Opublikowano 26 czerwca 20177 l Nie lepiej było dać Super Street Fighter 2 Turbo? No ale poza tym świetny lineup, ciekawe, czy Starfox 2 to pełna wersja, czy któraś z bet krążących po sieci? Podobno twórca SF mówił że jest w posiadaniu pełnej wersji dwójki
Opublikowano 26 czerwca 20177 l Brak Diddys Kong Quest i Chrono Trigera, to jednak mocne ku-rews-two ze strony Nintendo. I powiedzcie, na h.u.j komu kaktus pod postacią Star Fox 2 --------------------------ale i tak biere, jak się da Edytowane 26 czerwca 20177 l przez kazuyoshi
Opublikowano 26 czerwca 20177 l Brak Diddys Kong Quest i Chrono Trigera, to jednak mocne ku-rews-two ze strony Nintendo. I powiedzcie, na h.u.j komu kaktus pod postacią Star Fox 2 No tak, lepiej jakby dali gierki, w które każdy mógł zagrać od kilkudziesięciu lat na kilku sprzętach niż nigdy nie wypuszczony sequel jednej z głównych serii Nintendo XD
Opublikowano 26 czerwca 20177 l Zacząłem się zastanawiać nad tym co mogą dać do N64 Classic i tak mi przeszło przez myśl, że skoro tutaj StarFox 2 to może tam wersja DD F-zero X ?
Opublikowano 26 czerwca 20177 l Niby zakup obowiązkowy, ale jeżeli się tak zastanowię, jakie tytuły ukończyłem na miniNESie...
Opublikowano 26 czerwca 20177 l To jest kur.wa zart, ze nie ma tutaj Chrono Triggera, jednego z najlepszych rpgow ever. Nie pojmuje tego. Zamowie sprzet a potem go opchne jak sklep sie wypstykaja z konsol. Nie dac Chrono, to jakis zart. Na pier.dolonym psnie EU tez nie dadza CC nigdy.
Opublikowano 26 czerwca 20177 l Na Amazon.uk towar już niedostępny, szybcy są :o Brak Diddys Kong Quest i Chrono Trigera, to jednak mocne ku-rews-two ze strony Nintendo. I powiedzcie, na h.u.j komu kaktus pod postacią Star Fox 2 --------------------------ale i tak biere, jak się da W sumie racja, mogli dać całą trylogie, jak dali jedynkę. Edytowane 26 czerwca 20177 l przez metalcoola
Opublikowano 26 czerwca 20177 l Once 2017 is gone, so is the SNES Classic Mini. Nintendo confirmed to Kotaku that the mini-console will only be sold until the end of this year. Nie chce mi się chyba polować na to. Większość interesujących mnie rzeczy ze SNES'a i tak już przeszedłem albo mam dostępne w łatwiejszy sposób. Jak ktoś jest zainteresowany to polecam ustawić powiadomienie: http://www.ultima.pl/ct/nintendo-wii-u/sprzet/konsole/nintendo-classic-mini-super-nintendo-entertainment-system Edytowane 26 czerwca 20177 l przez chmurqab
Opublikowano 26 czerwca 20177 l Jak dostaniemy ilości i ceny, co może pojawi się na dniach to dam kodzik dla 5-10 osób na cenę bliską hurtowej :P ale musicie poczekać...
Opublikowano 27 czerwca 20177 l Domyslam sie, to nie byla krytyka Twoich zdolnosci matematycznych tylko wlasnie faktycznej ceny xD
Opublikowano 27 czerwca 20177 l no ja juz wiem jaka jest cena w zakupie. Raczej jeśli chodzi o cenę na półce do bliżej 600-700, sklepy też pewnie będą chciały zarobić :D Też znam i niestety przykro mi, w hurcie jest drogo. I tak obecnie nieco taniej niż było rano, ale może będzie jeszcze korekta.
Opublikowano 27 czerwca 20177 l Lol, ciekawe czy przez te cale snes mini nintendo dalej milczy z VC na switchu
Opublikowano 27 czerwca 20177 l trzeba będzie ściągnąc z UK albo z niemiec za normalną cenę, yebać pazerne pepiki