Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 594,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Jako posiadacz obu konsol stwierdzam, ze mimo całej miłości do xox - forzy, dobrej usługi sieciowej, za(pipi)istej wstecznej trzeba przyznać, ze jako jedyna konsola pod TV jest cóż imo biednym wyborem (nie mówiąc, ze każdego exa mogę ograć w fhd i 60 klatkach na lapku). 

Sony w tej generacji pokazało jakie znaczenie maja exy i wątpię aby zarżnęli kurę znosząca złote jaja. 

Opublikowano

Ja jestem ciekaw kto pierwszy rzuci kamień. Blantman? 

Opublikowano
8 minut temu, MaZZeo napisał:

Ciśnie mnie na God of Wara ale wystarczy że wejdę do tematu i poczytam tę dałniadę i przechodzi. Niektórzy serio poszli full retard.

graj na 2 zmiany  z ragusem.

Opublikowano

Problem ms to nie brak kasy, zły sprzęt czy brak gier. Gry są ale prawie wszystko za bardzo skupia się na online i gier jako usług.

To samo duzi wydawcy od acti po ea. Nie licząc małych indyczych firm tylko sony i nintendo daje kase na dobre gry single player. Ja jestem graczem singlowym w dupie mam online i coopy w większości. Licze naprawdę że ms zapowie jakieś fajne gry single player bo jak nie to zostaną mi multiplatformy na xbox i indyki.

Gry takie jak pub, fortnite, sot, cs, destiny czy wildlands nie są dla mnie. 

Jak słyszę że nowy splinter ma być (pipi)onym open worldem z milionem znajdziek to (pipi)ica mnie strzela. Chce więcej gier w stylu thimbleweed park, firewatch, dark souls, kingdom come, divinity 2 czy yakuzy. Chcę aby gra miała treść a nie 1000 zapychaczy sztucznie wydłużających czas. Nienawidzę gier które każą mi pracować  (grind czy farmienie tego samego wiele godzin). Kiedyś grałem w mmo jak world of warcraft bo byłem młodym człowiekiem z dużą ilością czasu. Teraz wolę selektywnie wybierać coś co sprawia mi przyjemność i jak gra mnie nudzi po 2-3 robienia tego samego olewam. 

Chwała sony za te gry co obecnie wydaje. I chciałbym aby ms poszedł w tym kierunku. Coś jest nie tak jak konsola zachęca tylko ekskluzywnymi grami z bc. Ciesze się na możliwość zagrania w panzer dragona czy ssx ale to nowe gry sprzedają konsole zwykłym graczom.

P.s. xbox nadal król bo ten kawałek plastiku z biedry co szumi podczas grania mnie w(pipi)ia. Niestety ten tani bubel ma gry ktorych ominąć po porostu nie można jeżeli jest się GRACZEM. 

Pozdrawiam idę grać w yakuze 6. 

Opublikowano
2 godziny temu, MaZZeo napisał:

No niedługo Xbox wraz z gamepassem to będzie złoto meanwhile Sony dalej będzie wydawać jakieś szpile raz na 3 lata do ogrania w weekend? SROTFL

odnosnie God of War to nie dziwne że przejście trwa 40h skoro na filmiku od easye walka z entem trwa 5 min xD klasyczny kratos by go przepołowił w jeden moment, a teraz drwal wali przeciwników cepem jakby rąbał drzewo

@ragus nie kupuj tego #hypekiller

za późno, grażynka w playersgames wyjęła spod lady

Opublikowano
2 minuty temu, blantman napisał:

Problem ms to nie brak kasy, zły sprzęt czy brak gier. Gry są ale prawie wszystko za bardzo skupia się na online i gier jako usług.

To samo duzi wydawcy od acti po ea. Nie licząc małych indyczych firm tylko sony i nintendo daje kase na dobre gry single player. Ja jestem graczem singlowym w dupie mam online i coopy w większości. Licze naprawdę że ms zapowie jakieś fajne gry single player bo jak nie to zostaną mi multiplatformy na xbox i indyki.

Gry takie jak pub, fortnite, sot, cs, destiny czy wildlands nie są dla mnie. 

Jak słyszę że nowy splinter ma być (pipi)onym open worldem z milionem znajdziek to (pipi)ica mnie strzela. Chce więcej gier w stylu thimbleweed park, firewatch, dark souls, kingdom come, divinity 2 czy yakuzy. Chcę aby gra miała treść a nie 1000 zapychaczy sztucznie wydłużających czas. Nienawidzę gier które każą mi pracować  (grind czy farmienie tego samego wiele godzin). Kiedyś grałem w mmo jak world of warcraft bo byłem młodym człowiekiem z dużą ilością czasu. Teraz wolę selektywnie wybierać coś co sprawia mi przyjemność i jak gra mnie nudzi po 2-3 robienia tego samego olewam. 

