Opublikowano 19 lutego 20187 l Te speedruny łukiem na nergigante są od premiery. To tak jak speedruny hbg na amunicję cluster da się ale nikt tak nie gra zawsze a tym bardziej w party niewykonalne. Łuki najskuteczniejsze solo gdy jesteśmy w stanie każdy power coating posłać w stronę weakpointu potwora. Tak jak młot i gs.
Opublikowano 19 lutego 20187 l Podszkoli ktoś nooba w gierce? Albo rzuci jakimś guidem? Co ulepszać na początku?
Opublikowano 19 lutego 20187 l Jak ktoś myśli o platynie z MHW to od kilku dni trwa event, w którym chyba zwiększyli droprate małych i dużych złotych koron u pięciu potworów. Dla czterech osób to góra 20 minut roboty. Mi po dwóch runach wypadły trzy złote korony (jedna mała i dwie duże).
Opublikowano 19 lutego 20187 l Autor Dobrze wiedziec, jutro cos pogram. Moze koledzy ze squadu pomoga.
Opublikowano 19 lutego 20187 l Ten quest dla posiadaczy Street Fighter V, dzięki któremu można zdobyć przebranie Ryu też gwarantuje dużą złotą koronę za zabicie Barrotha.
Opublikowano 19 lutego 20187 l Mi by się przydały małe, bo na razie z 10+ dużych i tylko jeden mikrus się trafił.
Opublikowano 20 lutego 20187 l Koniec fabuły, początek właściwej gry, nareszcie :] To jaki secik na topie? Odogaron?
Opublikowano 20 lutego 20187 l 5 godzin temu, Karolek napisał: Koniec fabuły, początek właściwej gry, nareszcie :] To jaki secik na topie? Odogaron? mi pasuje odogaron ale zamiast jego głowy wolałem opaske na oko. Lepszy skill a i wyglądam dobrze
Opublikowano 20 lutego 20187 l Autor 6 godzin temu, Karolek napisał: Koniec fabuły, początek właściwej gry, nareszcie :] To jaki secik na topie? Odogaron? zalezy czym grasz, nie ma najlepszego seta.
Opublikowano 20 lutego 20187 l Ktoś chce pograć online? bo narazie jest nas czterech z forumWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 20 lutego 20187 l 5 godzin temu, Shen napisał: zalezy czym grasz, nie ma najlepszego seta. Bardziej ogólnie pytałem, ze 2-3 sety zależnie od charakterystyki broni wiadomo. Gram lub zamierzam GS, LS, łuk może te nowsze blejdy i axy, na pewno nie młot, robak i bowguny. 5 godzin temu, blantman napisał: mi pasuje odogaron ale zamiast jego głowy wolałem opaske na oko. Lepszy skill a i wyglądam dobrze Ja biegam w tych czerwonych okularkach owsiaka i wyglądam jak debil ale dają 2 do krytyka, reszta zorah i gacie od nergi ale to set składany na szybko pod fabułę bez farmienia byle dołożyć defa.
Opublikowano 20 lutego 20187 l 2 godziny temu, Karolek napisał: Bardziej ogólnie pytałem, ze 2-3 sety zależnie od charakterystyki broni wiadomo. Gram lub zamierzam GS, LS, łuk może te nowsze blejdy i axy, na pewno nie młot, robak i bowguny. Ja biegam w tych czerwonych okularkach owsiaka i wyglądam jak debil ale dają 2 do krytyka, reszta zorah i gacie od nergi ale to set składany na szybko pod fabułę bez farmienia byle dołożyć defa. Ja mam set z Kirina i Val hazaka. Coś z Xono i nerga. Opaska na oko też czasem wmiksowana w zestaw.
Opublikowano 20 lutego 20187 l Ależ ta gra zyskuje z czasem. Dziś przy jednym posiedzeniu z kumplem siadło 4h i mam w sumie jakieś 14.5 przy czym przy 10 miałem wrażenie ze ledwo zacząłem. Teraz już mniej więcej ogarniam co jak i gdzie. Pierwotnie biegałem z „sprężynowym toporem?” I było nieco powolnie ale dziś przerzuciłem się na ta „owadzią lance”. Nie wiem czy dobrze pmietam te nazwy wiec sorry;p i co tu się wyprawia z ta bronią :o jak się jesscze dobrze przyceluje tym owadem żeby nabić do tych 3 czerwonych kryształków które są pod stanem broni to jest istny taniec/lataniec śmierci ;d No co tam się wyprawia to bajka. Jeszcze ulepszylem broń na żywioł ognia i jest piekielne tornado. No i ta frajda z ujeżdżania stworów. Jak narazie 7 poziom, koralowa lokacja, ta kościana zbroja plus kościana lanca i jaram się;p na początku byłem sceptycznie nastawiony do gry ale jest coraz lepiej. Naprawdę zaczynam się czuć jak łowca tych potworów a nie popychadło które nic nie ogarnia;)
Opublikowano 20 lutego 20187 l Zrobiłem fabułę w 65-70h i dalej mam wrażenie, że ledwo zacząłem więc się z kolega nastawcie na 100 i więcej godzin zwłaszcza jako świeżaki żądne krwi.
Opublikowano 21 lutego 20187 l Ja mam ponad 200h i końca farmienia jeszcze nie widać Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 21 lutego 20187 l No chciałbym mieć tylko więcej czasu:/ nie wiem jak wy nabijacie tyle godzin w tak szybkim tempie :o
Opublikowano 21 lutego 20187 l Niewiem ile mam godzin. Musiałbym wyjść z gry na screen tytułowy bo konsola od premiery cały czas w trybie uśpienia.
Opublikowano 21 lutego 20187 l ale się dziś zirytowalem. Walczyłem w misji głównej z radobaanem chyba z godzinę, urwałem prawie wszystko co się da i jak zaczął uciekać to znalazłem kolejnego ale zregenerowanego. Misje główne tez maja limit czasowy i tak on właśnie wyglada? Nie zauważyłem żebym miał czas w tej misji...
Opublikowano 21 lutego 20187 l Radoban może akurat się wytarzać w kościach i odbudować tym samym swój pancerz, więc może niekoniecznie to był inny osobnik
Opublikowano 22 lutego 20187 l Gierka skonczona czyli dobilem do listy plac a ile jeszcze zostalo to Nadal sie chce grac w nowe misje i to jeszcze jak, a juz 100h napykalem kiedy to zlecialo Mocarny jak Nergi pretendent do goty 2018!!
Opublikowano 22 lutego 20187 l Skończona? To był tutorial, teraz się zaczyna wlasciwa gra Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 22 lutego 20187 l A to nie wiem, chociaż trochę dziwne, że się zrespił w misji ukierunkowanej na niego samego, chyba że w ten sposób gra przeciwdziała przedłużaniu polowań w misjach fabularnych(a raczej ekspedycjach fabularnych, bo to chyba ekspedycja właśnie była). Nie wiem swoją drogą co może zajmować tyle czasu z tym typem, ale może spróbuj jakąś bronią defensywną, typu lance czy gunlance, grać agresywniej, dają duże możliwości dziobania wroga z szybkim powrotem za tarczę, a wystrzały z gunlancy sprawdzają się w niszczeniu elementów ciała, które mogą być za twarde dla twej obecnej broni.