Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek trzeci, Super Steam Odyssey

Featured Replies

Opublikowano

Jakby tak ludzi z ppe jeszcze dać do tej imprezy, to ja bym jakiemuś randomowi co najwyżej Shower with your dad kupił. :yao:

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 81,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ... Brak mi słów. Po prostu... (pipi)a. W tym roku zrezygnowałem z oficjalnego brania udziału w Mikołajkach z dwóch powodów. Po pierwsze, nie gram prawie w ogóle na pc, laptop umiera, wiex nie chciałe

• Ja pierdykam żona w pracy do 19 ma dyżur ale przesłała mi smsem kod na stema. Sam kod nawet nie wiem gdzie go kupiła ale podejrzewam że kolege z mojej roboty poprosiła o pomoc.  w kodzie numer 1 na mo

• W tym roku ani Rayos ani raven nie biora udzialu, a Adi wariat tez ma swoje na głowie wiec pewnie bedzie spokojniej, tak czy owak miło widziec ze tyle osób sie zapisalo, mam nadzieje ze dostaniecie to

Opublikowano

Z gruszczykiem to bym nie chciał ubić muchy w kiblu, a co dopiero dawać mu gierki.

Opublikowano
4 godziny temu, oFi napisał:

Wiem, że akcja ma charakter typowo forumkowy / kameralny. A gdyby tak pociągnąć temat również na ppe.pl ? Wtedy łączna suma zakupów spokojnie przekroczyła by 100k. 

Chyba Cię Bóg opuścił. 

Opublikowano

Jesteście nietolerancyjni.  Na ppe też są ludzię... podobno :nosacz:

Opublikowano
  • Autor

Ale po co nam tu jakies randomy? To jest kameralna impreza dla najbardziej zaufanuch i zasluzonych ludzi. Ludzi, którzy co swieta zasluguja na prezent od Mikolaja bo tworza wspaniale community na FPE. Przynajmniej mam 99,99% pewnosci ze nie odwala jakies maniany i tylko dzięki temu ze to impreza zamknieta co roku mamy takie wspaniale prezenty i szalone chwile.

Przynajmniej 5 razy w roku mowie sobie "Eee nie biore udzialu w mikolajach/moze nie bede robil", ale teraz to sie stalo integralna czescia kazdych moich swiat u rodziny. No nie wyobrazam sobie nie kupic komus steam gifta pod choinke, swieta byly by wtedy smutne i puste jak moj portfel :sapek:

Opublikowano

@Velius mam nadzieję, ze i w tym roku poprowadzisz tę zacną imprezę!

Opublikowano

Nie no poważnie bez osób z ppe, chyba ze ktoś się tu wpisze ze chce, w tamtym roku był jakiś typ z portalu i chyba wszystko było z nim ok. Wiec jak coś wpis i się bawi.

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, Starh napisał:

@Velius mam nadzieję, ze i w tym roku poprowadzisz tę zacną imprezę!

A byles grzeczny?

Opublikowano

wiecie komu podziękować za odkopanie tematu :lapka:

w tym roku nie biorę udziału w imprezie. tak jak w zeszłym roku