Opublikowano 19 kwietnia19 kwi Raczej to bug niż feature. Ponieważ jestem userem z małą liczbą postów to z wiadomych względów nie widzę części forum. Nie filtruje to jednak tematów na liście “Najnowsze tematy”. Co więcej, można na nie wejść. Na przykład widzę teraz najnowsze tematy z pchliego targu(przy czym jak chce wejść stamtąd na listę tematów przez breadcrumby to mam “nie mogliśmy zlokalizować elementu…”).
Opublikowano poniedziałek o 09:305 dni Nie wiem, czy już było powiedziane, ale na liście „cała aktywność” (/discover) widoczne są rzeczy w spoilerach. Edytowane poniedziałek o 09:325 dni przez dominalien
Opublikowano poniedziałek o 09:495 dni Polecam zmienić widok na bez treści, lepiej się przegląda i tak.
Opublikowano wczoraj o 10:45 1 dzień W dniu 21.04.2025 o 11:49, Square napisał(a):Polecam zmienić widok na bez treści, lepiej się przegląda i tak.Mnie lepiej z treścią, czytam kawałek i wiem czy kliknąć.Przy okazji: baner wystawy komputerów twierdzi, że zaczyna się jutro, a na stronie wydarzenia jest, że od niedzieli. Raczej nikt na podstawie tego nie pojedzie dzień za wcześnie i nie odbije się od drzwi, ale ciekawa niezgodność.
Opublikowano wczoraj o 11:10 1 dzień Autor 23 minuty temu, dominalien napisał(a):Mnie lepiej z treścią, czytam kawałek i wiem czy kliknąć.Przy okazji: baner wystawy komputerów twierdzi, że zaczyna się jutro, a na stronie wydarzenia jest, że od niedzieli. Raczej nikt na podstawie tego nie pojedzie dzień za wcześnie i nie odbije się od drzwi, ale ciekawa niezgodność.A, dzieki za czujnosc, chociaz chyba nie zdaza poprawic. Rozjazd wynika z prostej rzeczy - planowo mialo byc od jutra (banery byly dawno robione), ale z racji zaloby narodowej zdecydowali sie o dzien przesunac.
Opublikowano wczoraj o 11:12 1 dzień A no jasne, żałoba... Edytowane wczoraj o 11:15 1 dzień przez dominalien