Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FIFA 18 Ultimate Team

Featured Replies

Opublikowano

Wpadl w paczce z ktorej nie moge sprzedac wiec tak zostal, najlepszy? napewno nie ale wysoki wiec prawie wszystko z daleka wybrania

• Odpowiedzi 264
  • Wyświetleń 49,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No mialem jeszcze czekac i sie nie podpalac ale jednak zrobilem wyprzedaz i jest :D Cel byl zeby kupic go do konca roku, ale udalo sie przyspieszyc sprawe xd  

• Co w tym nowym roku mi dropi to nie mam pytan. Odbieram przed chwila nagrody za fut champions (gold 1 pierwszy raz w tej fifie) i w drugiej paczce walkout Sergi Roberto, 30k do przodu calkiem ok mysle

• dzisiaj był dobry dzień :]   - dobrze mi szło w sezonach, Di Maria rozpruwa to towarzystwo i zazwyczaj Cavani miał tylko formalność, z tym wskaźnikiem po patchu widać kto kieruje obrońcami, można ła

Opublikowano

Dostałem Traore z Lyonu z jedenastki tygodnia. Widzę teraz, że chodzi po 15-17k, sprzedawać teraz czy poczekać? Jak to jest z cenami takich kart? Spadają, rosną czy raczej bez zmian?

Opublikowano

Ogólnie szroty lubią tanieć, ale jakieś wartościowe karty warto potrzymać, bo czasami ich ceny rosną z czasem. Przede wszystkim kluczowy jest moment, w którym przestają wypadać z paczek. Na początku TOTW jest wzrost ceny, potem spadek i znowu wzrost. Choć są odstępstwa od tej reguły.

Teraz bym mimo wszystko sprzedawał jak leci, bo na początku FIFY ceny są zawrotne. Wczoraj wypadł mi np. Sokratis i poszedł od razu za 36k :D

Opublikowano

Udało się wbić do ligi weekendowej :) W finale użyłem prawie na każdym grajku jakiejś karty treningu i po meczu mnie przeciwnik zwyzywał od lamusów ale udało się awansować hehe. IMO i tak w tym roku squad battles najfajniejszy tryb; niezłe nagrody, nie trzeba się przemęczać ani użerać z frustratami online.

Opublikowano

To na pewno, tylko pytanie jaki poziom trudności najlepiej wybrać. W teorii poniżej World Class nie powinno się schodzić, ale nie ciężko się jednak gra na bota - przynajmniej mnie :D

Opublikowano

Ja na razie na zawodowcu cisnę, bo na klasie światowej przegrywałem xd

No, ale kilka meczów rozegrałem i w końcu zacząłem jako tako obronę ogarniać. Może uda się dostać na 1-2 złoty poziom, jak trochę skillsy wzrosną to pocisnę na wyższym poziomie.

Opublikowano

Ja wczoraj trochę podgoniłem składem i skleiłem hybrydę za 20k, gdzie w końcu fajnie gra mi się skrzydłami czyli to co zawsze uwielbiałem robić :D
Na razie wbiłem ledwo 7,5k pkt, ale nie mam niestety czasu na grę codziennie, a z tego co wiem to w SB można rozegrać aż 45 meczy w całym tygodniu :sapek:

Opublikowano

Od poniedziałku do piątku 4 mecze. Sobota i niedziela niby 12 meczy. Czyli 20 + 24 = 44 + 1 z ekipą tygodnia.

Ale ogólnie tryb jest super. W zeszłym tygodniu Elita 3,teraz cisnę na 2.

Edytowane przez PiPoLiNiO

Opublikowano

No mi zabrakło dziś 110 pkt do Elita 1 ale przez weekend się powinno udać. Ostatnie mecze na legendarnym już w miarę na luzie ale Ultimate jeszcze nie próbuje :P

Opublikowano

Dostałem Traore z Lyonu z jedenastki tygodnia. Widzę teraz, że chodzi po 15-17k, sprzedawać teraz czy poczekać? Jak to jest z cenami takich kart? Spadają, rosną czy raczej bez zmian?

Ale ty mowisz chyba o Ones to watch a nie zwyklym informie. No to trzymaj go bo za chwile burkina faso gra mecz w eliminacjach, jak strzeli bramke a jest podstawowym zawodnikiem cena skoczy conajmniej 2x. Skoczy delikatnie pewnie nawet jak wyjdzie w 1 skladzie.

