Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

>2018

>Branie postów Pinga na poważnie

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
29 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Bzdur, kolego złoty, ale konwersje japońskich gier na PC to akurat kaszana niemiłosierna. :reggie: To co najlepiej działa na PC to giereczki od Ubi, EA i Blizzarda, więc żaden powód by blaszaka posaidać.

Dziwne, u mnie na blaszce wszystko działa po stokroć lepiej niż na upośledzonej konsoli.

Opublikowano

To graj na kompie w czym problem :dunno: 

Opublikowano

Problem z graniem na kompie mają w większości osoby które na kompie nie grają :reggie:

Opublikowano
4 minuty temu, _Be_ napisał:

To graj na kompie w czym problem :dunno: 

Ja problemu nie mam. Gram na PC, PS4, Switchu. Lubię się rozyebać z blantem w salonie i grać na dużym TV, a innym razem lubię w jaskini ponerdzić na skromnych 27 calach w 144hz :lapka:

Przynajmniej mam porównanie i wiem co dobre.

@Wezyr, no generalnie jeszcze kwestie estetyczny tu wchodzą. Nie będę kabla przez całe mieszkanie ciągnął - z tego powodu mam dwa XO i dwie PS4, z poprzedniej generacji tez ostało mi się kilka PS3-ek i X360-ek, wszak po co się bawić w przepinanie konsol.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Instalowanie tego samego na 2 konsolach. Ughhhh

Opublikowano
18 minut temu, ping napisał:

Nie będę kabla przez całe mieszkanie ciągnął - z tego powodu mam dwa XO i dwie PS4, z poprzedniej generacji tez ostało mi się kilka PS3-ek i X360-ek, wszak po co się bawić w przepinanie konsol.

Jak będę duży chcę być taki jak pinger

Opublikowano
4 minuty temu, milan napisał:

Instalowanie tego samego na 2 konsolach. Ughhhh

Żodyn problem, 300mbit łącze i frrrrrrr.

Teraz jeszcze synchronizują się sejwy z automatu (tu muszę przyznać, na XO jest prościej i szybciej niż w przypadku PS4). Kiedyś trzeba było z pendrive latać. Konsole w instant on, odpalasz sobie zdalnie pobieranie i 'robi się samo'.

Edytowane przez ping

Opublikowano
Godzinę temu, ping napisał:

@Wezyr, no generalnie jeszcze kwestie estetyczny tu wchodzą. Nie będę kabla przez całe mieszkanie ciągnął - z tego powodu mam dwa XO i dwie PS4, z poprzedniej generacji tez ostało mi się kilka PS3-ek i X360-ek, wszak po co się bawić w przepinanie konsol.

no dokładnie, u mnie w living room np. wszystkie kontakty są zagospodarowane przez system audio/tv, zarządzanie smart home oraz nawilżacz powietrza. Na więcej nie mam miejsca, bo cała powierzchnia ścian jest zagospodarowana dziełami sztuki.

Dlatego jak mi się laptop rozładuje, to kupuję nowego po prostu.

Opublikowano
1 godzinę temu, raven_raven napisał:

Jak będę duży chcę być taki jak pinger

Przestan kupować gry w które nie grasz, jak odłożysz zakup 3 gier to będzie już na jedną konsolę.

Nie ma sprawy.

Opublikowano

jemu chodziło o  lącze

Opublikowano
5 godzin temu, raven_raven napisał:

PS5 jak najszybciej proszę, koniecznie bez wstecznej. Kto wie, może nawet daliby radę strzelić takiemu np. The Last of Us 2 remaster 4K na premierkę?

bo jak wiadomo PS4 Pro konsolą 4K nie jest, więc spokojnie mamy już wachlarz kandydatów do remasterów w prawdziwym 4K :kaz: 

Kaz to jednak prawdziwy wizjoner, specjalnie zrobił PS4 Pro za słabe na 4K, aby nie odcinać sobie źródła dochodu i golić frajerów na remasterach 4K w następnej generacji. A Spencer co? za darmo remasteruje gierki? no debil po prostu

Opublikowano

Stary, a pierwszy rok PS5 z marszu będzie wyglądać tak:

- The Last of Us 2 remaster 4K

- God of War remaster 4K

- Bloodborne remaster 4K

- Horizon Zero Dawn remaster 4K

- Knack 4K

- Uncharted 4(K)

- Gran Turismo 4(K)

- Yakuza 4K iwami

- The Order 1886K (z pasami na pół ekranu dobiją nawet do takiej rozdzielczości)

- Shadow of the Collosus UHD remake

xbox PRZEORANY

Opublikowano

to prawie jak pierwszy rok switcha z jego remasterami (wroc...portami) z wiiu

Opublikowano

Podwójne standardy. Klasyk :)

Opublikowano

No jak PS5 będzie się dało wziąć na grzyby tak jak Switcha to w sumie nie mam nic przeciwko takiemu przenośnemu Bloodborne czy Gran Turismo :usmiech: 

chociaż nie, czekaj, na grzybach nie ma Internetu, a bez tego w Gran Turismo sobie nie pograsz ;/

Opublikowano
18 minut temu, raven_raven napisał:

xbox PRZEORANY

Z takim podejściem MS to Xbox i bez tego jest "przeorany".

Byle do E3.

Opublikowano

A coś mają pokazać na tym e3 ten microshit? Czy tylko będą się chwalić budynkiem z większą halą i powystawionymi autami z forzy?

Opublikowano

nie interesuj się 

Opublikowano

Tesknie za MS jak za czasów x360. Agresywna polityka. Nowe gierki. Nowe pomysły. MS zmuszając Sony do ruszenia dupy i spiecia pośladów.

A nie Minecraft i asax mówiący ze jest OK. No offence.

Opublikowano

Interesująca odpowiedź zatwardziałego bota, tak trzymać, czyli będzie W I E L K I E nic w e3 od microbeki.

Opublikowano

"Nie rozumiecie tej gry, ona jest wręcz papierowa"

Modle się  o to by  micro dało  du,py na E3, ale nie ze im źle życzę, raczej dla beki na forumku. Ta jest najważniejsza.

Opublikowano

Agresywny Microsoft, Steve Balmer pocący się na scenie, Peter Moore z tatuażem GTA te czasy już nie wrócą i ..... bardzo dobrze. Nikomu nie była potrzebna ta cała dzieciniada, nastawiona na wojenki w internecie. 

Pokazywanie Mincecrafta jest.... ok. Nie mam z tym problemów podobnie jak z konferencjami Sony pokazującymi VR  czy jakieś aplikacje na komórki, który mnie nie interesuje. Podobnie z Nintendo kiedy pokazuje swoje kartony. Po prostu nie wiem, że nie jestem targetem każdego produktu i nie muszę się bulwersować z tego powodu. Najważniejsze żebym jako gracz, dostawał dobre, interesujące mnie gry i solidne wsparcie konsoli, wtedy będę zadowolony, a na E3 mogą zrobić nawet  30 minutowy segment z tańczącym Spencerem w Dance Central, bo niewiele mnie interesuje kto "wygra" E3 na forum

Edytowane przez asax

Opublikowano

Bardziej pisząc o E3 miałem nadzieję na "nowe" gierki a nie odpierdalanie szopek na scenie :D 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.