Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

SNES Classic

Featured Replies

Opublikowano

Nie lepiej było dać Super Street Fighter 2 Turbo? No ale poza tym świetny lineup, ciekawe, czy Starfox 2 to pełna wersja, czy któraś z bet krążących po sieci? Podobno twórca SF mówił że jest w posiadaniu pełnej wersji dwójki

• Odpowiedzi 529
  • Wyświetleń 79,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• xd to dobrych hurtownikow macie czezky i graczdari 

• Jak dostaniemy ilości i ceny, co może pojawi się na dniach to dam kodzik dla 5-10 osób na cenę bliską hurtowej :P ale musicie poczekać...

• Albo za 1300 Ja odpadam, nie dam za to 600 zl.

Opublikowano

Brak Diddys Kong Quest i Chrono Trigera, to jednak mocne ku-rews-two ze strony Nintendo. I powiedzcie, na h.u.j komu kaktus pod postacią Star Fox 2  :notbad: --------------------------ale i tak biere, jak się da  :kaz:

Edytowane przez kazuyoshi

Opublikowano

Brak Diddys Kong Quest i Chrono Trigera, to jednak mocne ku-rews-two ze strony Nintendo. I powiedzcie, na h.u.j komu kaktus pod postacią Star Fox 2  :notbad:

No tak, lepiej jakby dali gierki, w które każdy mógł zagrać od kilkudziesięciu lat na kilku sprzętach niż nigdy nie wypuszczony sequel jednej z głównych serii Nintendo XD

Opublikowano

Zacząłem się zastanawiać nad tym co mogą dać do N64 Classic i tak mi przeszło przez myśl, że skoro tutaj StarFox 2 to może tam wersja DD F-zero X ?

Opublikowano

Niby zakup obowiązkowy, ale jeżeli się tak zastanowię, jakie tytuły ukończyłem na miniNESie...

Opublikowano

To jest kur.wa zart, ze nie ma tutaj Chrono Triggera, jednego z najlepszych rpgow ever. Nie pojmuje tego. Zamowie sprzet a potem go opchne jak sklep sie wypstykaja z konsol. Nie dac Chrono, to jakis zart. Na pier.dolonym psnie EU tez nie dadza CC nigdy.

Opublikowano

Na Amazon.uk towar już niedostępny, szybcy są :o

Brak Diddys Kong Quest i Chrono Trigera, to jednak mocne ku-rews-two ze strony Nintendo. I powiedzcie, na h.u.j komu kaktus pod postacią Star Fox 2 :notbad: --------------------------ale i tak biere, jak się da :kaz:

W sumie racja, mogli dać całą trylogie, jak dali jedynkę.

Edytowane przez metalcoola

Opublikowano

Once 2017 is gone, so is the SNES Classic Mini. Nintendo confirmed to Kotaku that the mini-console will only be sold until the end of this year.

:yao:

Nie chce mi się chyba polować na to. Większość interesujących mnie rzeczy ze SNES'a i tak już przeszedłem albo mam dostępne w łatwiejszy sposób.

Jak ktoś jest zainteresowany to polecam ustawić powiadomienie:

http://www.ultima.pl/ct/nintendo-wii-u/sprzet/konsole/nintendo-classic-mini-super-nintendo-entertainment-system

Edytowane przez chmurqab

Opublikowano

Jak dostaniemy ilości i ceny, co może pojawi się na dniach to dam kodzik dla 5-10 osób na cenę bliską hurtowej :P ale musicie poczekać...

Opublikowano

teraz pewnie naprodukują tego setki ton :] No chyba, że nie  :reggie:

Opublikowano

500 zl MINIMUM.

Niezle :/

Opublikowano

no ja juz wiem jaka jest cena w zakupie.

Opublikowano

Domyslam sie, to nie byla krytyka Twoich zdolnosci matematycznych tylko wlasnie faktycznej ceny xD

Opublikowano

Niech się pałują z taką ceną.

Opublikowano

no ja juz wiem jaka jest cena w zakupie.

Raczej jeśli chodzi o cenę na półce do bliżej 600-700, sklepy też pewnie będą chciały zarobić :D

Też znam i niestety przykro mi, w hurcie jest drogo. I tak obecnie nieco taniej niż było rano, ale może będzie jeszcze korekta.

Opublikowano

Lol, ciekawe czy przez te cale snes mini nintendo dalej milczy z VC na switchu

Opublikowano

trzeba będzie ściągnąc z UK albo z niemiec za normalną cenę, yebać pazerne pepiki :angry: 

Opublikowano

xD COOOOOO 700złxd xdxdxd

Opublikowano

v-for-vendetta-natalie-portman-shaved-he

Opublikowano