby Rare spięło dupska i nie kazali czekać na jubileuszowy patch dodający sensowną zawartość. Obecnie nie ma tam fabuły na 7h, nie ma skryptów, nie ma drabin, nie ma gówniaków, którymi trzeba by się opiekować, nie ratujemy tam świata, po plecach też nas nikt nie klepie. Nawet na PT nie mogą gierki wystawić, bo przecież jest w GP. Nic dziwnego, że klapom się nie podoba. 

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

SoT ma niskie oceny z racji braku zawartości, bo recenzje mówią wyraźnie, że sama mechanika i świat to cud miód orzeszki, ale dalej sobie wmawiajcie przegrywy, że gra jest słaba. :pawel:

nie no, jak nie ma zawartosci, to jest za(pipi)ista, kto pisal inaczej?

Opublikowano
exy Xboxa to dopiero zróżnicowanie Forza/Gearsy/Halo, ewentualnie gry free to play za 250 zł z oceną 6! 
Te gejlogirsy gorsze od myszy w VR xddd

Jedno trzeba botom przyznać, każdy normalny, zdrowy na rozumie człowiek, nawet nie chce splunac na tego x-śmiecia bez gier. Boty jednak postanowili robić za błaznów i dostarczają nam od początku generacji nieustannej beki, szanuję.
Dziś bronienie crapa na 6 i setki godzin we wspólnym wylewanie guwna wiaderkami z tonacego okrętu, jutro kolejny crap który by poszedł na smartfonach, a wystarczy tylko laptop z biedronki.
Gry roku, generacji, ze średnią o której możecie pomarzyć, z grafiką ośmieszającą 6terafankow zostawcie niebieskiej szlachcic.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.