Opublikowano 16 lipca 20177 l Zainspirowany ciekawymi tematami zakładanymi przez usera Rezoka, postanowiłem założyć ten jakże ważny topic. Jak wyżej, ile metrów papieru toaletowego zużywacie w miesiącu? Jaki papier, zwykły szary, a może luksusowy pięciowarstwowy? A może ktoś wybrał ascetyczną formę czyszczenia anusa i podciera się gołą ręką, którą później myje pod kranem. Tak zwana metoda na Toadiego. Proszę o wpisy, sprawa jest poważna.
Opublikowano 16 lipca 20177 l Używam dużo ale kupka głównie w pracy, ekonomicznie i jeszcze mi za to płacą
Opublikowano 16 lipca 20177 l jedno mocne pociągnięcie : schodzi około 70cm z rolki składam na 3-4 razy by mieć pewność że nie dotknę dużo zużywam, a nie powiem żebym kupował najtańszego Bunny soft'a raczej takie papiery ze średniej półki - idzie na to hajsu troche
Opublikowano 16 lipca 20177 l Ja po trzy listki na kupę. I różnie, czasem x1, czasem x3. A na siki używacie 1 listek? A w pracy nie(pipi), bo mnie to brzydzi. W szkole też nigdy nie srałem. W plenerze też nigdy. Edytowane 16 lipca 20177 l przez grzybiarz
Opublikowano 16 lipca 20177 l Kupiłem raz Velvet, co reklamują, ze nigdy się nie kończy i mam spokój. 3 listki na kupe? Zazdroszcze suchych stolcow.
Opublikowano 16 lipca 20177 l lepiej kupić droższy bo lepiej zbiera. Ten tańszy cienki trzeba składać na kilka razy bo można wpaść z palcem do dupy. pozdrawiam
Opublikowano 16 lipca 20177 l Red 3 listki, ale czasem x3 czyli ...9 :) Ogólnie temat o kupie jest gdzie indziej. Nie kupujcie zapachowych bo to niezdrowe dla dupy. Pani zdrówko o tym mówiła.
Opublikowano 16 lipca 20177 l Jak się ciastoń trafi to nie ma rady, trzeba iść pod prysznic. Ogólnie jak sra.m w domu to schodzi 5 listków na jedno podtarcie, podtarć jest 5, czyli 25 listków średnio. Oczywiście potem jeszcze solidny prysznic, żeby nie było sytuacji z drachą na gaciach - możesz wytrzeć dupę do czysta, ale jak się spocisz, to coś jeszcze delikatnie spłynie, stąd prysznic = najlepsza opcja.
Opublikowano 16 lipca 20177 l Bidet to podstawa w domu. Po przemyciu bidetem używam tylko jednego kawałka papieru do przetarcia do sucha :)
Opublikowano 16 lipca 20177 l Autor No najpierw musisz się podetrzeć papierem. Blatman zrób historię w obrazkach jak korzystać z bidetu, jak to zrobiłeś z koszeniem trawy. Tylko może niech tym razem w roli głównej wystąpi żonka. :potter:
Opublikowano 16 lipca 20177 l W sumie można zredukować zużycie papieru -co rano kupka, a później prysznic nie ma sensu się podcierać
Opublikowano 16 lipca 20177 l Fantastyczny temat. Zatwierdzam! U mnie na wsi to tylko liście, zimą zostaje ręka
Opublikowano 16 lipca 20177 l pracuję w firmie która produkuje papier, ręczniki toaletowe więc przy podcieraniu no limit srajtaśmy u mnie dostatek
Opublikowano 16 lipca 20177 l Ja po trzy listki na kupę. I różnie, czasem x1, czasem x3. A na siki używacie 1 listek? A w pracy nie(pipi), bo mnie to brzydzi. W szkole też nigdy nie srałem. W plenerze też nigdy. Tak bardzo nie wiesz co tracisz, kupa w ciepły letni dzień na skraju lasu patrząc na falujące morze. Cudowna sprawa.