Chwała sony za te gry co obecnie wydaje. I chciałbym aby ms poszedł w tym kierunku. Coś jest nie tak jak konsola zachęca tylko ekskluzywnymi grami z bc. Ciesze się na możliwość zagrania w panzer dragona czy ssx ale to nowe gry sprzedają konsole zwykłym graczom.

P.s. xbox nadal król bo ten kawałek plastiku z biedry co szumi podczas grania mnie w(pipi)ia. Niestety ten tani bubel ma gry ktorych ominąć po porostu nie można jeżeli jest się GRACZEM. 

Pozdrawiam idę grać w yakuze 6. 

Gif z Leonardo z Wielkiego G

Opublikowano
29 minut temu, teddy napisał:

Ja jestem ciekaw kto pierwszy rzuci kamień. Blantman? 

Albo ragus :)

@MaZZeo to kiedy idziesz do sklepu po swoje PS4? :D 

Opublikowano
10 minut temu, ragus napisał:

za późno, grażynka w playersgames wyjęła spod lady

zadzwoniłem, ale się Pani Grazynka obs,rała jak powiedziałem że jestem  z Sony Poland xD

Opublikowano

oj ceny to ci powiem szału nie robią u nich od dawna, ale temat ogarniają, nintendo to aż za dużo mają

1 minutę temu, milan napisał:

zadzwoniłem, ale się Pani Grazynka obs,rała jak powiedziałem że jestem  z Sony Poland xD

xddddd

poprosiła mnie żeby nie odpalać do północy

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Powiedziała że to ostatni raz i że ten przystojniak oferował darmowe usługi prawne  przez 3 lata.

Opublikowano
12 godzin temu, MaZZeo napisał:

odnosnie God of War to nie dziwne że przejście trwa 40h skoro na filmiku od easye walka z entem trwa 5 min xD klasyczny kratos by go przepołowił w jeden moment, a teraz drwal wali przeciwników cepem jakby rąbał drzewo

@ragus nie kupuj tego #hypekiller

40h to i tak moim zdaniem mocno zaniżony wynik. Od wtorku gram po parę godzin dziennie i jak widzę ogrom tego świata, rzeczy które pomijam to nie wiem jak to jest możliwe że ktoś zrobił 100% w 40h...

Walka długa bo levele mieli za wysokie, elementy RPG wyszły im rewelacyjnie, sama gra to absolutne mistrzostwo świata! 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jezu, kiedy w to zagram w przyszłym miesiącu, to nie chce mieć powtórki z Horizona, proszę, nie. 

Opublikowano

Klejnot generacji na 89%? Wspaniałe gra, oby Xbox dostał przynajmniej jeden taki tytuł, bo robakom też coś od życia się należy. 

A GLORIOUS GAME. 

Opublikowano
3 minuty temu, YETI napisał:

Klejnot generacji na 89%? Wspaniałe gra, oby Xbox dostał przynajmniej jeden taki tytuł, bo robakom też coś od życia się należy. 

A GLORIOUS GAME. 

giphy.gif

Opublikowano

Prawdopodobnie miałem podobny wyraz twarzy, jak zobaczyłem ta grafe w Klejnocie Generacji. Sony to jest jednak Sony, pięknie ośmiesza te 6terafankow microsoftu. 

Tak w ogóle to Ficek z Rayosem pewnie już siedzą w oknie i wyczekuja kuriera. 

http://www.alphr.com/nintendo-switch/1009120/nintendo-labo-review-Toy-Con

Opublikowano
9 minut temu, YETI napisał:

A GLORIOUS GAME. 

hahhHAHhahahahahhHAhahahahahhahaHAHhaHAhAhAHaHhAHahAHhAhAAhaha

ta gra jest śmieciem

1 minutę temu, Mani napisał:

wam też rozwala cytaty? Na opera się wykrzaczają.

Chrome i Safari też.

Opublikowano
1 minutę temu, Mani napisał:

wam też rozwala cytaty? Na opera się wykrzaczają.

Jak w cyatatach jest filmik to się wykrzacza (jakby wychodził poza cytat).

Opublikowano

Jaka żółć i nienawiść, wracaj do wiaderkami z guwnem na 68%. Dobrze ze ten tytuł zrozumieli przynajmniej pacjenci Choroszczy. 

Opublikowano
2 minuty temu, YETI napisał:

Prawdopodobnie miałem podobny wyraz twarzy, jak zobaczyłem ta grafe w Klejnocie Generacji. Sony to jest jednak Sony, pięknie ośmiesza te 6terafankow microsoftu. 

Tak w ogóle to Ficek z Rayosem pewnie już siedzą w oknie i wyczekuja kuriera. 

http://www.alphr.com/nintendo-switch/1009120/nintendo-labo-review-Toy-Con

obecnie czekam na odbior god of wara, a na majoweczke donkey kong, w miedzy czasie ori

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.