Opublikowano 7 grudnia 20177 l Jeśli chodzi o wishlistę to pamiętajcie, że można kliknąć na numerek koło danego tytułu i wpisać jego docelowe miejsce zamiast przesuwać myszką ;). Po wszystkim jeszcze kliknąć "zapisz". Ja kiedyś przesuwałem kupę czasu zanim się skapnąłem, że można dużo prościej.
Opublikowano 7 grudnia 20177 l Autor 1 godzinę temu, raven_raven napisał: Jeśli chodzi o wishlistę to pamiętajcie, że można kliknąć na numerek koło danego tytułu i wpisać jego docelowe miejsce zamiast przesuwać myszką ;). Po wszystkim jeszcze kliknąć "zapisz". Ja kiedyś przesuwałem kupę czasu zanim się skapnąłem, że można dużo prościej. Tyle lat na Steamie, tyle juz mikolajek i ukladania wishlist i nawet nie wiedzialem ze tak mozna
Opublikowano 7 grudnia 20177 l 14 godzin temu, Velius napisał: @kultywator smieszne bo mialem Cie dzis wywolac ze masz bajzel. No wez chociaz na top 5 wrzuc jakies gierki w które bys chcial zagrac Ok. Done.
Opublikowano 7 grudnia 20177 l Autor 8 godzin temu, kultywator napisał: Ok. Done. Specjalnie dales gierki które nie maja ceny i których nie da sie kupic na pierwsze 4 pozycje?
Opublikowano 7 grudnia 20177 l Kultywator był niegrzeczny w tym roku zamiast prezentu będzie rózga :pawel:
Opublikowano 8 grudnia 20177 l 23 godziny temu, raven_raven napisał: Jeśli chodzi o wishlistę to pamiętajcie, że można kliknąć na numerek koło danego tytułu i wpisać jego docelowe miejsce zamiast przesuwać myszką ;). Po wszystkim jeszcze kliknąć "zapisz". Ja kiedyś przesuwałem kupę czasu zanim się skapnąłem, że można dużo prościej. Gdzie Ty byłeś całe moje życie, tyle czasu na marne.
Opublikowano 8 grudnia 20177 l Aż głupio napisać, że sposób z przeciąganiem tytułów myszkiem odkryłem jako drugi po wpisywaniu numerów...
Opublikowano 8 grudnia 20177 l Nie miałem w ogóle o tym pojęcia. Dopiero jak w tym temacie ludzie zaczęli pisać, że muszą uporządkować wishlistę, to sam zacząłem
Opublikowano 10 grudnia 20177 l Z uwagi na zbliżające się nie planowane wcześniej wydatki muszę się wypisać z mikołajkowej imprezy. Życzę wszystkim udanych łowów i Wesołych Świąt. Edytowane 10 grudnia 20177 l przez Hum
Opublikowano 10 grudnia 20177 l To wypisywanie się osób jest coraz bardziej niepokojące Ale i tak bierze udział już więcej osób niż w poprzednim roku, więc teoretycznie jest lepiej. Zobaczymy jak wyjdzie przy rozdawaniu prezentów
Opublikowano 11 grudnia 20177 l pewnych rzeczy nie przeskoczysz. Losowe zdarzenia mogą dopaśc każdego. I tak mamy mase chętnych
Opublikowano 15 grudnia 20177 l Autor Do startu to z 8 dni, prezenty kupujemy od 23 jezeli sale wystartuje 22 ze wzgledu na to ze ceny dluzej "wskakuja" w promocje w złotówkach niz kiedys a nie chcemy zeby ktos wydal kase na gierke, która za kilka godzin bedzie miala wieksza znizke bo system mial maly błąd, wiec lepiej wyczekac. Sobota od 8 rano to chyba idealna pora na start, oczywiscie prezent mozna kupic podczas trwania wyprzedazy, ale wiadomo ze najlepiej przed wigilia.
Opublikowano 15 grudnia 20177 l Uwaga, ja w okresie świątecznym 22-27 będę BEZ dostępu do internetu, kompa i w ogóle degrengolada, więc za opóźnienia w zliczaniu co kto komu gdzie i ile z góry przepraszam.
Opublikowano 17 grudnia 20177 l Autor Jutro zamykamy zapisy, wiec to ostatni dzwonek zeby sie załapać.