W squad battles wbilem elite 2 ale zastanawiam sie czy jest sens grac w to codziennie bo jednak z paczek leci szrot. Teraz tez mam elite 2 ale odpuszcze troche zeby zostac w e3 i zobaczymy czy sie oplacalo xd Juz chyba wole przysiasc i zagrac fut champions. Awansowalem za 3cim razem, pare investow od tego czasu siadlo i taki sklad sie udalo zmontowac na weekend 

MYPpcxp.png

Plan jest taki zeby zagrac tym skladem pierwsze fut champions i przed drugim caly sklad pogonic (na ta chwile 1,3mln, licze ze dobije do 1,5). Wtedy wyprzedaje reszte klubu zeby dobic te 200-400k i kupuje Ronaldinho a obok niego jakis op ogorkow :D

Opublikowano

A dokładnie to nie wiem, no czarna karta Traore, już sprzedałem, najwyżej będę pluł sobie w brodę.

Porobiłem trochę wyzwań budowania składów, troszkę trzeba było wydać na grajków, ale z paczek wpadł Manolas i dwie czarne karty Traore i jakiś Hernandez z meksykańskiej ligi. Poszły za ~46k plus do tego multum innych kart, więc nawet na spory plus wyszedłem.

Opublikowano

Po milionie paczek i wyzwań budowania składu trafiłem pierwszą ikonę 'Overmars' (najsłabsza wersja 86). Lekki zawód bo chodzi za około 350k ;)

Edytowane przez karmaster

Opublikowano

ja zrobiłem lukaku, keita balde, kick off, home league heroes, marquee matchups, hybrid nations i kilka piardów za niewymienne paczki

przymierzam się do league and nation hybrid, ale tam to już wyższa szkoła jazdy jest

Opublikowano

Wlasnie walcze z tym, zrobilem z tego nawet spoko sklad i wbijam lojalki u grajkow licze na dobre paczuszki z tego.

Opublikowano
  • Autor

mam nadzieję że nie sprzedawaliście bramkarzy przed patchem ;)

teraz jest z nimi znacznie lepiej, Ruffier zaczął bronić mi na poważnie, kilka meczów dzięki niemu wygranych :p

hybrydy można zacząć robić z 15k w kieszeni - jak zrobicie jedną serię to będziecie mieć kasę i masę kart na następne serie hybrydowe :]

Opublikowano

Ile wydałem to nie wiem. We wtorek jak siedziałem w pracy to miałem jakieś ~28k, wyzerowałem licznik i uzbierałem składów na jakieś cztery wyzwania. Resztę w większości ogarnąłem z piłkarzy, których dostałem w paczkach i dokupywałem po 2-4 brakujących grajków.

Opublikowano

Gra ktos rak champions? Dobrze ze jest ten tryb, przypomina mi jak bardzo nienawidze tej gry :D Wczoraj wieczorem bilans 14-8, teraz 16-14 xd Najwazniejsze ze gold raczej bedzie, ale po tym patchu bramkarze lapia pilki ktore powinni wpuszczac a jakies wolne szczury po ziemi oczywiscie co chwile wpadaja

Opublikowano

O qurwa jaki raczek tu w multi xd. Na 10 spotkan wszyscy potrafia grac. Wszyscy wychodza z podaniami na pusta brame, obrona nie istnieje, moi sa pressingowani w każdym polu, ja robie pressing xD to nic sie nie dzieje, odbieram pilke typ i tak ponownie ma ja przy nodze.

Jak już wygram to chyba ze slepym, choc nie jestem pewien. W ustawieniach tez nie pomaga nic.

Super gra EA xD

Opublikowano

Ty w jaką grę piłkarską nie zagrasz to wszyscy Cię robią jak chcą, zastanów się czy sobie nie odpuścić.

Opublikowano

W fut musisz sobie skombinować skład złotych kart ze zgraniem 100%, bo inaczej typy z daunem będą cię robić jak chcą. No ale żeby nie było, że bronię tego gameplayu w fut, bo też uważam go za raka. Szkoda, że tak odbiega od zwykłej rozgrywki, bo mogłoby dawać to dużo więcej radochy z grania :/

Edytowane przez Yakubu