Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Jako posiadacz obu konsol stwierdzam, ze mimo całej miłości do xox - forzy, dobrej usługi sieciowej, za(pipi)istej wstecznej trzeba przyznać, ze jako jedyna konsola pod TV jest cóż imo biednym wyborem (nie mówiąc, ze każdego exa mogę ograć w fhd i 60 klatkach na lapku). 

Sony w tej generacji pokazało jakie znaczenie maja exy i wątpię aby zarżnęli kurę znosząca złote jaja. 

Opublikowano

Ja jestem ciekaw kto pierwszy rzuci kamień. Blantman? 

Opublikowano
8 minut temu, MaZZeo napisał:

Ciśnie mnie na God of Wara ale wystarczy że wejdę do tematu i poczytam tę dałniadę i przechodzi. Niektórzy serio poszli full retard.

graj na 2 zmiany  z ragusem.

Opublikowano

Problem ms to nie brak kasy, zły sprzęt czy brak gier. Gry są ale prawie wszystko za bardzo skupia się na online i gier jako usług.

To samo duzi wydawcy od acti po ea. Nie licząc małych indyczych firm tylko sony i nintendo daje kase na dobre gry single player. Ja jestem graczem singlowym w dupie mam online i coopy w większości. Licze naprawdę że ms zapowie jakieś fajne gry single player bo jak nie to zostaną mi multiplatformy na xbox i indyki.

Gry takie jak pub, fortnite, sot, cs, destiny czy wildlands nie są dla mnie. 

Jak słyszę że nowy splinter ma być (pipi)onym open worldem z milionem znajdziek to (pipi)ica mnie strzela. Chce więcej gier w stylu thimbleweed park, firewatch, dark souls, kingdom come, divinity 2 czy yakuzy. Chcę aby gra miała treść a nie 1000 zapychaczy sztucznie wydłużających czas. Nienawidzę gier które każą mi pracować  (grind czy farmienie tego samego wiele godzin). Kiedyś grałem w mmo jak world of warcraft bo byłem młodym człowiekiem z dużą ilością czasu. Teraz wolę selektywnie wybierać coś co sprawia mi przyjemność i jak gra mnie nudzi po 2-3 robienia tego samego olewam. 

Chwała sony za te gry co obecnie wydaje. I chciałbym aby ms poszedł w tym kierunku. Coś jest nie tak jak konsola zachęca tylko ekskluzywnymi grami z bc. Ciesze się na możliwość zagrania w panzer dragona czy ssx ale to nowe gry sprzedają konsole zwykłym graczom.

P.s. xbox nadal król bo ten kawałek plastiku z biedry co szumi podczas grania mnie w(pipi)ia. Niestety ten tani bubel ma gry ktorych ominąć po porostu nie można jeżeli jest się GRACZEM. 

Pozdrawiam idę grać w yakuze 6. 

Opublikowano
2 godziny temu, MaZZeo napisał:

No niedługo Xbox wraz z gamepassem to będzie złoto meanwhile Sony dalej będzie wydawać jakieś szpile raz na 3 lata do ogrania w weekend? SROTFL

odnosnie God of War to nie dziwne że przejście trwa 40h skoro na filmiku od easye walka z entem trwa 5 min xD klasyczny kratos by go przepołowił w jeden moment, a teraz drwal wali przeciwników cepem jakby rąbał drzewo

@ragus nie kupuj tego #hypekiller

za późno, grażynka w playersgames wyjęła spod lady

Opublikowano
2 minuty temu, blantman napisał:

Problem ms to nie brak kasy, zły sprzęt czy brak gier. Gry są ale prawie wszystko za bardzo skupia się na online i gier jako usług.

To samo duzi wydawcy od acti po ea. Nie licząc małych indyczych firm tylko sony i nintendo daje kase na dobre gry single player. Ja jestem graczem singlowym w dupie mam online i coopy w większości. Licze naprawdę że ms zapowie jakieś fajne gry single player bo jak nie to zostaną mi multiplatformy na xbox i indyki.

Gry takie jak pub, fortnite, sot, cs, destiny czy wildlands nie są dla mnie. 

Jak słyszę że nowy splinter ma być (pipi)onym open worldem z milionem znajdziek to (pipi)ica mnie strzela. Chce więcej gier w stylu thimbleweed park, firewatch, dark souls, kingdom come, divinity 2 czy yakuzy. Chcę aby gra miała treść a nie 1000 zapychaczy sztucznie wydłużających czas. Nienawidzę gier które każą mi pracować  (grind czy farmienie tego samego wiele godzin). Kiedyś grałem w mmo jak world of warcraft bo byłem młodym człowiekiem z dużą ilością czasu. Teraz wolę selektywnie wybierać coś co sprawia mi przyjemność i jak gra mnie nudzi po 2-3 robienia tego samego olewam. 

