Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Nie. Tylko eShop, możesz najwyżej pokombinować z kupnem z innego regionu, żeby przycebulić trochę PLNów.

na japonskim eshopie masz najtaniej, 56 dolcow 

https://eshop.calyh.re/

• Odpowiedzi 278
  • Wyświetleń 32,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ja i tak nie mam znajomych wiec nie przeszkadza mi brak tej opcji

• I to jest raczej podejście, które powinniśmy mieć. Jasne, da się to zrobić nakładem własnym developera, ale dlaczego oni muszą nadrabiać dałna Nintendo w tym względzie? To właśnie na kitajców powinny

• ale drewno

Opublikowano

Szkoda. Oficjalny sklep Nintendo na alledrogo sprzedaje Fifę są 207 a w sklepie 250. Pomęczę się.

Opublikowano

Wiem, że temat był już poruszany na forumku wielokrotnie, ale pozwólcie, że się powtórzę :)

Czy to nie przesada z tym zaglowaniem kartami? To zajmuje aż tak dużo czasu? Napisanie tutaj posta jest bardziej czasochłonne. Ja mam wszystkie karty, których używam w pokrowce pod ręką i wymiana to jest C H W I L A. Trochę z dupy pisanie jakie to jest złe. Wiem, że przejście między dwoma ikonami jest szybsze. Tylko czy na pewno o tyle szybsze, żeby robić z tego aferę? Więcej czasu traci się na głupoty podczas dnia. Koniec.

Opublikowano

ale mi sie fajnie gra w ta fifke w multi, szkoda ze brakło rywalizacji z friendsami

Opublikowano

Mi też się fajnie gra. Natomiast nawiązując do kolegi wyżej - trwa chwilę ale jest upierdliwe. Musisz albo wstać do TV albo robić żonglerkę np w autobusie. Czasu tracisz może niezbyt wiele ale nerwów już trochę. Switch ci z łapy może wypaść, albo sam kart. Dodatkowo masz zaślepkę i czasem ciężko to wszystko zrobić a biegu jedną ręką. Ja gram w jakąś dużą grę i przełączam się na kilka meczyków. Duża gra jest kupiona na nośniku bo ja gier nie zbieram, jak skończę to pewnie sprzedam ale fifa sama w sobie jest po roku tak mało warta, że i tak kasy nie odzyskasz, więc wolałbym mieć cyfrowo. Jeśli tobie żonglerka nie przeszkadza to przecież nie każę ci brać cyfrówki ;-)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

w której lidze aktualnie gracie? chce wiedzieć jak wypadam na tle forum :D

w FUT nigdy wcześniej nie grałem a wciąga cholerstwo, jak bagno!

Opublikowano

Ja w szóstej, ale nie gram teraz bo Mario. Inna sprawa, że Switch już raz mało nie poleciał na ziemię, tak się wkur,wiam w 6 lidze. Nie na moje nerwy.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Doskonała jest ta Fifka. Łojenie leszczy w sezonach online <3 Póki co awansowałem do 4 sezonu, w każdym sezonie zdobywałem mistrzostwo, gładko idzie. Boli brak nagrywania filmów. Szkoda też, że nie ma lobby ze znajomymi, bo aż się prosi o turnieje online z e-kolegami. Z drugiej strony gram z randomami w sezonach online od kilku lat i zawsze dostarcza mi to sporo frajdy.

Opublikowano

Jakby dali patcha z gra z znajomymi to w ten sam dzien mam swoj egzemplarz

Opublikowano

Niby ostatnio Wormsy dostały update z lobby, ale to inny developer. Wątpię, że na EA można liczyć. Pewnie zostawią to sobie na kolejną odsłonę. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ło, miło że nie olali. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś bierze na mistrzostwa albo planuje wrócić ? W sumie można teraz nową kupić za 99 zł. Ja chyba kupię jeszcze raz i będę grał przenośnie oglądając mecze 

Opublikowano

ja sie zastanawiam czy nie wziac cyfry jak znowu bedzie w promocji... zalezy czy bedzie :) ew poczekam juz do fifa 19, moze wprowadza online z kolegami 

Opublikowano

W edycji Switch, nie ma sklepu do kupowania nowych koszulek, butów, piłek itp. tak jak ma to miejsce w edycji na inne konsole?

Opublikowano

Fifkę 18 biorę pudło na bank, ale w sumie poczekam z miesiąc, może zejdzie jeszcze ciut z ceny. Teraz i tak jeszcze nie mam fazy na piłkę, ale jak będą mistrzostwa, to ten darmowy dodatek fajnie będzie ograć.

Opublikowano
W dniu 18.05.2018 o 11:46, Rayos napisał:

ja sie zastanawiam czy nie wziac cyfry jak znowu bedzie w promocji... zalezy czy bedzie :) ew poczekam juz do fifa 19, moze wprowadza online z kolegami 

Przecenili w eshopie. Jest teraz po 82,17 zł. 

Opublikowano
31 minut temu, funditto napisał:

Przecenili w eshopie. Jest teraz po 82,17 zł. 

zerknij do cyfrowych zakupów growych ;) wczoraj wziąłem, ze złotymi monetkami niecałe 7 dych mnie wyszło :lapka: 

Opublikowano

W ruskim eshopie fifę za niecałe 19 dolarów można przytulic teraz na promo. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fuck yeah, niech nawet gameplay prawie nie rozni sie od tegorocznej wersji ale za gre z friendsami w lozeczku lub na ogrodku jestem w stanie brac w okolicach premiery