Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 330 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Alleluja! Trafiła się dzisiaj na infolinii jakaś życzliwa duszyczka, która pocisnęła kogo trzeba i mamy temat zamknięty. Nowy właściciel potwierdził, że domena jest już u nich i nawet home.pl ogarnął

• To jest poważne forum a nie prezentacja Nintendo tu trzeba być przygotowanym

• Jak ktos sie spruje o minusa to "beka z typa ze placze o kawalek ikonki", a tu sie okazuje, ze niektorzy pisali dlatego, ze widzieli zielona marchewke pod awatarem xD

Opublikowano

Raczej to bug niż feature. Ponieważ jestem userem z małą liczbą postów to z wiadomych względów nie widzę części forum. Nie filtruje to jednak tematów na liście “Najnowsze tematy”. Co więcej, można na nie wejść. Na przykład widzę teraz najnowsze tematy z pchliego targu(przy czym jak chce wejść stamtąd na listę tematów przez breadcrumby to mam “nie mogliśmy zlokalizować elementu…”).

Opublikowano

Nie wiem, czy już było powiedziane, ale na liście „cała aktywność” (/discover) widoczne są rzeczy w spoilerach.

Edytowane przez dominalien

Opublikowano

Polecam zmienić widok na bez treści, lepiej się przegląda i tak.

Opublikowano
W dniu 21.04.2025 o 11:49, Square napisał(a):

Polecam zmienić widok na bez treści, lepiej się przegląda i tak.

Mnie lepiej z treścią, czytam kawałek i wiem czy kliknąć.

Przy okazji: baner wystawy komputerów twierdzi, że zaczyna się jutro, a na stronie wydarzenia jest, że od niedzieli. Raczej nikt na podstawie tego nie pojedzie dzień za wcześnie i nie odbije się od drzwi, ale ciekawa niezgodność.

Opublikowano
  • Autor
23 minuty temu, dominalien napisał(a):

Mnie lepiej z treścią, czytam kawałek i wiem czy kliknąć.

Przy okazji: baner wystawy komputerów twierdzi, że zaczyna się jutro, a na stronie wydarzenia jest, że od niedzieli. Raczej nikt na podstawie tego nie pojedzie dzień za wcześnie i nie odbije się od drzwi, ale ciekawa niezgodność.

A, dzieki za czujnosc, chociaz chyba nie zdaza poprawic. Rozjazd wynika z prostej rzeczy - planowo mialo byc od jutra (banery byly dawno robione), ale z racji zaloby narodowej zdecydowali sie o dzien przesunac.

Opublikowano

Czasami pisząc post i klikając "Dodaj odpowiedź" wyskakuje mi coś takiego:

obraz.png

Po kliknięciu drugi raz zapisuje się normalnie.

Opublikowano

Apka PlayStation, pobieram screena i nie mogę go dodać na forum, czerwone okienko wyskakuje. Dopiero jak mu nazwę zmienię i zniknie jego podkreślenie Screenshot_20250430_093303_Gallery.jpg

To wtedy przechodzi. Niby pierdoła, ale wcześniej tego problemu nie było.

Opublikowano

Dziwne coś bo pobrałem teraz z apki screena i jest to samo (kod błędu -200). Starsze mi przechodzą bez problemu.

Opublikowano

Szkoda że nadal oznaczanie tematu jako przeczytanego nie działa jak kiedyś, poza tym jest git

Opublikowano

Czy da się jakoś oznaczyć użytkowników perm banami? Tak jak kiedyś pięknie kręciłą się czaszka wyrzutków?

Opublikowano

Wtedy była specjalna grupa do tego. Nie bardzo jest sens tworzyć nową dla tych kilku użytkowników.

Opublikowano

Czy da się coś zrobić z ukrywaniem spoilerów na telefonie? Zaraz od klikania w nieprzeczytana zawartość przeczytam całą fabułę Clair..., bo na telefonie widać spoilery.

Opublikowano

Zmień podgląd, dopóki tego nie naprawią.

Opublikowano

Nie da się jakoś ustawić, żeby osadzało mniejsze te okna z youtube jak kiedyś? Wiem, że samemu można zmniejszyć, ale prawie nikt tego nie robi

Opublikowano

na desktopie działa

Edit: na mobilnym firefoxie tez ok