Chwała sony za te gry co obecnie wydaje. I chciałbym aby ms poszedł w tym kierunku. Coś jest nie tak jak konsola zachęca tylko ekskluzywnymi grami z bc. Ciesze się na możliwość zagrania w panzer dragona czy ssx ale to nowe gry sprzedają konsole zwykłym graczom.

P.s. xbox nadal król bo ten kawałek plastiku z biedry co szumi podczas grania mnie w(pipi)ia. Niestety ten tani bubel ma gry ktorych ominąć po porostu nie można jeżeli jest się GRACZEM. 

Pozdrawiam idę grać w yakuze 6. 

Gif z Leonardo z Wielkiego G

Opublikowano
29 minut temu, teddy napisał:

Ja jestem ciekaw kto pierwszy rzuci kamień. Blantman? 

Albo ragus :)

@MaZZeo to kiedy idziesz do sklepu po swoje PS4? :D 

Opublikowano
10 minut temu, ragus napisał:

za późno, grażynka w playersgames wyjęła spod lady

zadzwoniłem, ale się Pani Grazynka obs,rała jak powiedziałem że jestem  z Sony Poland xD

Opublikowano

oj ceny to ci powiem szału nie robią u nich od dawna, ale temat ogarniają, nintendo to aż za dużo mają

1 minutę temu, milan napisał:

zadzwoniłem, ale się Pani Grazynka obs,rała jak powiedziałem że jestem  z Sony Poland xD

xddddd

poprosiła mnie żeby nie odpalać do północy

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Powiedziała że to ostatni raz i że ten przystojniak oferował darmowe usługi prawne  przez 3 lata.

Opublikowano
12 godzin temu, MaZZeo napisał:

odnosnie God of War to nie dziwne że przejście trwa 40h skoro na filmiku od easye walka z entem trwa 5 min xD klasyczny kratos by go przepołowił w jeden moment, a teraz drwal wali przeciwników cepem jakby rąbał drzewo

@ragus nie kupuj tego #hypekiller

40h to i tak moim zdaniem mocno zaniżony wynik. Od wtorku gram po parę godzin dziennie i jak widzę ogrom tego świata, rzeczy które pomijam to nie wiem jak to jest możliwe że ktoś zrobił 100% w 40h...

Walka długa bo levele mieli za wysokie, elementy RPG wyszły im rewelacyjnie, sama gra to absolutne mistrzostwo świata! 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jezu, kiedy w to zagram w przyszłym miesiącu, to nie chce mieć powtórki z Horizona, proszę, nie. 

Opublikowano

Klejnot generacji na 89%? Wspaniałe gra, oby Xbox dostał przynajmniej jeden taki tytuł, bo robakom też coś od życia się należy. 

A GLORIOUS GAME. 

Opublikowano
3 minuty temu, YETI napisał:

Klejnot generacji na 89%? Wspaniałe gra, oby Xbox dostał przynajmniej jeden taki tytuł, bo robakom też coś od życia się należy. 

A GLORIOUS GAME. 

giphy.gif

Opublikowano

Prawdopodobnie miałem podobny wyraz twarzy, jak zobaczyłem ta grafe w Klejnocie Generacji. Sony to jest jednak Sony, pięknie ośmiesza te 6terafankow microsoftu. 

Tak w ogóle to Ficek z Rayosem pewnie już siedzą w oknie i wyczekuja kuriera. 

http://www.alphr.com/nintendo-switch/1009120/nintendo-labo-review-Toy-Con

Opublikowano
9 minut temu, YETI napisał:

A GLORIOUS GAME. 

hahhHAHhahahahahhHAhahahahahhahaHAHhaHAhAhAHaHhAHahAHhAhAAhaha

ta gra jest śmieciem

1 minutę temu, Mani napisał:

wam też rozwala cytaty? Na opera się wykrzaczają.

Chrome i Safari też.

Opublikowano
1 minutę temu, Mani napisał:

wam też rozwala cytaty? Na opera się wykrzaczają.

Jak w cyatatach jest filmik to się wykrzacza (jakby wychodził poza cytat).

Opublikowano

Jaka żółć i nienawiść, wracaj do wiaderkami z guwnem na 68%. Dobrze ze ten tytuł zrozumieli przynajmniej pacjenci Choroszczy. 

Opublikowano
2 minuty temu, YETI napisał:

Prawdopodobnie miałem podobny wyraz twarzy, jak zobaczyłem ta grafe w Klejnocie Generacji. Sony to jest jednak Sony, pięknie ośmiesza te 6terafankow microsoftu. 

Tak w ogóle to Ficek z Rayosem pewnie już siedzą w oknie i wyczekuja kuriera. 

http://www.alphr.com/nintendo-switch/1009120/nintendo-labo-review-Toy-Con

obecnie czekam na odbior god of wara, a na majoweczke donkey kong, w miedzy czasie ori

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.