Opublikowano 19 kwietnia 20251 r Raczej to bug niż feature. Ponieważ jestem userem z małą liczbą postów to z wiadomych względów nie widzę części forum. Nie filtruje to jednak tematów na liście “Najnowsze tematy”. Co więcej, można na nie wejść. Na przykład widzę teraz najnowsze tematy z pchliego targu(przy czym jak chce wejść stamtąd na listę tematów przez breadcrumby to mam “nie mogliśmy zlokalizować elementu…”).
Opublikowano 21 kwietnia 20251 r Nie wiem, czy już było powiedziane, ale na liście „cała aktywność” (/discover) widoczne są rzeczy w spoilerach. Edytowane 21 kwietnia 20251 r przez dominalien
Opublikowano 25 kwietnia 202525 kwi W dniu 21.04.2025 o 11:49, Square napisał(a):Polecam zmienić widok na bez treści, lepiej się przegląda i tak.Mnie lepiej z treścią, czytam kawałek i wiem czy kliknąć.Przy okazji: baner wystawy komputerów twierdzi, że zaczyna się jutro, a na stronie wydarzenia jest, że od niedzieli. Raczej nikt na podstawie tego nie pojedzie dzień za wcześnie i nie odbije się od drzwi, ale ciekawa niezgodność.
Opublikowano 25 kwietnia 202525 kwi Autor 23 minuty temu, dominalien napisał(a):Mnie lepiej z treścią, czytam kawałek i wiem czy kliknąć.Przy okazji: baner wystawy komputerów twierdzi, że zaczyna się jutro, a na stronie wydarzenia jest, że od niedzieli. Raczej nikt na podstawie tego nie pojedzie dzień za wcześnie i nie odbije się od drzwi, ale ciekawa niezgodność.A, dzieki za czujnosc, chociaz chyba nie zdaza poprawic. Rozjazd wynika z prostej rzeczy - planowo mialo byc od jutra (banery byly dawno robione), ale z racji zaloby narodowej zdecydowali sie o dzien przesunac.
Opublikowano 25 kwietnia 202525 kwi A no jasne, żałoba... Edytowane 25 kwietnia 202525 kwi przez dominalien
Opublikowano 30 kwietnia 202530 kwi Czasami pisząc post i klikając "Dodaj odpowiedź" wyskakuje mi coś takiego:Po kliknięciu drugi raz zapisuje się normalnie.
Opublikowano 30 kwietnia 202530 kwi Apka PlayStation, pobieram screena i nie mogę go dodać na forum, czerwone okienko wyskakuje. Dopiero jak mu nazwę zmienię i zniknie jego podkreślenie To wtedy przechodzi. Niby pierdoła, ale wcześniej tego problemu nie było.
Opublikowano 30 kwietnia 202530 kwi Dziwne coś bo pobrałem teraz z apki screena i jest to samo (kod błędu -200). Starsze mi przechodzą bez problemu.
Opublikowano 1 maja 20251 maj Autor Wjechał update forum 5.0.7 - https://invisioncommunity.com/release-notes-v5/507-r41/
Opublikowano 2 maja 20252 maj Szkoda że nadal oznaczanie tematu jako przeczytanego nie działa jak kiedyś, poza tym jest git
Opublikowano 2 maja 20252 maj Czy da się jakoś oznaczyć użytkowników perm banami? Tak jak kiedyś pięknie kręciłą się czaszka wyrzutków?
Opublikowano 2 maja 20252 maj Wtedy była specjalna grupa do tego. Nie bardzo jest sens tworzyć nową dla tych kilku użytkowników.
Opublikowano 6 maja 20256 maj Czy da się coś zrobić z ukrywaniem spoilerów na telefonie? Zaraz od klikania w nieprzeczytana zawartość przeczytam całą fabułę Clair..., bo na telefonie widać spoilery.
Opublikowano 6 maja 20256 maj Nie da się jakoś ustawić, żeby osadzało mniejsze te okna z youtube jak kiedyś? Wiem, że samemu można zmniejszyć, ale prawie nikt tego nie robi