Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 326,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Alleluja! Trafiła się dzisiaj na infolinii jakaś życzliwa duszyczka, która pocisnęła kogo trzeba i mamy temat zamknięty. Nowy właściciel potwierdził, że domena jest już u nich i nawet home.pl ogarnął

• To jest poważne forum a nie prezentacja Nintendo tu trzeba być przygotowanym

• Jak ktos sie spruje o minusa to "beka z typa ze placze o kawalek ikonki", a tu sie okazuje, ze niektorzy pisali dlatego, ze widzieli zielona marchewke pod awatarem xD

Opublikowano

Raczej to bug niż feature. Ponieważ jestem userem z małą liczbą postów to z wiadomych względów nie widzę części forum. Nie filtruje to jednak tematów na liście “Najnowsze tematy”. Co więcej, można na nie wejść. Na przykład widzę teraz najnowsze tematy z pchliego targu(przy czym jak chce wejść stamtąd na listę tematów przez breadcrumby to mam “nie mogliśmy zlokalizować elementu…”).

Opublikowano

Nie wiem, czy już było powiedziane, ale na liście „cała aktywność” (/discover) widoczne są rzeczy w spoilerach.

Edytowane przez dominalien

Opublikowano

Polecam zmienić widok na bez treści, lepiej się przegląda i tak.

Opublikowano
W dniu 21.04.2025 o 11:49, Square napisał(a):

Polecam zmienić widok na bez treści, lepiej się przegląda i tak.

Mnie lepiej z treścią, czytam kawałek i wiem czy kliknąć.

Przy okazji: baner wystawy komputerów twierdzi, że zaczyna się jutro, a na stronie wydarzenia jest, że od niedzieli. Raczej nikt na podstawie tego nie pojedzie dzień za wcześnie i nie odbije się od drzwi, ale ciekawa niezgodność.

Opublikowano
  • Autor
23 minuty temu, dominalien napisał(a):

Mnie lepiej z treścią, czytam kawałek i wiem czy kliknąć.

Przy okazji: baner wystawy komputerów twierdzi, że zaczyna się jutro, a na stronie wydarzenia jest, że od niedzieli. Raczej nikt na podstawie tego nie pojedzie dzień za wcześnie i nie odbije się od drzwi, ale ciekawa niezgodność.

A, dzieki za czujnosc, chociaz chyba nie zdaza poprawic. Rozjazd wynika z prostej rzeczy - planowo mialo byc od jutra (banery byly dawno robione), ale z racji zaloby narodowej zdecydowali sie o dzien przesunac.