Opublikowano 29 sierpnia 20177 l ja pozostane wierny GS, ale musze koniecznie sie wziac za charge blade bo kozak max, no i ze wzgledu na mega reworki, moze uzyje broni strzelajacych do czegos innego niz bialy fatalis w freedomie ;;;
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Autor Ja klasycznie SnS i pewnie czasem kijek, zeby sobie poskakac. No a jak bedzie dobra ekipa, to moze wroce do bowgunow.
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l SnS to spoko bron, tlyko zawsze mnie irytowal jej relatywnie niski DPS
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Na szczęści czysty DPS to nie jedyne co się liczy w broniach. Ten Heavy Bowgun to zrobi z Monster Huntera Gears of War. Też pewnie postrzelam. Lubię 3rd person shootery.
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Autor SnS to spoko bron, tlyko zawsze mnie irytowal jej relatywnie niski DPSGranie tylko SnS wymaga zazwyczaj sporo pracy. Trzeba sobie poskładać kilka sztuk z różnymi elementami i dobierać odpowiednio pod przeciwnika. Tu sam RAW nic nie daje. LS fajny do solo, ale w multi zawsze mnie w(pipi)ia, bo combo przewraca swoich.
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l gdyby DS nie istnial to pewnie bym do elementali uzywal SnS, prawda :)
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Ja jak zawsze: GS, SA, LS, trochę duali, może łuku, reszta dla wyglądu. A żeby nie było suchego nabijania postów- polowanie na Barrotha z niespodziankami, nie widziałem na poprzednich stronach.
Opublikowano 30 sierpnia 20177 l Autor Po tylu latach z grafika z ps2, ta gra prezentuje się cudownie.
Opublikowano 30 sierpnia 20177 l w sumie to po rzeczach ktore crapcom testowal w dragons dogmie (chwytanie sie i skoki), bylem ciekaw kiedy je wrzuca do mh, wiadomym bylo ze to kwestia czasu, aczkolwiek zajelo im to troche
Opublikowano 16 września 20177 l taka bardziej na spokojnie prezentacja, troche gadania, troche pokazali aspektów technicznaych itp
Opublikowano 19 września 20177 l trailer fajne nowe potwory ja rozważam limitke oraz prosiaka limitowanego zależy ile bede mial kasy w styczniu
Opublikowano 19 września 20177 l No gra to będzie sztos na setki godzin. Szkoda ze tego je.ba.nego plusa jeszcze trzeba dokupić...
Opublikowano 19 września 20177 l Osobiście wolałbym wywalić figurkę na rzecz większego artbooka i fizycznego soundtracku, ale czego się spodziewać? Gdzieś są zdjęcie tej limitki Pro? a trailer na bogato, tyle nowej zwierzyny naraz i tyle "fabuły"
Opublikowano 19 września 20177 l przecie ost bedzie na plytce Osobiście wolałbym wywalić figurkę na rzecz większego artbooka i fizycznego soundtracku, ale czego się spodziewać? Gdzieś są zdjęcie tej limitki Pro? a trailer na bogato, tyle nowej zwierzyny naraz i tyle "fabuły" Edytowane 19 września 20177 l przez Rayos
Opublikowano 19 września 20177 l Ale bedzie grane w ekipie, ALE BEDZIE GRANE G R A N E, B E D Z I E Nie spodziewalem sie ze tak szybko to wyjdzie. kolekcjonerka troche smiec, ale prosiaka bym kupil jak bedzie u nas
Opublikowano 19 września 20177 l No gra to będzie sztos na setki godzin. Szkoda ze tego je.ba.nego plusa jeszcze trzeba dokupić... Nie będzie singla?
Opublikowano 19 września 20177 l jasne, że będzie. ale do online trzeba plusa ;) a monhun kooperacją mimo wszystko od zarania dziejów stoi