Skocz do zawartości

SNES Classic

Featured Replies

Opublikowano

Nie lepiej było dać Super Street Fighter 2 Turbo? No ale poza tym świetny lineup, ciekawe, czy Starfox 2 to pełna wersja, czy któraś z bet krążących po sieci? Podobno twórca SF mówił że jest w posiadaniu pełnej wersji dwójki

• Odpowiedzi 529
  • Wyświetleń 77 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• xd to dobrych hurtownikow macie czezky i graczdari 

• Jak dostaniemy ilości i ceny, co może pojawi się na dniach to dam kodzik dla 5-10 osób na cenę bliską hurtowej :P ale musicie poczekać...

• Albo za 1300 Ja odpadam, nie dam za to 600 zl.

Opublikowano

Brak Diddys Kong Quest i Chrono Trigera, to jednak mocne ku-rews-two ze strony Nintendo. I powiedzcie, na h.u.j komu kaktus pod postacią Star Fox 2  :notbad: --------------------------ale i tak biere, jak się da  :kaz:

Edytowane przez kazuyoshi

Opublikowano

Brak Diddys Kong Quest i Chrono Trigera, to jednak mocne ku-rews-two ze strony Nintendo. I powiedzcie, na h.u.j komu kaktus pod postacią Star Fox 2  :notbad:

No tak, lepiej jakby dali gierki, w które każdy mógł zagrać od kilkudziesięciu lat na kilku sprzętach niż nigdy nie wypuszczony sequel jednej z głównych serii Nintendo XD

Opublikowano

Zacząłem się zastanawiać nad tym co mogą dać do N64 Classic i tak mi przeszło przez myśl, że skoro tutaj StarFox 2 to może tam wersja DD F-zero X ?

Opublikowano

Niby zakup obowiązkowy, ale jeżeli się tak zastanowię, jakie tytuły ukończyłem na miniNESie...

Opublikowano

To jest kur.wa zart, ze nie ma tutaj Chrono Triggera, jednego z najlepszych rpgow ever. Nie pojmuje tego. Zamowie sprzet a potem go opchne jak sklep sie wypstykaja z konsol. Nie dac Chrono, to jakis zart. Na pier.dolonym psnie EU tez nie dadza CC nigdy.

Opublikowano

Na Amazon.uk towar już niedostępny, szybcy są :o

Brak Diddys Kong Quest i Chrono Trigera, to jednak mocne ku-rews-two ze strony Nintendo. I powiedzcie, na h.u.j komu kaktus pod postacią Star Fox 2 :notbad: --------------------------ale i tak biere, jak się da :kaz:

W sumie racja, mogli dać całą trylogie, jak dali jedynkę.

Edytowane przez metalcoola

Opublikowano

Once 2017 is gone, so is the SNES Classic Mini. Nintendo confirmed to Kotaku that the mini-console will only be sold until the end of this year.

:yao:

Nie chce mi się chyba polować na to. Większość interesujących mnie rzeczy ze SNES'a i tak już przeszedłem albo mam dostępne w łatwiejszy sposób.

Jak ktoś jest zainteresowany to polecam ustawić powiadomienie:

http://www.ultima.pl/ct/nintendo-wii-u/sprzet/konsole/nintendo-classic-mini-super-nintendo-entertainment-system

Edytowane przez chmurqab

Opublikowano

Jak dostaniemy ilości i ceny, co może pojawi się na dniach to dam kodzik dla 5-10 osób na cenę bliską hurtowej :P ale musicie poczekać...

Opublikowano

teraz pewnie naprodukują tego setki ton :] No chyba, że nie  :reggie:

Opublikowano

500 zl MINIMUM.

Niezle :/

Opublikowano

no ja juz wiem jaka jest cena w zakupie.

Opublikowano

Domyslam sie, to nie byla krytyka Twoich zdolnosci matematycznych tylko wlasnie faktycznej ceny xD

Opublikowano

Niech się pałują z taką ceną.

Opublikowano

no ja juz wiem jaka jest cena w zakupie.

Raczej jeśli chodzi o cenę na półce do bliżej 600-700, sklepy też pewnie będą chciały zarobić :D

Też znam i niestety przykro mi, w hurcie jest drogo. I tak obecnie nieco taniej niż było rano, ale może będzie jeszcze korekta.

Opublikowano

Lol, ciekawe czy przez te cale snes mini nintendo dalej milczy z VC na switchu

Opublikowano

trzeba będzie ściągnąc z UK albo z niemiec za normalną cenę, yebać pazerne pepiki :angry: 

Opublikowano

xD COOOOOO 700złxd xdxdxd

Opublikowano

v-for-vendetta-natalie-portman-shaved-he

Opublikowano