Rayos 3 170 Opublikowano 16 października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 października 2017 Nie. Tylko eShop, możesz najwyżej pokombinować z kupnem z innego regionu, żeby przycebulić trochę PLNów. na japonskim eshopie masz najtaniej, 56 dolcow https://eshop.calyh.re/ Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 16 października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 października 2017 Szkoda. Oficjalny sklep Nintendo na alledrogo sprzedaje Fifę są 207 a w sklepie 250. Pomęczę się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 16 października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 października 2017 Wiem, że temat był już poruszany na forumku wielokrotnie, ale pozwólcie, że się powtórzę :) Czy to nie przesada z tym zaglowaniem kartami? To zajmuje aż tak dużo czasu? Napisanie tutaj posta jest bardziej czasochłonne. Ja mam wszystkie karty, których używam w pokrowce pod ręką i wymiana to jest C H W I L A. Trochę z dupy pisanie jakie to jest złe. Wiem, że przejście między dwoma ikonami jest szybsze. Tylko czy na pewno o tyle szybsze, żeby robić z tego aferę? Więcej czasu traci się na głupoty podczas dnia. Koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 17 października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 października 2017 ale mi sie fajnie gra w ta fifke w multi, szkoda ze brakło rywalizacji z friendsami Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 17 października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 października 2017 Mi też się fajnie gra. Natomiast nawiązując do kolegi wyżej - trwa chwilę ale jest upierdliwe. Musisz albo wstać do TV albo robić żonglerkę np w autobusie. Czasu tracisz może niezbyt wiele ale nerwów już trochę. Switch ci z łapy może wypaść, albo sam kart. Dodatkowo masz zaślepkę i czasem ciężko to wszystko zrobić a biegu jedną ręką. Ja gram w jakąś dużą grę i przełączam się na kilka meczyków. Duża gra jest kupiona na nośniku bo ja gier nie zbieram, jak skończę to pewnie sprzedam ale fifa sama w sobie jest po roku tak mało warta, że i tak kasy nie odzyskasz, więc wolałbym mieć cyfrowo. Jeśli tobie żonglerka nie przeszkadza to przecież nie każę ci brać cyfrówki ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Johnny Bravo 1 Opublikowano 1 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2017 w której lidze aktualnie gracie? chce wiedzieć jak wypadam na tle forum :D w FUT nigdy wcześniej nie grałem a wciąga cholerstwo, jak bagno! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 2 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2017 Ja w szóstej, ale nie gram teraz bo Mario. Inna sprawa, że Switch już raz mało nie poleciał na ziemię, tak się wkur,wiam w 6 lidze. Nie na moje nerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 2 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2017 U mnie tak jak u ragusa. Liga 6, ale teraz nie gram, bo Mario Cytuj Odnośnik do komentarza
Johnny Bravo 1 Opublikowano 3 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2017 Ja zaraz trzecia, ale ja nie mam Mario (jeszcze) :) Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 3 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2017 No to w trzeciej tak na prawdę dopiero zaczyna się jakieś wyzwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gromit 244 Opublikowano 11 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2018 Doskonała jest ta Fifka. Łojenie leszczy w sezonach online <3 Póki co awansowałem do 4 sezonu, w każdym sezonie zdobywałem mistrzostwo, gładko idzie. Boli brak nagrywania filmów. Szkoda też, że nie ma lobby ze znajomymi, bo aż się prosi o turnieje online z e-kolegami. Z drugiej strony gram z randomami w sezonach online od kilku lat i zawsze dostarcza mi to sporo frajdy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 541 Opublikowano 11 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2018 Jakby dali patcha z gra z znajomymi to w ten sam dzien mam swoj egzemplarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gromit 244 Opublikowano 11 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2018 Niby ostatnio Wormsy dostały update z lobby, ale to inny developer. Wątpię, że na EA można liczyć. Pewnie zostawią to sobie na kolejną odsłonę. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 30 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2018 World Cup za darmo w patchu dodadzą. Trzeba odkurzyć carta, zawsze lubiłem te festyniarskie edycje z okazji mistrzostw świata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2018 Ło, miło że nie olali. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 18 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2018 Ktoś bierze na mistrzostwa albo planuje wrócić ? W sumie można teraz nową kupić za 99 zł. Ja chyba kupię jeszcze raz i będę grał przenośnie oglądając mecze Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 18 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2018 ja sie zastanawiam czy nie wziac cyfry jak znowu bedzie w promocji... zalezy czy bedzie ew poczekam juz do fifa 19, moze wprowadza online z kolegami Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 18 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2018 W edycji Switch, nie ma sklepu do kupowania nowych koszulek, butów, piłek itp. tak jak ma to miejsce w edycji na inne konsole? Cytuj Odnośnik do komentarza
AvengerGT 9 Opublikowano 18 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2018 Fifkę 18 biorę pudło na bank, ale w sumie poczekam z miesiąc, może zejdzie jeszcze ciut z ceny. Teraz i tak jeszcze nie mam fazy na piłkę, ale jak będą mistrzostwa, to ten darmowy dodatek fajnie będzie ograć. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 25 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2018 W dniu 18.05.2018 o 11:46, Rayos napisał: ja sie zastanawiam czy nie wziac cyfry jak znowu bedzie w promocji... zalezy czy bedzie ew poczekam juz do fifa 19, moze wprowadza online z kolegami Przecenili w eshopie. Jest teraz po 82,17 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 25 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2018 31 minut temu, funditto napisał: Przecenili w eshopie. Jest teraz po 82,17 zł. zerknij do cyfrowych zakupów growych wczoraj wziąłem, ze złotymi monetkami niecałe 7 dych mnie wyszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rezoo7 217 Opublikowano 26 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2018 W ruskim eshopie fifę za niecałe 19 dolarów można przytulic teraz na promo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 9 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2018 https://press-start.com.au/news/nintendo/2018/06/10/fifa-19-on-nintendo-switch-has-online-friendlies/ Rewolucja, będzie można grać ze znajomymi. No i podobno poziomem jeszcze bliższa wersji z XOPS4 ale na to patrzę z przymrużeniem oka. Niedługo mają pokazać jakieś konkrety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 541 Opublikowano 10 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2018 Fuck yeah, niech nawet gameplay prawie nie rozni sie od tegorocznej wersji ale za gre z friendsami w lozeczku lub na ogrodku jestem w stanie brac w okolicach premiery Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 11 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 Mogli dać pacza z tym online do 18 szmaty podłogowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi